konstantinos kalogir wrote:Πόψε προβλέπεται ψάρεμα... πάω με άγριες διαθέσεις, αναμένετε αύριο τα αποτελέσματα...

Που είναι τα αποτελέσματα?????

konstantinos kalogir wrote:Πόψε προβλέπεται ψάρεμα... πάω με άγριες διαθέσεις, αναμένετε αύριο τα αποτελέσματα...
Ωραίος ρε φίλε "εφορτώθηκες"Greg wrote:πηγα και γω απο τις 4 am - 12 μεσημερι.. πρωτη φορα επιασα τοσο πολλη ψαρι, 3 κιλα κουρκουνο/σορκο/μελανες και τον ποιο μεγαλο μου σορκο 700gr
sea-hunter wrote:casting με ακροβατη
[/size][/size]
Αυτό διερωτούμαι και εγώ... χασιμιά όλα-->αποτέλεσμα μηδέν...(CyBasser) wrote:konstantinos kalogir wrote:Πόψε προβλέπεται ψάρεμα... πάω με άγριες διαθέσεις, αναμένετε αύριο τα αποτελέσματα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που είναι τα αποτελέσματα?????![]()
![]()
οι με αγριες διαθεσεις να παεις, με οτι θελεις πιεννε αλλα ειπα σου το 1000 φορες.konstantinos kalogir wrote:Πόψε προβλέπεται ψάρεμα... πάω με άγριες διαθέσεις, αναμένετε αύριο τα αποτελέσματα...
ξικουρτιστου φιλουι μου γιατι παλε τπτ εν θα πιασεις χωρις εμεναkonstantinos kalogir wrote:Αααα, εν να με κουρτίσεις να πάω και πόψε πάλε που εν μπορεις...
νομιζω την επομενη φορα που θα παω πομο να σας παρω μαζι μου......................nicolas theocharous wrote:ξικουρτιστου φιλουι μου γιατι παλε τπτ εν θα πιασεις χωρις εμεναkonstantinos kalogir wrote:Αααα, εν να με κουρτίσεις να πάω και πόψε πάλε που εν μπορεις...
![]()
![]()
να μας παρεις φιλουι μου. μα ακουσα τα νεα σου.jack tar wrote:νομιζω την επομενη φορα που θα παω πομο να σας παρω μαζι μου......................nicolas theocharous wrote:ξικουρτιστου φιλουι μου γιατι παλε τπτ εν θα πιασεις χωρις εμεναkonstantinos kalogir wrote:Αααα, εν να με κουρτίσεις να πάω και πόψε πάλε που εν μπορεις...
![]()
![]()
![]()
φωτογραφιες νικολα μου σε λιο
οι ρε φιλε ημουν πανω σε εκεινη την μεγαλη παραλια (ι παραλια ειναι πειπου 6-7 χιλιομετρα και ο δρομος εν τελια διπλα ) 5-6 λεπτα πριν το πωμο.νομιζω το χωρκουι που ειχε τζαμε ειναι η αγια μαρινα.chrysanthos9 wrote:Πωμο![]()
ρε φιλε μα εισουν στο λιμανακι σημερα? η εισουν τζινος μολις μπαινεις του Πωμου σε μια κουρβα μεγαλη πουκατο?
ΑΙΣΤΑ ΛΟΟΥΘΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ PHOTO ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΥΡΤΙΣΕΣjack tar wrote:οι ρε φιλε ημουν πανω σε εκεινη την μεγαλη παραλια (ι παραλια ειναι πειπου 6-7 χιλιομετρα και ο δρομος εν τελια διπλα ) 5-6 λεπτα πριν το πωμο.νομιζω το χωρκουι που ειχε τζαμε ειναι η αγια μαρινα.chrysanthos9 wrote:Πωμο![]()
ρε φιλε μα εισουν στο λιμανακι σημερα? η εισουν τζινος μολις μπαινεις του Πωμου σε μια κουρβα μεγαλη πουκατο?
ΟΥΠΣnicolas theocharous wrote:ΑΙΣΤΑ ΛΟΟΥΘΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ PHOTO ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΥΡΤΙΣΕΣjack tar wrote:οι ρε φιλε ημουν πανω σε εκεινη την μεγαλη παραλια (ι παραλια ειναι πειπου 6-7 χιλιομετρα και ο δρομος εν τελια διπλα ) 5-6 λεπτα πριν το πωμο.νομιζω το χωρκουι που ειχε τζαμε ειναι η αγια μαρινα.chrysanthos9 wrote:Πωμο![]()