Φίλε επία αλλά εθκιόξαν με!!! Είπαν μου ότι απαγορεύεται τζιαμέ το ψάρεμα μίshiμουmarios wrote:δυκιλα, τρικιλα, τετρακιλα carrefourLEONIDAS wrote:Ε πε μας που εν τα μυλοκόπια τζιαι εκαήκαμεν ρε φίλε!!!!!!!!!!!!![]()

Φίλε επία αλλά εθκιόξαν με!!! Είπαν μου ότι απαγορεύεται τζιαμέ το ψάρεμα μίshiμουmarios wrote:δυκιλα, τρικιλα, τετρακιλα carrefourLEONIDAS wrote:Ε πε μας που εν τα μυλοκόπια τζιαι εκαήκαμεν ρε φίλε!!!!!!!!!!!!![]()
Aaaa OK! Σορρυkonstantinos kalogir wrote:Eν μεταφορικά που το είπε ο Μάριος... Εννούσε στην λάντα που έκαμε που τες βροχές, δίπλα που το Carrefour!!!Μυλοκόπια, λαυράκια, τσιπούρες, βουράτε να προλάβετε!!!
Έχω !!! αλλα μονο να φωτογραφηθούμε μαζί τους αφινου μαςMariosK wrote:Φίλε επία αλλά εθκιόξαν με!!! Είπαν μου ότι απαγορεύεται τζιαμέ το ψάρεμα μίshiμουmarios wrote:δυκιλα, τρικιλα, τετρακιλα carrefourLEONIDAS wrote:Ε πε μας που εν τα μυλοκόπια τζιαι εκαήκαμεν ρε φίλε!!!!!!!!!!!!![]()
! Έχεις μέσον να πάμεν μαζί?
marios wrote:Έχω !!! αλλα μονο να φωτογραφηθούμε μαζί τους αφινου μας.......μεν εσηις έγνοια! το backgrounds αλασω το μετά
Κωσταντίνο!!konstantinos kalogir wrote:Eν μεταφορικά που το είπε ο Μάριος... Εννούσε στην λάντα που έκαμε που τες βροχές, δίπλα που το Carrefour!!!Μυλοκόπια, λαυράκια, τσιπούρες, βουράτε να προλάβετε!!!
ΠΕΛΛΟΑΕΡΑΣmarios wrote:Ε παιθκια τι κατάσταση επικρατεί στα παραλια κανένας που μένει κοντά να μας ενημέρωση?
marios wrote:Ε παιθκια τι κατάσταση επικρατεί στα παραλια κανένας που μένει κοντά να μας ενημέρωση?
Βάσει του καιρού που έδωσαν τα αεροδρόμια η ώρα 10.00:marios wrote:Ε παιθκια τι κατάσταση επικρατεί στα παραλια κανένας που μένει κοντά να μας ενημέρωση?
Someone wrote:Αύριο θα έχει καθαρούς νότιους, σωστά;
Ρωτώ για να ξέρω να παστώσω τες γαρίδες τζιαι να πώ της γεναίκας μου
"αγάπη,εν κρίμα να αφήκω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εν πάεις με την κουμέρα σου στο My Mall;"