Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- maratheftis
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
απο τις 6 μεχρι τις 12:30 ειχα τσιμπηματα non-stop ασχετο πως 6 εκατορθωσα να φκαλω...μονο ακροβατη...εδοκιμσασ τζιαι μπικατινι,,αλλα γιοκ...(στο εγγγλεζικο),..,..εν ιδεα μου οξα το μπικατινουι εν καμνι δουλεια? εσχι 4-5 εξορμησης που το δοκιμαζω τζαι εν κελαηδα...μονο γυλους....wtf?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Οι προνύμφες θα εργαστούν στη θάλασσα, μόνο κάποτε του έτους όπως όταν αυξάνονται οι προνύμφες σε ένα ζιζάνιο στη θάλασσα. Ragworm είχα τη μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ φέτος. pao fishing γύρω από την περιοχή του ST rapahel. εσεί pou pas ή είναι αυτό ένα μυστικό, πρέπει να πάμε μαζί κάποια ημέρα. apo 6-12 nixta ?
-
και εγώ επρόσεξα το τούτο ... τους τελευταίους 2 μήνες δεν δουλεύει το μπικατίνι... ενώ πριν ηταν μια χαράmaratheftis wrote:απο τις 6 μεχρι τις 12:30 ειχα τσιμπηματα non-stop ασχετο πως 6 εκατορθωσα να φκαλω...μονο ακροβατη...εδοκιμσασ τζιαι μπικατινι,,αλλα γιοκ...(στο εγγγλεζικο),..,..εν ιδεα μου οξα το μπικατινουι εν καμνι δουλεια? εσχι 4-5 εξορμησης που το δοκιμαζω τζαι εν κελαηδα...μονο γυλους....wtf?
σε προσφατο ψάρεμα μου (εγκλέζικο) εψάρευκα με μπικατίνι και επιασα μόνο μερικούς γύλους και ελάχιστα τσιμπίματα ... μετά εδοκίμασα ακροβάτη και επιασα μερικούς σκάρους, σορκούς (μικρούς) και 2 γοππούες
μάλλον τον χειμώνα δεν κάμνει ...έτσι εκατάλαβα
στην επόμενη εξόρμηση θα πάρο ακροβάτη και γαρίδες
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
fISHANDCHIPS wrote:και εγώ επρόσεξα το τούτο ... τους τελευταίους 2 μήνες δεν δουλεύει το μπικατίνι... ενώ πριν ηταν μια χαράmaratheftis wrote:απο τις 6 μεχρι τις 12:30 ειχα τσιμπηματα non-stop ασχετο πως 6 εκατορθωσα να φκαλω...μονο ακροβατη...εδοκιμσασ τζιαι μπικατινι,,αλλα γιοκ...(στο εγγγλεζικο),..,..εν ιδεα μου οξα το μπικατινουι εν καμνι δουλεια? εσχι 4-5 εξορμησης που το δοκιμαζω τζαι εν κελαηδα...μονο γυλους....wtf?
σε προσφατο ψάρεμα μου (εγκλέζικο) εψάρευκα με μπικατίνι και επιασα μόνο μερικούς γύλους και ελάχιστα τσιμπίματα ... μετά εδοκίμασα ακροβάτη και επιασα μερικούς σκάρους, σορκούς (μικρούς) και 2 γοππούες
μάλλον τον χειμώνα δεν κάμνει ...έτσι εκατάλαβα
στην επόμενη εξόρμηση θα πάρο ακροβάτη και γαρίδες

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Εφκαλα ενα μυλοκοπι πανω που κιλο.
Φωτο οταν το καθαρισω
Φωτο οταν το καθαρισω
- chrysanthos9
Τα μπικαντινι δουλευουν κυριως τους καλοκαιρινους μηνες γιατι εχουν πολυ περισσοτερη κυνητικοτητα απο οτι τον χειμωνα γιατι το χειμωνα τα νερα ειναι παγομενα και στο μπικαντινι οπως ξερουμε δεν τους αρεσει και πολυ. Αλλα υπαρχει θεραπεια βαζουμε ενα φυτο δυαλυμενο περιπου μια κουταλια καθε 1 κιλο μπικαντινι και η κινητικοτητα του αυξανεται κατακορυφα το ονομα του φυτου το ξεχασα αλλα περιμενετε λιγο και οταν βρω το ονομα θα σας ενημερωσω 

Rememper always someone waiting for you at home
τσουκνίνθα ? 

andrea5 wrote:τσουκνίνθα ?

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Το μυλοκοπι που ειπα
- Attachments
-
- FOTOS 008.jpg (385.71 KiB) Viewed 5132 times
-
- FOTOS 014.jpg (339.92 KiB) Viewed 5132 times
Ωραίο το μυλοκόπι!

mariosko wrote:εννα μας βαλεις τα αντερα???

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Όι ρε εν καυκαρούα που βάλλεις ή αναθρίκα!!!!andrea5 wrote:τσουκνίνθα ?
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
ποσους ποντους ειναι ρε παιδεια. BTW ακουστικε οτι πιαστικαν μιλοκοπια ρε παιδεια μα που τα βρισκουν θα πελανω εγιρισα τη Κυπρο ουλη εχτος north
The only source of knowledge is experience
- ambelopouli
Άσε μας ρε Σαββί, τούτο τό βκαλες πριν ένα μήνα, και έγραφες ότι δεν είχες χώρο να το βάλεις, και το μπηξες τελικά στης πεθεράς σου τον καταψύκτη. νομίζω???????????savvis wrote:Εφκαλα ενα μυλοκοπι πανω που κιλο.
Φωτο οταν το καθαρισω
όμοιος ομοίω αεί πελάζει....