Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
ψάρεμα σήμερα στη λάρνακα από 8:00 μέρη 12:20 αποτέλεσμα 3 "κουρκουνες" τις πετρας 1 σόρκος 2 μουρμούροι και 2 σκάροι
ψαρεμα με τον caveman απο τις 16:00 - 02:00. Ενα καλαμαρι και μια σφυρνα.
Ο σειρας εκαμε μια ανακαλειψη βρηκε κατι πλασματα που εκπεμπαν φως μεσα στο νερο οπως τις πηγολαμπιδες ! Εγω επεριπεζα τον πως ηταν πιττα και εβλεπε αντανακλασεις... Τελικα μολις του εδωσα σημασια επροσεξα πως ειχε δικαιο
Πλανκτον? γαριδες? Δεν ξερουμε τι ηταν, ηταν 100δες παντως και μολις ενοχλουσαμε το νερο με την αποχη ή τα καλαμια τοτε αναβοσβηναν με ενα πρασινο φως μεσα στη θαλασσα..... Εδιαβασα καποτε για ενα ειδος πλανκτον που υπαρχει στον κολπο του μεξικο αλλα αμφιβαλλο αν ειναι το ιδιο... Οποιος εχει παραπανω πληροφοριες να μας διαφωτισει! ρολανδο?
Ο σειρας εκαμε μια ανακαλειψη βρηκε κατι πλασματα που εκπεμπαν φως μεσα στο νερο οπως τις πηγολαμπιδες ! Εγω επεριπεζα τον πως ηταν πιττα και εβλεπε αντανακλασεις... Τελικα μολις του εδωσα σημασια επροσεξα πως ειχε δικαιο

Πλανκτον? γαριδες? Δεν ξερουμε τι ηταν, ηταν 100δες παντως και μολις ενοχλουσαμε το νερο με την αποχη ή τα καλαμια τοτε αναβοσβηναν με ενα πρασινο φως μεσα στη θαλασσα..... Εδιαβασα καποτε για ενα ειδος πλανκτον που υπαρχει στον κολπο του μεξικο αλλα αμφιβαλλο αν ειναι το ιδιο... Οποιος εχει παραπανω πληροφοριες να μας διαφωτισει! ρολανδο?
Esox Lucius
- (CyBasser)
Βioluminence!!!!! Ως εδώ μπορώ να σου πώ! Είδες το "avatar" όπου την νύκτα όλα έβγαζαν εκείνο το ωραίο φως? Είναι κάτι κοινό στην φύση, ειδικά στην θάλασσα, και κυρίως σε τροπικά νερά και αβύσσους. Όμως, τόσα χρόνια στες θάλασσες μας ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ!!! Υπάρχει καθόλου πιθανότητα να ήταν μικρά ψαράκια ή ήταν μαλάκια/γαρίδες? Πάντως, πλανγκτον λίγο απίθανο να ήταν λόγω του ότι βάσει της περιγραφής σας αντιδρούσαν στην φασαρία που εκάμνετε. Επόμενη φορά που εννά τα κόψετε τραβάτε λλίο βίντεο ή δοκιμάστε να πιάσετε κανένα με το δικτούι. Υποπτεύομαι ότι και αυτά τα όντα εν μετανάστες που την Ερυθρά...Greg wrote:ψαρεμα με τον caveman απο τις 16:00 - 02:00. Ενα καλαμαρι και μια σφυρνα.
Ο σειρας εκαμε μια ανακαλειψη βρηκε κατι πλασματα που εκπεμπαν φως μεσα στο νερο οπως τις πηγολαμπιδες ! Εγω επεριπεζα τον πως ηταν πιττα και εβλεπε αντανακλασεις... Τελικα μολις του εδωσα σημασια επροσεξα πως ειχε δικαιο![]()
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Fri May 07, 2010 1:47 pm, edited 1 time in total.
Μια διόρθωση... εν ήταν εκατοντάδες αλλά... ΣΙΙΙΙΛΛΙΑΑΑΑΑΑΕΣ!!! ΑχαχαχαχαχαGreg wrote:ψαρεμα με τον caveman απο τις 16:00 - 02:00. Ενα καλαμαρι και μια σφυρνα.
Ο σειρας εκαμε μια ανακαλειψη βρηκε κατι πλασματα που εκπεμπαν φως μεσα στο νερο οπως τις πηγολαμπιδες ! Εγω επεριπεζα τον πως ηταν πιττα και εβλεπε αντανακλασεις... Τελικα μολις του εδωσα σημασια επροσεξα πως ειχε δικαιο![]()
Πραγματικά εκατομμύρια... αποκλείεται οτιδήποτε άλλον εκτός από πλαγκτόν!
Άμα επέρναν το ψαράκι που δίπλα άφκαν ποτζί ποδά... άμα έβαλα την απόχη μέσα να πιάσω να δω τι είναι, τότε εκατάλαβα ότι είναι πλαγκτόν διότι εν ήταν πέντε-έξι αλλά... αμέτρητα!!
Ρολάνδο, πούννα πάεις δουλειά πόψε, πήγαινε που κανένα λιμανάκι (σκοτεινό, που να μην φωτίζεται) ΜΗΝ φέξεις μέσα με φανάρι, απλά βύθισε κάτι μέσα στο νερό και θα τα δεις... δεν νομίζω να περιορίζουνε μόνο στην περιοχή ζυγιού...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ρε μα τρωτε τζιαι εσεις φυτζια?
κατι παει λαθος...\
http://en.wikipedia.org/wiki/Mesopelagic
γονος....
κατι παει λαθος...\

http://en.wikipedia.org/wiki/Mesopelagic
γονος....
Ε κοπελιααα .....βαρτε καμια φωτογραφια να δουμεν τζαι
μεις εν τα λοις εν τα ψαρκα ...γιατι ετσι οπως παμε μονο
πας τες φωτογραφιες εν να τα θωρουμε
μεις εν τα λοις εν τα ψαρκα ...γιατι ετσι οπως παμε μονο
πας τες φωτογραφιες εν να τα θωρουμε
- ambelopouli
Μα τούτος ο σορκός απτά 17cm ξεκινά σιορ???savvis wrote:Προχτες το πρωι με πολλη αερα στην Παφο σε αμερικανο
- Attachments
-
- 922009%20026.jpg (45.4 KiB) Viewed 5072 times
όμοιος ομοίω αεί πελάζει....
ambelopouli wrote:Μα τούτος ο σορκός απτά 17cm ξεκινά σιορ???savvis wrote:Προχτες το πρωι με πολλη αερα στην Παφο σε αμερικανο

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ήταν να σπάσω τζιαι γω τόσες μέρες εθώρουν εξαναθώρουν την φωτό λαλώ κάτι εν πάει καλά!!!!marios wrote:ambelopouli wrote:Μα τούτος ο σορκός απτά 17cm ξεκινά σιορ???savvis wrote:Προχτες το πρωι με πολλη αερα στην Παφο σε αμερικανο![]()
![]()

Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Ήταν για τσιακάρει την παρατηρητικότητα μας ο Σαββίς
. Πάντος εμέναν εγέλασεν μου.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ψαρευτικά χρονικά 101 - Υπολογισμός διαστάσεων Σορκού
============================
Παίρνουμε ένα σορκό νάκκο νεούμενο.....
μετράτε που τα βράγχια ως τη άκρη της σαούνας του.....
μετράτε τον ολόκληρο .............
με την μέθοδο των τριών (των μαθηματικών ρεεεε) βάλλετε την μουτσούνα του να ένει 9 πόντους....(26-35 στο μέτρο
)
κάμνετε τον υπολογισμό , φκάλλουμε τες διαστάσεις του εν λόγο Σορκού (+- κάτι ψιλά) τζαι ξενοιάζετε

============================
Παίρνουμε ένα σορκό νάκκο νεούμενο.....
μετράτε που τα βράγχια ως τη άκρη της σαούνας του.....
μετράτε τον ολόκληρο .............
με την μέθοδο των τριών (των μαθηματικών ρεεεε) βάλλετε την μουτσούνα του να ένει 9 πόντους....(26-35 στο μέτρο

κάμνετε τον υπολογισμό , φκάλλουμε τες διαστάσεις του εν λόγο Σορκού (+- κάτι ψιλά) τζαι ξενοιάζετε

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Άρεσε μου η ιδέα του Γιώρκου τζε εδοκίμασα το με μιαν φωτογραφία που το internet τζε όντος ένα σορκός με 9cm κκελλέ εν περίπου 36.5cm συνολικά!!!
Εντομεταξύ αν προσέξεις η φωτογραφιά δείχνει 19 πόντους κάπου κοντά που τελιώνει το πλαινό πτερύγιο. Εγώ πάντος πιστεύκω του Σαββύ, απλά η φωτογραφία έχει πολλήν βάθος και παραπλανεί.
Εντομεταξύ αν προσέξεις η φωτογραφιά δείχνει 19 πόντους κάπου κοντά που τελιώνει το πλαινό πτερύγιο. Εγώ πάντος πιστεύκω του Σαββύ, απλά η φωτογραφία έχει πολλήν βάθος και παραπλανεί.
MariosK wrote:Άρεσε μου η ιδέα του Γιώρκου τζε εδοκίμασα το με μιαν φωτογραφία που το internet τζε όντος ένα σορκός με 9cm κκελλέ εν περίπου 36.5cm συνολικά!!!

έσιη τζαι πιο αθκιασερούς που μένα ????

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Giorkos wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
έσιη τζαι πιο αθκιασερούς που μένα ????