Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

AggelosLRK

Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:43 pm, edited 1 time in total.

Greg

Post by Greg »

gptochos wrote:
Greg wrote:για τους φιλους του spinning... οι μενουν μεταξυ καβο γκρεγκο και καππαρι να πιασουν τις καλαμαριερες τους και να πασιν τωρααααα ψαρεμα!!!
:? είμαι γραφείο πρέπει να κάμω κάτι να κοπώ του βούρου! Ωραίος Greg!Επηες ή εννα πάεις? Αν επήες βάλε και καμιά φώτο 8)
ενας γνωστος εχει 3 μερες που παει και επιασε πανω απο 50 καλαμαρια (φερνει και στη δουλια και τηανιζουμε :P)... ολα σε σημεια Χ στην επαρχια αμμοχωστου
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

AggelosLRK wrote:Απο τα αυριο ξεκινω αναζητηση λιτσας απο ορμηδεια μεχρι περβολια,καλη μας τυχη τωρα που εμφανιστηκαν οι κουνελοι,τουλαχιστον θα ποσκολιουμαστε και αστους χασαπηδες με τα μαυροσακουλα και τις σικλες να κλαινε
δαμε προσεχουμε για να εχουμε.. ουτε τοπους, ουτε δολωματα.. φετος μαλιστα εννα χοννω και το αυτοκινιτο μου αμα θα πηγαινω διοτι εμαθαν μας καμποσοι πλεον..

καλη μας τυχη!
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:43 pm, edited 1 time in total.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Τερατόλιτσα πιάστηκε νωρίς το πρωί (όχι από μένα :evil: ) κάπου στα ανατολικά μέρη της επαρχίας Λάρνακας. Έχω την φωτό στο κινητό, ήμουν παρών, χτύπησε σε "λάθος" δόλωμα (όχι το δικό μου δηλαδή!). Ο τύπος δεν την ζύγισε, αλλά κρίνοντας από την 9κιλη του Γρηγόρη, αυτή ήταν λίγο μεγαλύτερη. Ο ξένος πάντως ήταν πολύ έμπειρος στο πάλαιμα, την χειρίστηκε τέλεια αλλά δεν την άφησε.... Δεν έχω εδώ καλώδιο να κατεβάσω την φωτό, μόλις μπορέσω αργότερα σήμερα θα το κάνω...

Παρεποπτόντως, λόγω τεχνικού προβλήματος χρειάστηκε να αλλάξω κινητό, έτσι δεν έχω τα κινητά πολλών από εσάς, όπως Άγγελος, Τρύφωνας, Ντίνος, Σίφουνας, κλπ. Κανονίστε sτείλτε μου τα με sms...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Giorkos

Post by Giorkos »

AggelosLRK wrote:ειδατες ρε γρηγορη σημερα το πρωι αλλα εκαναν 2 επιθεσεις,εφαγαν και εξαφανιστηκαν,φανηκαν μου και μεγαλες
(CyBasser) wrote:Τερατόλιτσα πιάστηκε νωρίς το πρωί (όχι από μένα :evil: ) κάπου στα ανατολικά μέρη της επαρχίας Λάρνακας. Έχω την φωτό στο κινητό, ήμουν παρών, χτύπησε σε "λάθος" δόλωμα (όχι το δικό μου δηλαδή!). Ο τύπος δεν την ζύγισε, αλλά κρίνοντας από την 9κιλη του Γρηγόρη, αυτή ήταν λίγο μεγαλύτερη. Ο ξένος πάντως ήταν πολύ έμπειρος στο πάλαιμα, την χειρίστηκε τέλεια αλλά δεν την άφησε.... Δεν έχω εδώ καλώδιο να κατεβάσω την φωτό, μόλις μπορέσω αργότερα σήμερα θα το κάνω...

Παρεποπτόντως, λόγω τεχνικού προβλήματος χρειάστηκε να αλλάξω κινητό, έτσι δεν έχω τα κινητά πολλών από εσάς, όπως Άγγελος, Τρύφωνας, Ντίνος, Σίφουνας, κλπ. Κανονίστε sτείλτε μου τα με sms...

εν τζαι έσιη να κάμει τίποτε με την ημερομηνία έννεν κοπέλλια..... :?: :?: :?:

πάντως εμείς επήαμε τζαι σποσκολιστίκαμε λίο.... περιττό να αναφέρω ότι ψάρι γιόκ.... :D
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Giorkos

Post by Giorkos »

AggelosLRK wrote:ενημερωστε με να παμε παρεα αν ενι λαρνακα/αμμωχοστο που κατεβαινετε

Άγγελε,

εν σε τούντες περιοχές που 'κινούμαστε' ....

τωρα που εν να κάτσουμε λίες μέρες, αν είναι κανονίζουμε κανένα γυρό.....

έβρε εσύ τον τόπο με τα ψάρκα τζαι μεις ξέρουμε ένα τοπούιν με σάντουιτς....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:44 pm, edited 1 time in total.

Greg

Post by Greg »

(CyBasser) wrote:Τερατόλιτσα πιάστηκε νωρίς το πρωί (όχι από μένα :evil: ) κάπου στα ανατολικά μέρη της επαρχίας Λάρνακας. Έχω την φωτό στο κινητό, ήμουν παρών, χτύπησε σε "λάθος" δόλωμα (όχι το δικό μου δηλαδή!). Ο τύπος δεν την ζύγισε, αλλά κρίνοντας από την 9κιλη του Γρηγόρη, αυτή ήταν λίγο μεγαλύτερη. Ο ξένος πάντως ήταν πολύ έμπειρος στο πάλαιμα, την χειρίστηκε τέλεια αλλά δεν την άφησε.... Δεν έχω εδώ καλώδιο να κατεβάσω την φωτό, μόλις μπορέσω αργότερα σήμερα θα το κάνω...

ε ρολανδο οχι ετσι κουβεντες και θα με κανεις να βλεπω εφιαλτες!!!

παρε κανα τηλεφωνο|!
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:44 pm, edited 1 time in total.

MariosK

Post by MariosK »

AggelosLRK wrote:περκι να επιστεψες τωρα.... :lol:
Εμέναν έστειλε μου MMS πάντος :shock:. Γρήγορη δεν νομίζω ναν πιο μεγάλη που την δική σου εκτός και αν 2.5 μέτρα ο εγγλέζος που την βάστα :o.

sifu-nas

Post by sifu-nas »

ξερω που την επιαε !!! χαχα ειμαι σιουρος... :D

caveman

Post by caveman »

Ρε!!! Μα ννα μας πελλάνετε ρε?? Εν προταπριλιάτικο ψέμα ρε οξά σοβαρομηλάτε?? :mrgreen:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

sifu-nas

Post by sifu-nas »

πάλε τελευταιος το έμαθες ρε Χαμπη, ακουσα οτι ο Ρολανδος κατεχει μαζι του τζιαι φοτογραφικο υλικο απορρητο για τη συλληψη του τερατος! :o

caveman

Post by caveman »

:lol:

Είπα τζαι γω καμπόσα προταπριλιάτικα...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “SPINNING”