(CyBasser) wrote:
Σοβαρά τώρα, αύριο απόγευμα - βράδυ για λεμεσό προκαταρκτικά φαίνεται να έχει ΝΑ ως Ν (160 με 190 μοίρες κατεύθυνση) στα 3-4 μποφόρ με τάση εξασθένησης...
ρε Ρολάνδε,
πολλά καλές οι πληροφορίες σου, ούτε οι σταθμοί εν τα λαλούν έτσι καλά τζαι αναλυτικά........
εν να πάω να βρω καμιά κορούν να τις γοράσω τζαι μιαν φουστού κοντή τζαι να της τυπώνω τες προβλέψεις σου να τες θκιαβάζει.... θα σας κάμω τζαι ένα live site για τζαιρό τζαι θα τα κονομίσω
(CyBasser) wrote:
Σοβαρά τώρα, αύριο απόγευμα - βράδυ για λεμεσό προκαταρκτικά φαίνεται να έχει ΝΑ ως Ν (160 με 190 μοίρες κατεύθυνση) στα 3-4 μποφόρ με τάση εξασθένησης...
ρε Ρολάνδε,
πολλά καλές οι πληροφορίες σου, ούτε οι σταθμοί εν τα λαλούν έτσι καλά τζαι αναλυτικά........
εν να πάω να βρω καμιά κορούν να τις γοράσω τζαι μιαν φουστού κοντή τζαι να της τυπώνω τες προβλέψεις σου να τες θκιαβάζει.... θα σας κάμω τζαι ένα live site για τζαιρό τζαι θα τα κονομίσω
εν να έσιη τζαι σερβις, να της γοράζετε εσείς τα ρούχα που θα φορέσει (ή όι) τζαι με το ανάλογο πουρπουάρ (μέσω πέιπαλκ) όλα (μέσα στο λογικό πλαίσιο) θα είναι δυνατά
μολις ηρτα σπιτι απο ακομα μια οφκερη εξωρμιση με 2 που τα δακτυλα μου λυμενα (επεσε μια φυαλη οξυγονου πας το χερι μου σημερα στη δουλλια)...100η στη σειρα, τουντη φορα ηταν για ''καλαμαρκα''.. Παει κανενας ψαρεμα λεμεσο απο το φορουμ οξα ειμαι μονος μου?? Εμεινε τπτ λεμεσο οξα μονο φυκια?
Εκτες ημουν σε ενα καφενε που ηταν και 1 στελεχος που τον Συνδεσμο επαγγελματιων ψαραδων.. Οι αθρωποι οπως τους κρυφακουσα ηταν ποιο αγανακτησμενοι που μας και μετρουν τις μερες που εννα δοκουν τες βαρκες τους και να βγουν εξω που τη θαλασσα
mariosko wrote:πρεπει να εχει και δευτερο λαβρακι στον Πομο καλο Οσον αφορα τον φιλο Τασσο, δεν νομιζω να εχει πολλους που θα μοιραστουν τοπους, ειδικα μεσα σε ενα φορουμ που διαβαζει αρκετος κοσμος. Ουτε εσυ φανταζομαι θα αποκαλυπτες ενα τοπο που ξερεις οτι εχει καλα ψαρια.
mariosko wrote:πρεπει να εχει και δευτερο λαβρακι στον Πομο καλο Οσον αφορα τον φιλο Τασσο, δεν νομιζω να εχει πολλους που θα μοιραστουν τοπους, ειδικα μεσα σε ενα φορουμ που διαβαζει αρκετος κοσμος. Ουτε εσυ φανταζομαι θα αποκαλυπτες ενα τοπο που ξερεις οτι εχει καλα ψαρια.
Εγώ δεν ξέρω τόπους ακόμα για να αποκαλύψω ..
Όταν μάθεις θα καταλάβεις και τότε δεν θα τους αποκαλύψεις ποτέ...
Tassos wrote:
Τούτο να το πάρω για recommendation Μάριε?
Ναι, τόπους λέεις μόνο σε άτομα που εμπιστεύεσαι . Φυσικά αν δεν με πιστεύκεις, τον πρώτο τόπο που θα έβρεις ανάφερτον σε φόρουμς και καταστήματα ειδών αλιέιας και θα δείς τι θα γίνει μέσα σε 2 βδομάδες .