φίλε πρέπει να κάνεις σοβαρές μελέτες πρίν να κάνεις κάποια αγορά, να δείς τι σου ταιρειάζειsavvis wrote:Επελλανετε μας με τουτον το JIGGING
Αρκεψετε να μου λαλειτε τι βαρκα να πιασω
Budget απο 5000 μεχρι 25000 ευρω.
Κοιταξετε.Ειμαι σε διλημμα .Να πιασω μια μικρη που να μπορω
ευκολα να την βαλλω μες το νερο η να παω σε μια μεγαλη που
θα ειναι παντα μες το νερο και θα εχει και κανενα δωματιακι.
Ποσα πληρωνεις την λιμενικη καθε χρονο?
Ποσες φορες πρεπει να φκει εξω για συντηρηση?
Ποσα κοστιζει η συντηρηση?
Γιατι ειναι τοσο ακριβα τα φουσκωτα?
Μπαινει fish finder πανω στο φουσκωτο?
Jigging
Re: Jigging
Σαββί η δική μου γνώμη είναι μια καλή βάρκα το πολλύν μέχρι τα 6 μέτρα την οποία θα έχεις σε τρόλλευ και θα την βάλλεις όποτε θέλεις μέσα. Στην Πάφο έχουμε το πλεονέκτημα ότι ήμαστε 5-10 λέπτα που μιαν γλίστρα και το μειονέκτημα ότι δεν έχουμε μαρίνα αλλά ένα λιμάνι που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε με αποτέλεσμα να μεν εν ασφαλές να αφήσεις τζιαμέ την βάρκα σου.
Τωρά για φουσκωτό, φαιπεργκλας, τύπο βάρκας, μηχανές κ.τ.λ πρέπει να κάμεις μιαν σοβαρή μελέτη όπως είπε και ο Άριστος και να πιάσεις τζίνο που σου ταιριάζει για τα ψαρέματα και τον σκοπό που την θέλεις.
Τωρά για φουσκωτό, φαιπεργκλας, τύπο βάρκας, μηχανές κ.τ.λ πρέπει να κάμεις μιαν σοβαρή μελέτη όπως είπε και ο Άριστος και να πιάσεις τζίνο που σου ταιριάζει για τα ψαρέματα και τον σκοπό που την θέλεις.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Δεν μου απαντησατε.
Γιατι τα φουσκωτα ειναι τοσο ακριβα?
Μπαινει fish finder σε ενα μικρο φουσκωτο?
Νομιζω οτι αν παρω βαρκα θα ασχολουμαι με jigging
Ειμαι εναντιον των δικτυων και το παραγαδι ειναι φασαρια.
Εξαλλου με το jigging θα παλευεις με το ψαρι.
Πιο ειναι το πιο μικρο σκαφος που βολευει γι αυτο?
Fishfinder μπαίνει σε φουσκωτό χωρίς πρόβλημα. Δεν είναι και τόσο πολύ πιο ακριβά. Υπάρχουν καλά σκαριά φαιπεργκλας τα οποία είναι πολλά πιο ακριβά που τα φουσκωτά. Ότι πληρώσεις παίρνεις.savvis wrote:Δεν μου απαντησατε.
Δεν θα ασχολήσε μόνο με jigging. Θα ασχοληθείς και με trolling και με καθετή και ότι έχει σχέση με καλάμι

Να πιασω μια μικρη που να μπορω ευκολα να την βαλλω μες το νερο η να παω σε μια μεγαλη που θα ειναι παντα μες το νερο και θα εχει και κανενα δωματιακι. Όσα βαστά η πούγκα σου φίλε μου! Γούστα και πούγκα του καθενός. Πρέπει να δεις τι σου συμφέρει εσένα:Εχεις γλύστρα κοντά, έχεις αυτοκίνητο να την τραβάς (αν είναι φουσκωτό είναι πιο ελαφρύ από το fiber), θα πηγαίνετε μεγάλη παρέα 4-5 άτομα ή θα πηγαίνεται 2 -3 άτομα το πολύ, θα τη χρησιμοποιάς μόνο για ψάρεμα και όχι ψαροτούφεκο κλπ.......
Ποσα πληρωνεις την λιμενικη καθε χρονο? Κάθε χρόνο πληρώνεις άδειες αλιέιας και άδεια ασυρμάτου, κάθε 4 χρόνια πληρώνεις επανεξέταση - εγγραφή της βάρκας
Ποσες φορες πρεπει να φκει εξω για συντηρηση? Νομίζω μια φορά το χρόνο πογιάτισμα (μιλούμε για fiber) και αναλόγως με τις πόσες ώρες λειτουργίας έχει η μηχανή σου (κάθε 150 - 200 ώρες θέλει σέρβις)
Ποσα κοστιζει η συντηρηση? Τη συντήρηση κάμνεις την και μόνοσ σου αν είναι εξωλέμβια (σπαρκ, λάδι και φίλτρο του λαδιού) αν θα την παρεις σε μηχανικό νομίζω είναι γύρω στα 80 ευρώ το πολύ
Γιατι ειναι τοσο ακριβα τα φουσκωτα? Διότι εν πιο ακριβή κατασκευή, πιο ελαφριά, δεν έχεις πολύ κατανάλωση σε καύσιμα αφού είναι ελαφρύ, μεταφέρεται πιο εύκολα με αυτοκίνητο, μπαίνει πιο έυκολα στο νερό και το πιο βασικό έχει καλύτερη πλεύση από ένα fiber λόγο απορρόφησης των κραδασμών από τα μπαλόνια δες και εδώ για ότι αφορά φουσκωτά σκάφη
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=1&t=1343
Μπαινει fish finder πανω στο φουσκωτο? Μπαίνει!
Γνώμη μου αν θα το χρησιμοποιας μόνο για ψάρεμα με καλάμια κλπ πιάσε fiber που είναι πιο μεγάλο σε χώρους να κινήσε εύκολα, και δεν θα έχεις και φόβο να το τρυπήσεις με κανένα αγκίστρι η οχταποδκιέρα (άκουσα ένα τύπο έσκισε ολόκληρο μπαλόνι φουσκοτού με την οκταποδκιέρα
πόσο αχάπαρος μπορεί να είναι κάποιος)
Ποσα πληρωνεις την λιμενικη καθε χρονο? Κάθε χρόνο πληρώνεις άδειες αλιέιας και άδεια ασυρμάτου, κάθε 4 χρόνια πληρώνεις επανεξέταση - εγγραφή της βάρκας
Ποσες φορες πρεπει να φκει εξω για συντηρηση? Νομίζω μια φορά το χρόνο πογιάτισμα (μιλούμε για fiber) και αναλόγως με τις πόσες ώρες λειτουργίας έχει η μηχανή σου (κάθε 150 - 200 ώρες θέλει σέρβις)
Ποσα κοστιζει η συντηρηση? Τη συντήρηση κάμνεις την και μόνοσ σου αν είναι εξωλέμβια (σπαρκ, λάδι και φίλτρο του λαδιού) αν θα την παρεις σε μηχανικό νομίζω είναι γύρω στα 80 ευρώ το πολύ
Γιατι ειναι τοσο ακριβα τα φουσκωτα? Διότι εν πιο ακριβή κατασκευή, πιο ελαφριά, δεν έχεις πολύ κατανάλωση σε καύσιμα αφού είναι ελαφρύ, μεταφέρεται πιο εύκολα με αυτοκίνητο, μπαίνει πιο έυκολα στο νερό και το πιο βασικό έχει καλύτερη πλεύση από ένα fiber λόγο απορρόφησης των κραδασμών από τα μπαλόνια δες και εδώ για ότι αφορά φουσκωτά σκάφη
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=1&t=1343
Μπαινει fish finder πανω στο φουσκωτο? Μπαίνει!
Γνώμη μου αν θα το χρησιμοποιας μόνο για ψάρεμα με καλάμια κλπ πιάσε fiber που είναι πιο μεγάλο σε χώρους να κινήσε εύκολα, και δεν θα έχεις και φόβο να το τρυπήσεις με κανένα αγκίστρι η οχταποδκιέρα (άκουσα ένα τύπο έσκισε ολόκληρο μπαλόνι φουσκοτού με την οκταποδκιέρα

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Περιπαίζεις μας ρε Πτωχόπουλλεgptochos wrote:Πολλύν το Ψάρι του Jigging ας εν καλά ο Τρύφωνας

Οχι ρε φιλε δεν με εκατάλαβες επήα και έπιασα Jigs από τον ΤρύφωναMariosK wrote:Περιπαίζεις μας ρε Πτωχόπουλλεgptochos wrote:Πολλύν το Ψάρι του Jigging ας εν καλά ο Τρύφωνας? Εμέναν εφκίκαν τα σιέρκα μου τζε ακόμα ούτε φύτζιν εν εκουράτζισα!!!

-
Γ. Πτωχε
Τα ψαρκα του Τρυφωνα εμεις καμνουμεν τα "ΣΑΒΟΡΟ"
Εν πολλα νοστιμα ετσι
ΔΟΚΙΜΑΣΕ

Τα ψαρκα του Τρυφωνα εμεις καμνουμεν τα "ΣΑΒΟΡΟ"

Εν πολλα νοστιμα ετσι

Τρύφωνα βάλλω σου τωρά μια παραγγελία 12 ψαρούθκια να μου τα στείλεις Πάφο να φέρνω έσσο μετά το jiggingEVANTHIS LOIZOU wrote:Γ. Πτωχε![]()
![]()
![]()
Τα ψαρκα του Τρυφωνα εμεις καμνουμεν τα "ΣΑΒΟΡΟ"![]()
![]()
![]()
Εν πολλα νοστιμα ετσι![]()
ΔΟΚΙΜΑΣΕ
![]()

Κοπέλια ξέρει κανένας από που μπορώ να προμηθευτώ PR pompin? Ρε Τρύφωνα αν δεν έσιεις φέρε
Αν δεν έβρεις πέψε τζίνο τον αχαμακη τον αστυνομικό της γειτονιας πέρκι κάμει και κάτι χρήσιμο 

- Attachments
-
- Pr Pompin.jpg (20.1 KiB) Viewed 4497 times
Φίλε είναι εργαλεία για fly tying. Κάμε search στο ebay fly tying και θα έβρεις ένα σωρό.gptochos wrote:Κοπέλια ξέρει κανένας από που μπορώ να προμηθευτώ PR pompin? Ρε Τρύφωνα αν δεν έσιεις φέρεΑν δεν έβρεις πέψε τζίνο τον αχαμακη τον αστυνομικό της γειτονιας πέρκι κάμει και κάτι χρήσιμο
είχα θκυο ρε πτωχό παιδί...αλ΄λα εν ιξέρω που στο καλό βρίσκονται...έχασα τζαι την 'μέγγενη' για τες μουγοιύες !!!! κάπου πρέπει να τα 'εφύλαξε' η σύζυγος
τι εσκαρφίστηκες να κάμεις πάλε ???

τι εσκαρφίστηκες να κάμεις πάλε ???
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ερχονται με την νεα παραγγελια μιας νέας μαρκας
χρισημοποιτε και για rod building(να διννεις οδιγους)
PS:
τι μου θυμησες νυχτιατικα τον πατσο για κλάματα

PS:

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus