το ακόλουθο φράγμα δεν είναι καταχωριμένο ΠΟΥΠΟΤΕ!!! Ήβρα μεν το τυχαία προχτές... έχει και ψάρκα μέσα!!!

Είναι στην Πάφο σχετικά κοντά στον Ασπρόκρεμμο...
Nα φέρω μάσκα πέδιλα και στολή? Να φέρω και το 100άρι μου αμπά τσε έν τα αναγνωρίζουμε να πιάσουμε δείγματαcaveman wrote:Ποιός έρχεται να πάμε να "δούμε" τι έχει μέσα???
χαμπη σαββατο θα ειμαι παφο.. μπορεις να ερεις το πρωι να παμε?caveman wrote:Ποιός έρχεται να πάμε να "δούμε" τι έχει μέσα???
Σαββατο θα είμαι τζε γω Πάφο. Χαμπή είναι κοντά στο highway? Νομίζω έπιαεν το το μάτι μου τζε μένα αλλά δεν είχα χρόνο να φατσίσω γυρώ να το έβρω.PeRoUkKaS wrote:χαμπη σαββατο θα ειμαι παφο.. μπορεις να ερεις το πρωι να παμε?caveman wrote:Ποιός έρχεται να πάμε να "δούμε" τι έχει μέσα???
Πάντα ηθελα να ρωτήσω για το φράγμα που είναι στην αριστερή πλευρά του highway προς πάφο ... αν δεν κάμνω λάθος πριν το τούνελMariosK wrote:Χαμπή είναι κοντά στο highway? Νομίζω έπιαεν το το μάτι μου τζε μένα αλλά δεν είχα χρόνο να φατσίσω γυρώ να το έβρω.
Όχι τζίνο είναι τον εγγλέζον ρε Πέτρο. Τούτο που λέω εγώ είναι λίον μετά την έξοδο της Αγιάς Βαρβάρας, 5-6 λεπτά πριν το round about που μπένεις στην Πάφο.fISHANDCHIPS wrote:Πάντα ηθελα να ρωτήσω για το φράγμα που είναι στην αριστερή πλευρά του highway προς πάφο ... αν δεν κάμνω λάθος πριν το τούνελMariosK wrote:Χαμπή είναι κοντά στο highway? Νομίζω έπιαεν το το μάτι μου τζε μένα αλλά δεν είχα χρόνο να φατσίσω γυρώ να το έβρω.
εν τούτο ?
τζινο ειναι της Επισκοπης ρε πετρο και ειναι των εγγλεζων.. δοκιμασμενοfISHANDCHIPS wrote:Πάντα ηθελα να ρωτήσω για το φράγμα που είναι στην αριστερή πλευρά του highway προς πάφο ... αν δεν κάμνω λάθος πριν το τούνελMariosK wrote:Χαμπή είναι κοντά στο highway? Νομίζω έπιαεν το το μάτι μου τζε μένα αλλά δεν είχα χρόνο να φατσίσω γυρώ να το έβρω.
εν τούτο ?
Θα είναι δύσκολο να το έβρεις που το google γιατί φέτος πρέπει να έπιασεν αρκετό νερό για να φανεί. Έχω την εντύπωση ότι έχει χρόνια που εν τζιαμέ αλλά η στάθμη του ήταν πολλά χαμηλή.PeRoUkKaS wrote:τζινο ειναι της Επισκοπης ρε πετρο και ειναι των εγγλεζων.. δοκιμασμενοfISHANDCHIPS wrote:Πάντα ηθελα να ρωτήσω για το φράγμα που είναι στην αριστερή πλευρά του highway προς πάφο ... αν δεν κάμνω λάθος πριν το τούνελMariosK wrote:Χαμπή είναι κοντά στο highway? Νομίζω έπιαεν το το μάτι μου τζε μένα αλλά δεν είχα χρόνο να φατσίσω γυρώ να το έβρω.
εν τούτο ?![]()
τουτο ακομα εν εκαταλαβα που ενει ακριβως..![]()
γυρευκω το που το γκουγκολ ερθ αλλα ακομα να το εντοπισω!
Πέτρο μου τζίνα αν δεν κάμνω λάθος είναι μια πικρή ιστορίαfISHANDCHIPS wrote:γεωγραφικό πλάτος 34°41'57.24"Β
γεωγραφικό μήκος 32°37'33.15"Α
τούτο πιον ενι ?
OK ρε εγώ είμαι μέσα. Πάμε να δούμε τι γίνεται τζιμέσα.caveman wrote:Ναι ρε!!
Κανονίστε ΜάριεΚ τζαι Περούκκα, να πάμε το Σαβάτο να δούμε τι παίζει... φέρτε τζαι κανένα σιλικονέτενο τζαι πέζει να έχει λαβράκια...
Πέτρο τζίνον που λες εν το φράγμα της Επισκοπής, βάλλει 100 φορές παραπάνο νερό που τούτο... τζίνο έχει όλα τα συνήθες κυπρινοειδή + αβραμίδες