Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: ΦΑΡΑΩ...ΣΑΡΓΙΝΑ!!!
Το ακρωτηρι έχει Φαραω.
Εκαλληκωσα 2 εγω τους τελευταιους 3-4 μήνες
gdeme wrote:Το ακρωτηρι έχει Φαραω.
όι έχει....είχεν ...
εν τούτοι που έπεξεν ο νικόλας και οι φίλοι του

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Tωρα να κανονησω να παω το ΣK να βρω κι άλλους καλό 

Αγιο Γεώργιο Αλαμάνου είδα πριν 3-4 μήνες και έρκετουν βιτσα πάνω μου στο καρτέρι αλλά το ζευγάρι μου, εν νάκκον αμπάλατο και εξηλάωσεν τον και έμεινα με δκυο χείλι καμένα!!!!! 

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- vas.i.savxx
ωραιο και σπανιο ψαρακι
μπραβο σας παιδια
επιασαμε και εμεις εναν μεσα στο 2009 στην αγια ναπα
μπραβο σας παιδια
επιασαμε και εμεις εναν μεσα στο 2009 στην αγια ναπα
- Attachments
-
- IMG_0163co.JPG (50.66 KiB) Viewed 6484 times
vasilis kyriacou
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ψάρεμα στο Κάβο Μάρις το Σάββατο....τίποτε.
-
ρε γιωρκο μου εν με τον Γιωργο (gdeme) που ημουν το Σαββατο αρα πηρε το αιμα του πισω αφου η χαρα μου ηταν και δικη του!!Giorkos wrote:gdeme wrote:Το ακρωτηρι έχει Φαραω.
όι έχει....είχεν ...
εν τούτοι που έπεξεν ο νικόλας και οι φίλοι του
Λοιπον συνοψιζω:
Επεχτηκαν ψαρκα περσυ περιοχη παφου και Αγια Ναπα
εθεαθηκαν φετος Αγ Γεωργιο Αλαμανου πριν 3-4 μηνες
επεκτηκαν ψαρκα φετος Ακρωτηρι
αρα παρατηρουμε μιαν αυξηση του ειδους .....μακαρι...... γιατι και απο γευση εν μελιν ο γεριμος εφα τον εψες

οκ νικ...
το λοιπόν....
έχω πληροφορία για ακόμα μια θέαση του κουμπάρου στην περιοχή Ξυλοφάου....
έδειξα την φωτό της έλλης που μου έλεεν συνέχεια ότι είδεν ένα ψάρι σαν τον σορκό (αλλά δεν ήταν σορκός) αλλά ίσιεν μεγάλες ρίγες πάνω του (και ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ)...τζαι με ρώταν τι ψάρι ήταν....
εδειχνα της σορκούς , τίποτε....ούγενες, τίποτες...πόψε έδειξα της των φαραώ και μου είπε τούτο είναι...99% (για να μεν πω 100% , εν σωστή πληροφορία γιατί έλεγε συνέχεια ότι δεν εξαναείδε το ψάριν τούτο πριν (ξέρει τι εν ο σορκός , ούγενες κτλ κτλ κτλ ) ))
οκ...πίσω στους φαραούς......δηλ, ΔΕν υπήρχαν πιο παλιά και άρχισαν να εμφανίζονται...να πειμένουμε παραπάνω θεάσεις-συλλήψεις ???? ή απλά υπήρχαν (πολλά αραιά) τζαι τωρά με το νετ 'εδιαδοθήκαν' ???
οι πιο παλιοί τι λένε ???
Νικόλα....τζαι οι υπόλοιποι που είδατε- επέξατε.....
στο καρτέρι πως συμπεριφέρεται ο κύριος ???
το λοιπόν....
έχω πληροφορία για ακόμα μια θέαση του κουμπάρου στην περιοχή Ξυλοφάου....
έδειξα την φωτό της έλλης που μου έλεεν συνέχεια ότι είδεν ένα ψάρι σαν τον σορκό (αλλά δεν ήταν σορκός) αλλά ίσιεν μεγάλες ρίγες πάνω του (και ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ)...τζαι με ρώταν τι ψάρι ήταν....
εδειχνα της σορκούς , τίποτε....ούγενες, τίποτες...πόψε έδειξα της των φαραώ και μου είπε τούτο είναι...99% (για να μεν πω 100% , εν σωστή πληροφορία γιατί έλεγε συνέχεια ότι δεν εξαναείδε το ψάριν τούτο πριν (ξέρει τι εν ο σορκός , ούγενες κτλ κτλ κτλ ) ))
οκ...πίσω στους φαραούς......δηλ, ΔΕν υπήρχαν πιο παλιά και άρχισαν να εμφανίζονται...να πειμένουμε παραπάνω θεάσεις-συλλήψεις ???? ή απλά υπήρχαν (πολλά αραιά) τζαι τωρά με το νετ 'εδιαδοθήκαν' ???
οι πιο παλιοί τι λένε ???
Νικόλα....τζαι οι υπόλοιποι που είδατε- επέξατε.....
στο καρτέρι πως συμπεριφέρεται ο κύριος ???
ΦΑΡΑΩ
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ

ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ

- Attachments
-
- aaaaaaaaa.JPG (170.26 KiB) Viewed 6392 times
-
Απο δικες μου παρατηρησεις στο καρτερι ισως δεν ερχεται ευκολα τουτο το ψαρι αλλα βραχωνει ευκολα μολις σε αντιληφθει!απλα πρεπει να δρασεις γρηγορα γιατι δεν μενει στην ιδια τρυπα πολλη ωρα!
Γιωργο ωραια ψαρια!!
Γιωργο ωραια ψαρια!!

-
NIKOLAS HARRIS wrote:Απο δικες μου παρατηρησεις στο καρτερι ισως δεν ερχεται ευκολα τουτο το ψαρι αλλα βραχωνει ευκολα μολις σε αντιληφθει!απλα πρεπει να δρασεις γρηγορα γιατι δεν μενει στην ιδια τρυπα πολλη ωρα!
Γιωργο ωραια ψαρια!!
Γιωρκο ο Περιστερης ειχε κτυπησει ενα ψαρι πανω απο 2,5 κιλα πριν πολλα χρονια στον Πωμό!Τα τελευταια 2 χρονια επανεμφανιστηκαν τουτα τα ψαρια!!
δηλαδή απότι φαίνεται και λέγετε, εν να 'ποζάρουν' πιο συχνά ονλάιν ? 

ο περιστερης εν κανενα δεινοσαυρο που θα φκαλει καμια φορα...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Γεια σου ρε Νικόλα με τα ωραία σου

Γιώργο δε το topic του Νίκου για τα ζευγάρια να μεν χαλούμε το topic του Νικόλα.gptochos wrote:Αγιο Γεώργιο Αλαμάνου είδα πριν 3-4 μήνες και έρκετουν βιτσα πάνω μου στο καρτέρι αλλά το ζευγάρι μου, εν νάκκον αμπάλατο και εξηλάωσεν τον και έμεινα με δκυο χείλι καμένα!!!!!
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
- chrysanthos9
NIKOLAS HARRIS wrote:NIKOLAS HARRIS wrote:Απο δικες μου παρατηρησεις στο καρτερι ισως δεν ερχεται ευκολα τουτο το ψαρι αλλα βραχωνει ευκολα μολις σε αντιληφθει!απλα πρεπει να δρασεις γρηγορα γιατι δεν μενει στην ιδια τρυπα πολλη ωρα!
Γιωργο ωραια ψαρια!!
Γιωρκο ο Περιστερης ειχε κτυπησει ενα ψαρι πανω απο 2,5 κιλα πριν πολλα χρονια στον Πωμό!Τα τελευταια 2 χρονια επανεμφανιστηκαν τουτα τα ψαρια!!
2.5 κιλα? ου γμτ ανω πολλα ωραιες ψαριες κοπελια
Rememper always someone waiting for you at home