(CyBasser) wrote:Δυστυχώς δεν μπορούσε να επιλεγεί χειρότερη ημερομηνία Έχω ολονύκτια υποχρέωση στις 13/3 και ημερήσια στις 14/3. Το ίδιο και ο partner μου. Φυσικά, εάν ο διαγωνισμός γίνει σε πολύ συγκεκριμμένη παραλία...
Για αυτό τον λόγο φέτος θα διεξαχθεί τύπος πρωταθλήματος. Αν κάποιος δεν μπορει να παρευρεθεί σε κάποιο από τους διαγωνισμούς έχει και τους άλλους 2 για να τα πάει καλά. ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
Μπορούμε δηλαδή να γραφτούμε αλλά να μην συμμετάσχουμε στον πρώτο αγώνα? Λόγω του ότι το άλλο event που έχουμε δέσμευση είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον καιρό, ίσως να είναι εφικτή η συμμετοχή μας αλλά την τελευταία στιγμή.
Φίλε Ρολάνδο,
φέτος θα είναι 3 αγώνες σε όλη την χροννια (δες το πρόγραμμα), σε στυλ πρωταθλήματος και τελική βαθμολογία θα είναι οι καλύτερες 2 βαμολογίες της καθε ομαδας. Άρα ακόμα και με 2 αγώνες έχεις την ευκαιρία για διάκριση
φιλε παρη ελα να σου πω. ενδιαδερουμε πολλα να διαγωνιστω αλλα προβληματιζει με κατι πολλα εντονα και θελω να σου το πω που τα τωρα για να μεν εχεουμε παρεξηγησεις.
εν και να ερτει διαιτητης ο ΤΡΑΤΤΟΣ εννεν?? επειδη ειμαι ΑΕΛΙΣΤΑΣ και αμαν τον δω ενα τον περασω παστο αγγκιστρι για δολομα και ειμαι σουρος οτι ενα πιασω κουτσουκομνοψαρο χεχεχε.
εγω προτεινω την ελευση ξενων διαιτητων για να ειμαστε σιουροι
Οι θέσεις γεμίζουν με γοργούς ρυθμούς για αυτό όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος να δηλώσουν συμμετοχή σύντομα. Μετά από τόσες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, και παρά την αλλαγή των κανονισμών σε σχέση με πέρσυ, οι ομάδες του C&R είναι πολύ μειωμένες, κάτι το οποίο μας προβληματίζει.
Οι θέσεις γεμίζουν με γοργούς ρυθμούς για αυτό όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος να δηλώσουν συμμετοχή σύντομα. Μετά από τόσες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, και παρά την αλλαγή των κανονισμών σε σχέση με πέρσυ, οι ομάδες του C&R είναι πολύ μειωμένες, κάτι το οποίο μας προβληματίζει.
Φίλε να σου πω μια σκέψη γιατί είναι μειωμένες; Διότι catch εν γίνεται πως θα γίνει και release;;;;;; Εδώ και έξι μήνες σε 2 φορές την εβδομάδα νυκτερινά κάστινγκ σύνολο περίπου 48 εξορμήσεις έτσι χονδρικά; Έπιασα περίπου δέκα τσιμπήματα πολλά αμυδρά με αποτέλεσμα 3 μούρμουρους να μεν πω της αντροπής να πω απλά καλούς. Και απότι βλέπω όλοι στα ίδια επίπεδα είμαστε τελευταία. Συνεπώς..............Προσωπικά ψαρεύω από Γκάβερνορς μέχρι Δεκέλεια κυρίως.
MarinePlus wrote:Φίλς Λεωνίδα,
Μιλάω για τις ομάδες του C&R ότι είναι μειωμένες, όχι για τις ομάδες τηε NORMAL κατηγορίας
Εκατάλαβα το ρε φίλε γι αυτό έγραψα αυτά που έγραψα!!!Διάβασε τι έγραψα πιο προσεκτικά και πιάσε το υπονοούμενο. Αφού catch εν κάμνουμεν πως να κάμουμεν και release λέω συνεπώς πως να υπάρχουν και ομάδες catch and release αφού το catch δεν υφίσταται. Έτσι σαν σχόλιο για να διακομωδίσουμε και λίγο τα χάλια μας με τα ψαρέματα!!!