Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Μια ωραία τσιπουρίτσα
loipon kopelia... pantos itan apexti mesa stin piatella me ladolemono k me to ouzo na reei..! tixeroi pou tin geutikame 

-
Εντυπωσιακό ψάρι. Μπράβο φίλε Μάρκο.
Μακάρι να ήμουν και γώ στο τραπέζι

Φοβερή η τσιπούρα ρε φίλε. Ωραία ψαριά, μάστρος 

- chrysanthos9
Re: ΦΑΡΑΩ...ΣΑΡΓΙΝΑ!!!
ειδα εχτες εναν καμια 400γραμαρια πολυ ρηχα
Rememper always someone waiting for you at home
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Σημερα ενα δειληνο ψαρεμα στο Φαναρι της Ξανθης , ψαρι πολυ και σε βαθος απο 3-6 μετρα για 2 ωρες ψαρεμα, 6 χαρατσιες ολες ιδιου μεγαθους 250 -300 γρ περιπου και 2 σηκοι λιγο μεγαλυτεροι μετα που 1 μηνα και κατι μερες δεν χασαμε τη φορμα μας στις βολες τουλαχιστο!!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
-
Βαλε καμια φωτο ρε γιωρκο !! περιγραφη εν να μπου πιαες μονων εν μας καμνει ..george87d wrote:Σημερα ενα δειληνο ψαρεμα στο Φαναρι της Ξανθης , ψαρι πολυ και σε βαθος απο 3-6 μετρα για 2 ωρες ψαρεμα, 6 χαρατσιες ολες ιδιου μεγαθους 250 -300 γρ περιπου και 2 σηκοι λιγο μεγαλυτεροι μετα που 1 μηνα και κατι μερες δεν χασαμε τη φορμα μας στις βολες τουλαχιστο!!!!![]()
![]()
![]()

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Εν έκαμα τίποτε σπουδαίο σήμερα αλλά το μπαρμπούνι μου θέλω να σας το δείξω... ο κύριος εν ο Ναδιώτης ο νεότερος με έναν σημερινό κακαρέλο 500 γραμμάρια...
- Attachments
-
- DSCN0259.JPG (276.46 KiB) Viewed 6174 times
-
- DSCN0257.JPG (291.64 KiB) Viewed 6176 times
I live my life a breath at a time
Σημερα φαγαμε τρελη φολα. Αέρας 4-5 και θολα,πολύ θολά.
Τα ψαρια δεν κυκλοφορουσαν, εκτος απο μερικους γεροσαργους.Τουλαχιστον βραχηκαμε
Τα ψαρια δεν κυκλοφορουσαν, εκτος απο μερικους γεροσαργους.Τουλαχιστον βραχηκαμε
και εμεις λιγα πραματα, μετα απο 1.5 μηνα στεγνοι ομως αναλογος ειμασταν καλα
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
πολλά καλός ο ναδιώτης ο νεότερος... !!!
ακόμα να βουττήσω...λόγο της θκιας μας τηε 'Δήμητρας' .....
πέρκει μας φήκουν γλήορα αύριο να προφτάσουμε κανένα δειλινο δύωρο....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Τωρά εσύ γράφεις που το τσιατήρι σου?Giorkos wrote:πολλά καλός ο ναδιώτης ο νεότερος... !!!
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
-
Ρε φιλε εν ακρωτηρι που επιες? γιατι επιασιν κατι παρεες μου τζε ειπαν μου εφασιν πολλες φατσιες με την βαρκα εσηκωσεν την γλιοραgdeme wrote:Σημερα φαγαμε τρελη φολα. Αέρας 4-5 και θολα,πολύ θολά.
paulos charalambous wrote:Ρε φιλε εν ακρωτηρι που επιες? γιατι επιασιν κατι παρεες μου τζε ειπαν μου εφασιν πολλες φατσιες με την βαρκα εσηκωσεν την γλιοραgdeme wrote:Σημερα φαγαμε τρελη φολα. Αέρας 4-5 και θολα,πολύ θολά.
Yes sir
hdemetris wrote:Τωρά εσύ γράφεις που το τσιατήρι σου?Giorkos wrote:πολλά καλός ο ναδιώτης ο νεότερος... !!!
του χρόνου που το τσιατήρι....φέτος επιάναμεν 'υπηρεσιακά' τες νύχτες ......

τζαι σήμερα εφήκαν μας το πρωί....μπορεί να πάω το απόγευμα αλλά έδωκεν μου ο ήλιος τζαι δεν έχω όρεξη......

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
Ειδες τι απεραντος ψαροτοπος ρε φιλε.george87d wrote:Σημερα ενα δειληνο ψαρεμα στο Φαναρι της Ξανθης , ψαρι πολυ και σε βαθος απο 3-6 μετρα για 2 ωρες ψαρεμα, 6 χαρατσιες ολες ιδιου μεγαθους 250 -300 γρ περιπου και 2 σηκοι λιγο μεγαλυτεροι μετα που 1 μηνα και κατι μερες δεν χασαμε τη φορμα μας στις βολες τουλαχιστο!!!!![]()
![]()
![]()
εξω ολο αμμο και οταν βουτησεις στα 100 μετρα που την ακτη ξεκινουν απεραντες πλακες!!!δεν ξερεις που να προτοκαμεις ψακτηρι!!
εκει ειναι η περιοχη που εκαμα τα πρωτα μου βηματα σαν υποβρ. κυνηγος πριν περιπου 11 χρονακια!!