Τρατες!!!!!!!
Re: Τρατες!!!!!!!
για σας. σύμφωνο με ότι λαλητέ ("γιορκος") tze οι υπόλοιπη πρέπει να "mpουμεν" ούλοι μέσα tze οι επαγγελματίες tze οι οργανωμένοι συλλογή κτλ. απλά θέλω να πω ότι κάποιοι που εμάς εν είμαστε γραμμένοι σε συλλόγους tze εν λείο άδικο να "μινουμεν" έχω... ????
Εγώ φίλοι μου συμφωνώ μαζί με όλες τις απόψεις. Στο κάτω κάτω, όλοι το ίδιο αποτέλεσμα επιθυμούμε να καταφέρουμε και όλοι οι πιθανοί τρόποι επίτευξης αυτού είναι τρόποι που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε.
Η ματαιοδοξία ποτέ δεν βοηθά και ποτέ δεν πρέπει να ανεχόμαστε την άδικη καταστροφή του θαλάσσιου πλούτου μας έστω και αν η λιστα μας αποτελείται από 10 ή 20 ή 5 άτομα. Από την άλλη αλόγιστη αισιοδοξία και υπέρμετροι συναισθηματισμοί δεν μας επιτρέπουν να αξιολογούμε σωστά τις παραμέτρους οι οποίες ίσως στην τελική θα έχουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.
Τι προσπαθώ να πώ? Ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, σε τόσο μεγάλο βαθμό που όντως ίσως 20 "ψώριδες" που υπογράφουν μια λίστα να μην μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Απο την άλλη, είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα πού κάθε βοτσαλάκι για καλό!!
Εγώ σας προτρέπω να κατεβούμε στους δρόμους και να διαδηλώσουμε ειρηνικά για την απέχθεια μας και αντίθεση σε αυτή την κατάσταση ώς έχει... 'Έρχεστε?? -
ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!!!
Η ματαιοδοξία ποτέ δεν βοηθά και ποτέ δεν πρέπει να ανεχόμαστε την άδικη καταστροφή του θαλάσσιου πλούτου μας έστω και αν η λιστα μας αποτελείται από 10 ή 20 ή 5 άτομα. Από την άλλη αλόγιστη αισιοδοξία και υπέρμετροι συναισθηματισμοί δεν μας επιτρέπουν να αξιολογούμε σωστά τις παραμέτρους οι οποίες ίσως στην τελική θα έχουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.
Τι προσπαθώ να πώ? Ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, σε τόσο μεγάλο βαθμό που όντως ίσως 20 "ψώριδες" που υπογράφουν μια λίστα να μην μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Απο την άλλη, είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα πού κάθε βοτσαλάκι για καλό!!
Εγώ σας προτρέπω να κατεβούμε στους δρόμους και να διαδηλώσουμε ειρηνικά για την απέχθεια μας και αντίθεση σε αυτή την κατάσταση ώς έχει... 'Έρχεστε?? -
ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!!!
- AggelosLRK
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΙ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΠΕΚΟΡΑΛΕ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΙ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΠΕΚΟΡΑΛΕ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα αλλά ,δεν μπορούμε να βγάλουμε το θέμα στην εκπομπή του Τσουρούλη ¨? 'Οπως και γιά τα δίχτυα ?Να καλέσουν υπευθύνους στην εκπομπή και εμείς με μιά επιτροπή και με υπογραφές και στοιχεία και βίτεο.
πέφτουν ωραίες ιδέες τελικά. σύμφωνο με την ιδέα για την εκπομπή του Tsourouli.men "χιχανεται" ότι εμείς θωρούμε που πρώτο sheri τι γίνεται "πουκατο" που το νερό πολλοί που μας έχουν κάμερες πλέον, τραβάτε tze την καταστροφή (οι μονο τες ακαριαίες βολές)να μιλούμε τεκμηριωμένα να μεν μας περιπαίζουν (μια εικόνα 1000 λέξης) όσο παραπάνω ακουστεί τόσο το καλύτερο radio κανάλια κτλ.εκτος τούτου εν ευκαιρία να ακουστούν tze αλλα προβλήματα που έχουμε tze εμείς αλλα tze άλλοι του κλάδου "περκι" κάμουμε κανένα βήμα μπροστά γιατί ως τώρα ούλο πισινή πάμε.
για την διαδήλωση που λάλης φιλε είμαι μέσα pete ώρα μέρα tze τόπο με βάρκα η χωρίς.!!
για την διαδήλωση που λάλης φιλε είμαι μέσα pete ώρα μέρα tze τόπο με βάρκα η χωρίς.!!
συμφωνω και γω με την angieangiec wrote:Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα αλλά ,δεν μπορούμε να βγάλουμε το θέμα στην εκπομπή του Τσουρούλη ¨? 'Οπως και γιά τα δίχτυα ?Να καλέσουν υπευθύνους στην εκπομπή και εμείς με μιά επιτροπή και με υπογραφές και στοιχεία και βίτεο.
''surf casting'' A way of Living
Τζινον που γίνετε πάντα ρε παιθκιά εν ότι όλοι έχουν κατι να πουν(γράψουν) και οι υπόλιποι να συμφωνίσουν ή όχι... το θέμα είναι κάποιος να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να κάμει την αρχη... ποιός θα συλλέξει τα στοιχεία και να πάει στον Τσουρούλλη?
Ποιός θα γράψει μια επιστολή και να την στήλει σε όλους τους συνδέσμους που ασχολούντε με την θάλασσα? Για τες τράτες και το μέγεθος της καταστροφής που μιλούμε, μπορούμε να εμπλέξουμε και ναυτικούς ομίλους και καταδυτικούς ομίλους ακόμα και τον ΚΟΤ !!!
Ποιός θα στείλει μια επιστολή σε τούτους ούλλους να οργανοθεί μια συνάντηση? Εν πάντα δαμέ το πρόβλημα, (σχεδόν)κανένας δεν πέρνει προτοβουλείες.
Ποιός θα γράψει μια επιστολή και να την στήλει σε όλους τους συνδέσμους που ασχολούντε με την θάλασσα? Για τες τράτες και το μέγεθος της καταστροφής που μιλούμε, μπορούμε να εμπλέξουμε και ναυτικούς ομίλους και καταδυτικούς ομίλους ακόμα και τον ΚΟΤ !!!
Ποιός θα στείλει μια επιστολή σε τούτους ούλλους να οργανοθεί μια συνάντηση? Εν πάντα δαμέ το πρόβλημα, (σχεδόν)κανένας δεν πέρνει προτοβουλείες.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
"εσηις" πολλή δίκαιο φιλε.. είμαι eκτός κύπρου τώρα σάββατο erkoumai πίσω αν δεν ενδιαφέρεται άλλος μέσο του φόρουμ θα πιάσω τα ονόματα tze θα προσπαθήσω να κάμω μιαν ολοκληρωμένη επιστολή με ούλα τα "θεματα για" να σταλεί σε ούλους ομίλους k.a χωρίς να είμαι ειδικός ένα προσπαθήσω αν θέλετε να δούμε τι ένα γίνει.
Άτε ίσως καταφέρουμε κάτι... μιας και είσαι πρόθυμος... θα γράψω εγώ αύριο ή όπωτε έβρω χρόνο για να είναι έτοιμη πιο γρήγορα η επιστολή, και εσύ φρόντισε να έβρεις όλα τα μέϊλς των συνδέσμων όλων όσων μπορούμε να εμπλέξουμε... ψ/τ κτλ κτλ κτλ ακόμα και τον περιβαλοντικό επίτροπο κτλ κτλ κτλ
Όσοι μπορείτε ρε παιθκιά πίστε τζαι άλλο κόσμο να μπει στην λίστα διότι εν πολλά διαφορετικό να παρουσιάζεις μια λίστα με 20 από τους 100 ή 200...
Προτίνω συνάντηση όλων μας για να είναι ενιπόγραφη η λίστα... να πούμε για Κυριακή 30 του μηνός?
Ή μάλλον... καλύτερα να οργανοθεί μια πρώτη διαδήλωση, εκεί να υπογαφεί από όλους η λίστα και να καλέσουμε τα μ.μ. να γίνουν δηλώσεις κτλ να τραβήξουμε την προσοχή... μόνο εάν βγάλουμε το θέμα στις ειδήσεις ίσως γίνει κάτι.
Δώστε προτάσεις ... που και πότε για την πρώτη διαδήλωση!!!! Αφού γίνει η πρώτη τότε θα καλέσουμε και τους υπόλοιπους να κατεβούν μαζί μας σε μια πιο οργανωμένη μαζική διαδήλοση!
Όσοι μπορείτε ρε παιθκιά πίστε τζαι άλλο κόσμο να μπει στην λίστα διότι εν πολλά διαφορετικό να παρουσιάζεις μια λίστα με 20 από τους 100 ή 200...
Προτίνω συνάντηση όλων μας για να είναι ενιπόγραφη η λίστα... να πούμε για Κυριακή 30 του μηνός?
Ή μάλλον... καλύτερα να οργανοθεί μια πρώτη διαδήλωση, εκεί να υπογαφεί από όλους η λίστα και να καλέσουμε τα μ.μ. να γίνουν δηλώσεις κτλ να τραβήξουμε την προσοχή... μόνο εάν βγάλουμε το θέμα στις ειδήσεις ίσως γίνει κάτι.
Δώστε προτάσεις ... που και πότε για την πρώτη διαδήλωση!!!! Αφού γίνει η πρώτη τότε θα καλέσουμε και τους υπόλοιπους να κατεβούν μαζί μας σε μια πιο οργανωμένη μαζική διαδήλοση!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ωραία όπως ηπα πριν αν tze εν είμαι μέλος σε κάποιον όμιλο ένα ετοιμάσω κάτι για ούλους τους ομίλους tze το επίτροπο περιβάλλοντος tze βλέπουμε να κάμουμε σωστή δουλειά.
Στοιχεία νομίζω έχουμε όπως και βίντεο.Να μαζευτεί ένα δυνατό υλικό και μπορούμε να το στείλουμε στο Τσουρούλη στην στήλη του στο sigmalive.Εγώ δεν γνωρίζω πολλά από αυτά αλλά θα βοηθήσω όσο μπορώ ,είναι λίγο δύσκολο με τα παιδιά.Αν κάνουμε μιά συνάντηση ίσως στο περιοδικό και να εργαστούμε εκεί?
Τι έγινε παιδιά θα αφήσουμε το έτσι?Δεν έχει 2-3-5 άτομα να αναλάβουν αν είναι δύσκολο Λεμεσό έστω και Λευκωσία.Ακούω ονόματα.....
Ζούμε σε μια κοινωνία που οι παραπάνω χαλούν τζε 3-4 γάροι βουρούσην να τα σάσουν! Εγράψαν 30 άτομα δαμέ και όπως είπεν ο Χαμπής κανένας δεν επήρε πρωτοβουλία. Κάποιοι φωνάζουν για τους συνδέσμους. Ήθελα να ξέρα πόσοι που εσάς εν γραμμένοι μέλη σε κάποιον σύνδεσμο και είναι ενεργά μέλη? Γιατί δεν γίνεστε όλοι μέλη του CABAC και γιατί δεν γράφετε και που αλλό 4-5 γνωστούς σας στον σύνδεσμο? Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά γιατί ο σύνδεσμος θα οργανώσει και διαδηλώσεις και επιστολές και ότι άλλο θέλετε.
Εγώ προτείνω όσοι υπογράψατε τούτην λίστα σήμερα να γραφτείτε μέλη στον CABAC και να είστε έτοιμοι και διαθέσιμοι όταν σας πιάσουν τηλέφωνο να πάτε να βοηθήσετε. Θα ήθελα πολλά να δω την αντίδραση του κάθε βουλευτάκου του κάθε ψοροκόμματος όταν μάθει ότι τα μέλη ενός συνδέσμου που αγαπά την θάλασσα είναι 10 φορές πιο πολλά που τους γλύφτιες που τους βουρούν πουπίσω στα συλλαλητήρια!!!
Σταματάτε να κλέετε την μοίρα σας τζε κάμετε κάτι για να την αλλάξετε.
Αλλάξετε μυαλά, αλλάξετε τον εαυτό σας, αλλάξετε τον διπλανό σας και τότε θα αλλάξει τζε ο κόσμος γυρώ σας!
Εγώ προτείνω όσοι υπογράψατε τούτην λίστα σήμερα να γραφτείτε μέλη στον CABAC και να είστε έτοιμοι και διαθέσιμοι όταν σας πιάσουν τηλέφωνο να πάτε να βοηθήσετε. Θα ήθελα πολλά να δω την αντίδραση του κάθε βουλευτάκου του κάθε ψοροκόμματος όταν μάθει ότι τα μέλη ενός συνδέσμου που αγαπά την θάλασσα είναι 10 φορές πιο πολλά που τους γλύφτιες που τους βουρούν πουπίσω στα συλλαλητήρια!!!
Σταματάτε να κλέετε την μοίρα σας τζε κάμετε κάτι για να την αλλάξετε.
Αλλάξετε μυαλά, αλλάξετε τον εαυτό σας, αλλάξετε τον διπλανό σας και τότε θα αλλάξει τζε ο κόσμος γυρώ σας!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Μάριε είσαι να αρχίσουμε δουλειά?Θα δω τι μπορώ να κάνω με τα παιδιά και τις εξετάσεις τους αν είσαι Ο.Κ.
- (CyBasser)
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΙ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΠΕΚΟΡΑΛΕ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΡΟΛΑΝΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΙ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΠΕΚΟΡΑΛΕ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΡΟΛΑΝΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!