Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
Η χρονια αρχησε με μια μελανα τερας πιασμενη σε 14εκ lure.
Καλο νεο ετος στoυς φιλους spinnerades!!
-
PrEdAtΩR wrote:Η χρονια αρχησε με μια μελανα τερας πιασμενη σε 14εκ lure.

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
εχτές τζαι σήμερα έκαμα λίο σπιν...μερικές ώρες δηλαδή....
αποτέλεσμα = πολύθς ενθουσιασμός για΄τι εψάρεφκα μόνο με πόππερ τζαι χτες τζαι σήμερα είχα καμιά 10αρκά (πάνω κάτω) 'πετάγματα' πάνω που το πόππερ (για σφύρνες τες κόφκω- όι μεγάλες όμως), χωρίς όμως κουτσάκωμα....
ήντα μπου πέζεται...... απλώς τα ψάρκα παίζουν με το ψαρούιν μου, ή προσπαθούν να το ακκάσουν τζαι δεν μπορούν ????
εν μας κανούν να μεν πιάνουνται τα ψάρκα που πρέπει στα ψεύτικα (πόππερ) , πιάνουνται άλλα που τζαμέ που εν το βάλλει ο νους σου....η κορού (που επήε πίσω) πάνω στο πόππερ της φωτό

αποτέλεσμα = πολύθς ενθουσιασμός για΄τι εψάρεφκα μόνο με πόππερ τζαι χτες τζαι σήμερα είχα καμιά 10αρκά (πάνω κάτω) 'πετάγματα' πάνω που το πόππερ (για σφύρνες τες κόφκω- όι μεγάλες όμως), χωρίς όμως κουτσάκωμα....
ήντα μπου πέζεται...... απλώς τα ψάρκα παίζουν με το ψαρούιν μου, ή προσπαθούν να το ακκάσουν τζαι δεν μπορούν ????
εν μας κανούν να μεν πιάνουνται τα ψάρκα που πρέπει στα ψεύτικα (πόππερ) , πιάνουνται άλλα που τζαμέ που εν το βάλλει ο νους σου....η κορού (που επήε πίσω) πάνω στο πόππερ της φωτό

- Attachments
-
- Image0128.jpg (478.29 KiB) Viewed 4200 times
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
20knots αερας σημερα αλλα επειδη εν πολλη η πελλαρα μας παλε ψαρεμα.Αποτελεσμα ενα λαυρακι 1100γρ. το οποιο ξερασε το γευμα του πανω μου αχαχα.Ποσκολιο οσπου να παμε αιγυπτο.
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:37 pm, edited 1 time in total.
- (CyBasser)
AggelosLRK wrote:...ειδα ονειρο χθες οτι επιασαν ενα "pike" γυρω στα 80κιλα με καλαμαριερα,μαλιστα το σηκωσε χωρις αποχη ο παρεας και το πεταξε πανω στα βραχια...

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- (CyBasser)
WTGPrEdAtΩR wrote:20knots αερας σημερα αλλα επειδη εν πολλη η πελλαρα μας παλε ψαρεμα.Αποτελεσμα ενα λαυρακι 1100γρ. το οποιο ξερασε το γευμα του πανω μου αχαχα.Ποσκολιο οσπου να παμε αιγυπτο.

There is fishing, and there is BASS FISHING!
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:38 pm, edited 1 time in total.
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:38 pm, edited 1 time in total.
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:39 pm, edited 1 time in total.
βελενίδα την μια φορά μόνο...τζίνη είδα την...AggelosLRK wrote: Βελονιδες ηταν γιωργο 90% ειναι ο καιρος τους τωρα
τες άλλες φορές ήταν καφετί η σιλουέττα του ψαρκού....
εν πειράζει....θέλω νέο πόππερ...εκοράτζισα το δικό μου πάστο βράχο...μάλλον θα πάω βουθκιά αύριο τζαι να δοκιμάσω να το σώσω

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ηταν η 5η συνεχομενη φορα που επιανα ψαρι στη θαλασσα , σπανιο πραμα να μεν το ματιασουμε (τα περισσοτερα barracudas)AggelosLRK wrote:Μιλας για λαβρακι θαλασσινο η του φραχτη?![]()
ειδα ονειρο χθες οτι επιασαν ενα "pike" γυρω στα 80κιλα με καλαμαριερα,μαλιστα το σηκωσε χωρις αποχη ο παρεας και το πεταξε πανω στα βραχια,το παιρνω σαν σημαδι και σηκωθηκα να παω για ψαρεμα σε λιγο
Aτε επομενο report μονο αν πιαστει καταλαθος κανενα αξιολογο ψαρι.
Μπραβο Αγγελε συνεχισε , που ενα παει, ενα κατσει.
- Attachments
-
- bass_1100.JPG (145.32 KiB) Viewed 3977 times
-
Να πάεις στον Τρύφωνα να πιάσεις ένα ωραίο ποππερ που έφερε τωρα τελευταία ... Pop Queen 17grGiorkos wrote:....θέλω νέο πόππερ...εκοράτζισα το δικό μου πάστο βράχο...
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
εκαματε τα ουλλα ποτζι λαρνακα μερκες!
Με το αριστερο η νεα χρονια πρωτο ψαρεμα του 2010, επιασα το κλασσικο... δυκτι και εχασα ενα ψαρουι που ειχα 3 χρονακια (εφυεν παρθενο το καημενο..)
Με το που θα κατσει ο αερας... Vitara + τσιατιρη ----> Ακαμας!
Με το αριστερο η νεα χρονια πρωτο ψαρεμα του 2010, επιασα το κλασσικο... δυκτι και εχασα ενα ψαρουι που ειχα 3 χρονακια (εφυεν παρθενο το καημενο..)
Με το που θα κατσει ο αερας... Vitara + τσιατιρη ----> Ακαμας!
Esox Lucius
ΡΕΕΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΜΑ ΝΑΕΡΤΟΥΥΝfISHANDCHIPS wrote:Να πάεις στον Τρύφωνα να πιάσεις ένα ωραίο ποππερ που έφερε τωρα τελευταία ... Pop Queen 17grGiorkos wrote:....θέλω νέο πόππερ...εκοράτζισα το δικό μου πάστο βράχο...

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus