Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

tasos83

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by tasos83 »

Ρόδος ωραίες ψαριές ρε φίλε αλλά κάμνε κανένα resize τις φώτο σου σε 1024χ768 ή 800χ600 γιατί εφκάλαμεν τα μάθκια μας :mrgreen:

Rodos

Post by Rodos »

Ρε φιλε κατι επα8εν τα οffice μου τζε εν τισ μιτζιανισκουν ,εξιγησε μου ο Αριστοσ αλλα τορα κατι επαθεν γμτ!!!!!!Αν εσχει κανενασ αλλο τροπο με τον οποιο μπορω να τις μικρανω ας βοηθησει την κατασταση!!!!!!

tasos83

Post by tasos83 »

Κατέβασε το τούτο είναι δωρεάν και μικρό βολικό πρόγραμμα. Ανοίγεις τι φώτο που θέλεις κλικ πάνω στο "Image-->resize" και βάλε την ανάλυση που θέλεις. Μετά save as και είσαι αρχηγός.

http://www.dotpdn.com/files/Paint.NET.3.5.5.Install.zip

Rodos

Post by Rodos »

Φιλε εκατεβαστω προγραμα, παω στο resize αλλα μιτσιανικσο την φωτογραφια αλλα εν με αφηνει να τι ανεβασω στο site .Ξερεις τι πρεπει να καμω?????

Nautilus

Post by Nautilus »

Ρόδο μπράβο σου πάντως για τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ καλές ψαριές για ένα άτομο, και με σφαίρα! :clap: Αν παίζεις έτσι και τις τσίκλες διάλεξε ένα που τα 2 να γλυτώνει και tpt :D :wink:

leonidasss

Post by leonidasss »

:clap: Πάντως το τηάνιν σου δεν κρυανίσκει από τες κορκούνες και τους σκάρους. :dance: Φίλε, εγώ το ομολογώ: το καλοκαίρι που τα ψάρια χάνονται στα τάρταρα, αν ο τόπος δε δείχνει να έχει κάτι μεγάλο ή αξιόλογο, αρχίζω κουρκουνόσκαρους στην επιστροφή και μόλις πάω σπίτι τηγάνι. Έχω τους αδυναμία :think: :mrgreen:

Rodos

Post by Rodos »

Φιλε Nautilus σκεφτου οτι σοτ ψαρεμα τα τελευται 2 χρονια αρκεψα τζε πεζω καλα ,τζε κομα καλλικονο ,σκεφτου στο τζινι παρα πολλα δθσκολα να μου ξεφθγει κατι . Τορα οσα για τις κουρκουνεσ και του σκαρους πεδια οταν δεν εχει ακτι αξιολογο την καλοκαιρινι περιοδο και επειδι ολοι οικογενια τρωει τισ κουρκουνες και τους σκαρους , αν εχει πεζουμεν αν δεν εβρουμεν καλην υγεια να εχουμεν .Τομονο προβλημα νε η μανα μου που παραπονοιεται οτι ουλη μερα μηρηζει το σπιτι ψαερκες . :D :D :D

!!!!!!!

marios
Site Admin

Post by marios »

Rodos wrote:Ρε φιλε κατι επα8εν τα οffice μου τζε εν τισ μιτζιανισκουν ,εξιγησε μου ο Αριστοσ αλλα τορα κατι επαθεν γμτ!!!!!!Αν εσχει κανενασ αλλο τροπο με τον οποιο μπορω να τις μικρανω ας βοηθησει την κατασταση!!!!!!
:) ενημέρωνε με ΠΜ κάποιο από τους συντονιστές, διαχειριστές ( marios K .-- marios)να της μικραίνει .. μέχρι να το βρείς από μονος σου! μεν αγχώνεσαι :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Rodos

Post by Rodos »

Ευχαριστω φιλε Μαριε για τι βοηθεια και του συντινστες που μικραναν τισ φωτογραφιες!!!!!

tasos83

Post by tasos83 »

χμμ εν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σε αφήνει. Όταν την έκαμες save as εδιάλεξες file type JPG;
Τζε μετά που σου φκάλλει ένα παράθυρο "SAVE CONFIGURATION" σείρε λλίο τζίνι την μπάρα να φκαίννει περίπου το μέγεθος του αρχείου 150-200KB, εν καλά για το internet.

Rodos

Post by Rodos »

Φιλε Τασο τιν ορα που μου φκαλει το παράθυρο "SAVE CONFIGURATION" σειρνω την μπαρα λειω κατο αλλα εν το καμνει save , γμτ εν ξερω τι γινεται !!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

apsavvas

Post by apsavvas »

μια ερωτηση το ψαρη κατω δεξια τη ειναι επειδη ειχα και εγω μια φορα την εμπειρια να παρω ενα απο αυτα οταν ειμουν περιοχη φαρουν.
The only source of knowledge is experience

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

apsavvas wrote:μια ερωτηση το ψαρη κατω δεξια τη ειναι επειδη ειχα και εγω μια φορα την εμπειρια να παρω ενα απο αυτα οταν ειμουν περιοχη φαρουν.
Άλλοι το λένε Άγιο Πέτρο και άλλοι Χριστόψαρο αν δεν κάνω λάθος...........
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

vas.i.savxx

Post by vas.i.savxx »

apsavvas wrote:μια ερωτηση το ψαρη κατω δεξια τη ειναι επειδη ειχα και εγω μια φορα την εμπειρια να παρω ενα απο αυτα οταν ειμουν περιοχη φαρουν.
φιλε ειναι γουρουνοψαρα ή αλιος χοιροψαρα και εινει ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ κριμαν να τα πεζουμεν αμαν εν μιτσια σαν τουτα , γιατι γινουντε 5 με 6 κιλα και το πεξιμον τους δεν παρουσιαζει καμια δισκολια αφου θα σε αφισουν με πλαναρισμα και καρτερι να ερθεις μερικα εκατοστα απο το ψαρι. κατα τον Μαι Ιουνι γενουν μεσα σε λακκους στην λασπι και μενουν να προσεχουν τα αυγα τους οποταν το ενστικτο πατροτητας ειναι τοσο δυνατο που αρνουντε να απομακρινθουν απο την φολια ακομα και αν τα σπροκσεις με το χερι σου. Εγω εδω και δεκα χρονια εχω μαρκαρισμενον εναν παγγον που γεννουν καθε χρονο αλλα ποττε δεν πεζω ψαρια εκει, προτιμο να γιριζω πλανα με την καμερα. ολλα τουτα φισικα οσπου να ευρει τον τοπο κανενας φαγανας και να τα ξελιπσει οπως γεινετε παντα δυστιχος.
vasilis kyriacou

vas.i.savxx

Post by vas.i.savxx »

LEONIDAS wrote:
Άλλοι το λένε Άγιο Πέτρο και άλλοι Χριστόψαρο αν δεν κάνω λάθος...........
το χριστοπσαρο ειναι παρομιο αλλα αλλης οικογενειας και εχει μιαν σρτογγιλη σταμπα σαν ματι στο κεντρο του σωματος του
vasilis kyriacou

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”