Jigging
Re: Jigging
Ε για να το βάλλει στο jigging μάλλον καμιά πατέντα με τα νήματα εν να θέλει να κάμει
.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
ε μάριε,MariosK wrote:Ε για να το βάλλει στο jigging μάλλον καμιά πατέντα με τα νήματα εν να θέλει να κάμει.
φοούμε τον άμπα τζαι διθεί κανένα κόμπο με τούντες ιστορίες που σκέφτεται ......

πτωχό μου φιλαράκι....έλα ποτζί τζαι φέρε μου τζαι λία σφικτιρούθκια....τζαι να πω της έλλης να σου δείξει σμιλί να δίνεις τα τζιγκ σου .....
α...εξίασα ρε... γυρέφκει σε ο πούτσιος

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
Πτωχοπουλλε
Αν θελεις ελα να σου δωσω ενα. Εχω αρκετα

Αν θελεις ελα να σου δωσω ενα. Εχω αρκετα

Χαχα όντως εν όπως το σμίλι τούτος ο κόμπος
Εν για να κάμνω τον PR knot για να δίνω το νήμα με τη μισίνα! Πάντως εν όπως το σμιλί που γίνεται!
Γιώρκο τα σφικτουρούδκια εν μέσα στο αυτοκίνητο! Τελικά μαζί μου έχω τρία και έχω ακόμα ένα σπίτι! Εκόλλησε το παπόυτσι του ο Χριστάκης και εν σου το διά
Είπε να κολλήσει το παπούτσι του (άρβυλα που φορεί στο κυνήγι) και να πάμε να το πιάμε! Εψές έστησες με ρε γάρε εννα έρτεις ακόμα!
κ. Ευάνθη θα κανονίσω να βρεθούμε όπως και δήποτε αλλά για καφέ, κανένα ψαράκι και κουβεντούα! Εκαρτέρουν που τούτον τον Ρολάνδο να βρεθούμε ούλλοι αλλά όπως φαίνεται για να βρεθούμε και με τον Ρολάνδο θα πρέπει να ππέσει κανένας μετεωρίτης στην Αλυκή για να έρτει Λάρνακα μερκές
Θα μιλήσουμε ΠΣΚ πέρκι κανονίσουμε καμιά συνάντηση!

Γιώρκο τα σφικτουρούδκια εν μέσα στο αυτοκίνητο! Τελικά μαζί μου έχω τρία και έχω ακόμα ένα σπίτι! Εκόλλησε το παπόυτσι του ο Χριστάκης και εν σου το διά

κ. Ευάνθη θα κανονίσω να βρεθούμε όπως και δήποτε αλλά για καφέ, κανένα ψαράκι και κουβεντούα! Εκαρτέρουν που τούτον τον Ρολάνδο να βρεθούμε ούλλοι αλλά όπως φαίνεται για να βρεθούμε και με τον Ρολάνδο θα πρέπει να ππέσει κανένας μετεωρίτης στην Αλυκή για να έρτει Λάρνακα μερκές

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
πάντως αν έρτεις ρολάνδε θα παιχτεί τζαι lemon cake !!!gptochos wrote:Εκαρτέρουν που τούτον τον Ρολάνδο να βρεθούμε ούλλοι αλλά όπως φαίνεται για να βρεθούμε και με τον Ρολάνδο θα πρέπει να ππέσει κανένας μετεωρίτης στην Αλυκή για να έρτει Λάρνακα μερκές![]()

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ε καλό εμάς κάμνεις ένα καφέ τζαι τζίνο σπάζεις μας όσπου να μας τον κάμεις!Giorkos wrote:πάντως αν έρτεις ρολάνδε θα παιχτεί τζαι lemon cake !!!gptochos wrote:Εκαρτέρουν που τούτον τον Ρολάνδο να βρεθούμε ούλλοι αλλά όπως φαίνεται για να βρεθούμε και με τον Ρολάνδο θα πρέπει να ππέσει κανένας μετεωρίτης στην Αλυκή για να έρτει Λάρνακα μερκές![]()

Το Ρολανδίνιου τάσσεις του τζαι lemon cake! Μπράβο σου ρε Γιώρκο!

- JiggingDude
Hello everyone.
It was hard finding a good day to go jigging these past few days, the weather was not very helpful
Anyway, we managed a few days ago a quick jigging session. Here is the result.
Cheers & tight lines.
Orphos 9.2Kg

Dentex 3Kg & 5Kg

Dentex 5Kg

It was hard finding a good day to go jigging these past few days, the weather was not very helpful

Anyway, we managed a few days ago a quick jigging session. Here is the result.
Cheers & tight lines.
Orphos 9.2Kg

Dentex 3Kg & 5Kg

Dentex 5Kg

-
Μπράβο ρε David
πρεπει να ηταν μια απόλαυση το ψάρεμα τούτο
jigging !!!!!!!

πρεπει να ηταν μια απόλαυση το ψάρεμα τούτο

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
David i believe now you hane a new lucky hatMariosK wrote:![]()
![]()

- JiggingDude
I knew that you would make comments about my new hat Aristos !!admin wrote:David i believe now you hane a new lucky hatMariosK wrote:![]()
![]()

Bravo BRaaaaaaaaavooooooooo DAVID!!!!
Lucky Hat?
I must find mine cause I will need it
Lucky Hat?

- JiggingDude
My lucky hat is a must for me before going jigging .........gptochos wrote:Bravo BRaaaaaaaaavooooooooo DAVID!!!!
Lucky Hat?![]()
![]()

Make sure you find yours & let us know the report... Good luck!!...