Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

EVANTHIS LOIZOU

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΑΝ θελετε να σας πω και γω κατι για πολλοστη φορα.
Ο ανθρωπος, για αιωνες τωρα, προσπαθει να καταλαβει τα ψαρια και την συμπεριφορα τους. Την διατροφικη, την μεταναστευτικη, την αναπαραγωγικη κλπ.
Εμαθε αρκετα ΑΛΛΑ σιγουρα δεν καταφερε ακομα να φτασει σε απολυτη κατανοηση των πιο πανω.
Η γνωμη μου λοιπον ειναι να πηγαινουμε ψαρεμα οταν εχουμε ελευθερο χρονο και να μαθουμε να ειμαστε ευρηματικοι και να αξιοποιουμε αυτο που εχουμε μπροστα μας.
Αν ειμασταν ιχθυολογοι! Και καναμε ερευνα! Και ειχαμε χρονο και χρημα! ΝΑΙ. Θα το παιζαμε εκ του ασφαλους και θα διαλεγαμε το ΠΟΤΕ και κατω απο ποιες συνθηκες.
Ελα ομως που ΔΕΝ :wink: Εχουμε ενα ελευθερο απογευμα? ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Ναι. Δεν λεω. Να συζηταμε και τα καιρικα και τες πιεσεις και την αλμυροτητα και και και. Αλλα να μην γινεται αυτοσκοπος.

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:καλα ρε κοπελλια.. δηλαδη αν εγω παω τωρα ξυλοφαου (που δεν ξαναπηγα) σε καποιο σημειο στο ασχετο και συρω μεσα με την αντεννα μου η το match μου σημαινει οτι κατω που το αγγκιστρι μου κυκλοφορουν σορκοι αλλα εν πιανουντε επειδη 'δεν θελουν να φανε' ? Αν μου λεατε οτι εν φοβισμενα λογω δυκτιων και ψαροντουφεκκαδων τοτε να το κατανοησω το γιατι δεν τσιμπουν. Το οτι 'δεν θελουν να φαν' οσες φορες και να το ακουσω δεν μπορω να το στροφαρω, νομιζω εν μια κουβεντα που λεμε δακατω κυπρο να παρηορκουμαστε οταν δεν εχει ψαρι..Οταν υπαρχει ψαρι ΔΕΝ τσιμπα οταν : ειναι λαομενο/φοβισμενο,ειναι πρησμενο ταουλλι που τες τροφες, βλεπει μησινες παραμαλλα αγκιστρια και οταν περιμενει το φεγγαρι για να γεννησει (βλεπε μουρμουρες της αποβαθρας λεμεσου)..

τωρα να καμει sign in ο σειρας να σας διξει τον αναμισοκιλο μουρμουρο ρεκορ που επιασε
Σειρά τελικά... ήταν 950γρ... πας τον ενθουσιασμό μου έκαμα τον ανάμισι!! :lol: :lol: :lol: αλλά πάλε... εν ο πιο μεγάλος που εύκαλα ως τωρά...! :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

caveman wrote:
Greg wrote:καλα ρε κοπελλια.. δηλαδη αν εγω παω τωρα ξυλοφαου (που δεν ξαναπηγα) σε καποιο σημειο στο ασχετο και συρω μεσα με την αντεννα μου η το match μου σημαινει οτι κατω που το αγγκιστρι μου κυκλοφορουν σορκοι αλλα εν πιανουντε επειδη 'δεν θελουν να φανε' ? Αν μου λεατε οτι εν φοβισμενα λογω δυκτιων και ψαροντουφεκκαδων τοτε να το κατανοησω το γιατι δεν τσιμπουν. Το οτι 'δεν θελουν να φαν' οσες φορες και να το ακουσω δεν μπορω να το στροφαρω, νομιζω εν μια κουβεντα που λεμε δακατω κυπρο να παρηορκουμαστε οταν δεν εχει ψαρι..Οταν υπαρχει ψαρι ΔΕΝ τσιμπα οταν : ειναι λαομενο/φοβισμενο,ειναι πρησμενο ταουλλι που τες τροφες, βλεπει μησινες παραμαλλα αγκιστρια και οταν περιμενει το φεγγαρι για να γεννησει (βλεπε μουρμουρες της αποβαθρας λεμεσου)..

τωρα να καμει sign in ο σειρας να σας διξει τον αναμισοκιλο μουρμουρο ρεκορ που επιασε
Σειρά τελικά... ήταν 950γρ... πας τον ενθουσιασμό μου έκαμα τον ανάμισι!! :lol: :lol: :lol: αλλά πάλε... εν ο πιο μεγάλος που εύκαλα ως τωρά...! :D
Μπραβο ρε φιλε :mrgreen: :mrgreen:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

μπράβο Χαμπή ...σχεδόν σίλιααααααααααα γραμμάρια δηλαδή :mrgreen: .. πολλά καλά
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote: Σειρά τελικά... ήταν 950γρ... πας τον ενθουσιασμό μου έκαμα τον ανάμισι!! :lol: :lol: :lol: αλλά πάλε... εν ο πιο μεγάλος που εύκαλα ως τωρά...! :D

:clap: :clap: :clap: :clap:

Πέμου ότι επάλεψεν τζίολα ρε φίλε :D ?

caveman

Post by caveman »

...ντα έσειρεν τζαι το καλάμι κάτο ρε!! :lol:

Έχει περίπου δυο βδομάδες που έφαε λίγα νερά η φωτογραφική ( :( :evil: ) και δεν λειτουργεί...... για αυτό η φώτο είναι από κινιτό...

Image
==ΤΟΥΡΝΑ==

largemouth

Post by largemouth »

Βαλεις τους και boilies πιο ρε φιλε? :lol: :lol: :lol:
Waiting for the perfect storm

admin
Site Admin

Post by admin »

[quote="caveman"]...ντα έσειρεν τζαι το καλάμι κάτο ρε!! :lol:

Έχει περίπου δυο βδομάδες που έφαε λίγα νερά η φωτογραφική ( :( :evil: ) και δεν λειτουργεί...... για αυτό η φώτο είναι από κινιτό...
Φέρτην να την σάσουμε

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

caveman wrote:...ντα έσειρεν τζαι το καλάμι κάτο ρε!! :lol:

Image
Εν ποτούτες τες φωτό του caveman τες καλλιτεχνικές που φαίνεται μαντές τζιαι εν θερκό το ψάρι!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

marios
Site Admin

Post by marios »

ψάρεμα χθες από τις 11:00 έως στις 19:00 μέχρι τις 16:00 ούτε τσιμπιά από εκεί και πέρα αρκετές μουρμούρες τις παλάμης C&R ,και κρατήσαμε τις 2 πιο μεγάλες και ένα σαργό..περιοχή Mαρόνι άνεμος 3 μποφόρ νοτιοδυτικός..
Attachments
002εα.jpg
002εα.jpg (54.98 KiB) Viewed 4203 times
005κτ.jpg
005κτ.jpg (65.92 KiB) Viewed 4205 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Cave γνωρίζοντας το ταλέντο σου..τζαι ας είναι που κινητό η φώτο, η μουρμούρα πρέπει να είναι κοντά στα 50 γραμμάρια! Έβαλες της και ένα φλόττερ μες το στόμα, το πιο μιτσί που υπάρχει στην αγορά εννοείτε και έκαμες την να φαίνεται σσσσιλιάρα...!! :lol: Ρε από 'άλλα' ψάρια πως επίετε...;;;;

caveman

Post by caveman »

:lol: :lol: :lol: :lol: όϊ ρε!! τζίντο φλόουτερ εν ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! :lol:

Λίγα ρε... πολλά λλία! 1 ευκείκε 2 εχάσαμεν τα τέλεια ομπρώς μες το κύμα................. πρέπει να έβρουμε νέους τόπους ρε! Έντα ξέρω... ννα κάμω ασφάλεια αυτοκηνίτου για τες πάνω μερκές τζαι κανεί!! :oops:
==ΤΟΥΡΝΑ==

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Μέγεθος;... Εγώ τελειώνω σήμερα που τες εξετάσεις και να κανονίσουμε όποτε βολεύκεστε να πάμε κανένα γυρώ για τα...άλλα...

caveman

Post by caveman »

Κωσταντίνο... θα πρέπει να έβρουμε νεόυς τόπους φίλε... ήδη έχω υπόψην μου μερικές απάτητες παραλίες, βλέπουμε... πάντως από Λατζί μέχρι Αρκάκα ΕΤΕΛΙΩΣΕ!!! ΄Μετά την οικολογική καταστροφή που έγεινε(και συνεχίζει να συντελίτε) με την κατασκευή κοιματοθραυστών..... το "παναϊρην" ετέλειοσεν!! Εν θα ξαναυκάλει σοβαρά ψάρκα η περιοχή, ούτε μουρμούρες ούτε τπτ
==ΤΟΥΡΝΑ==

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

caveman wrote:Κωσταντίνο... θα πρέπει να έβρουμε νεόυς τόπους φίλε... ήδη έχω υπόψην μου μερικές απάτητες παραλίες, βλέπουμε... πάντως από Λατζί μέχρι Αρκάκα ΕΤΕΛΙΩΣΕ!!! ΄Μετά την οικολογική καταστροφή που έγεινε(και συνεχίζει να συντελίτε) με την κατασκευή κοιματοθραυστών..... το "παναϊρην" ετέλειοσεν!! Εν θα ξαναυκάλει σοβαρά ψάρκα η περιοχή, ούτε μουρμούρες ούτε τπτ
:wink:
Rememper always someone waiting for you at home

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”