Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

marios
Site Admin

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by marios »

konstantinos kalogir wrote:Επία και εγώ την Πέμπτη τη νύχτα, έτσι πατάτα εν εξαναέφαα... 9 ώρες ψάρεμα νύχτα και δεν έπιασα ούτε και ένα τσίμπημα, με ιδανικές συνθήκες.. 4 καλάμια δολωμένα με αμερικάνο, ακροβάτη, μονοδόλι και φαραώ....
:think: Άρα δεν ήταν ιδανικές συνθήκες!! ......δεν είσαι μονο σου, και εμείς αγια νάπα το ίδιο...αλλα ok συνηθίσαμε :neutral:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

marios pafitis wrote:
chrysanthos9 wrote:ψαρεμα σημερα απο η ωρα 6 εως η ωρα 10 τσιμπηματα πολυ λιγα τσιμπηματα και αποτελεσμα μια σμηρνα και ενας κακαρελος σορκοι αφαντοι εν ξερω τι γινετε παντος εχει που τον Ιουνι να πιασω μεγαλο
εν έχει βροχές στές περιοχές σου χρυσαθε???

εχει πολλες βροχες απλα εξιασα να αναφερω τις βροχες που εφαμεν
Rememper always someone waiting for you at home

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

marios wrote:
konstantinos kalogir wrote:Επία και εγώ την Πέμπτη τη νύχτα, έτσι πατάτα εν εξαναέφαα... 9 ώρες ψάρεμα νύχτα και δεν έπιασα ούτε και ένα τσίμπημα, με ιδανικές συνθήκες.. 4 καλάμια δολωμένα με αμερικάνο, ακροβάτη, μονοδόλι και φαραώ....
:think: Άρα δεν ήταν ιδανικές συνθήκες!! ......δεν είσαι μονο σου, και εμείς αγια νάπα το ίδιο...αλλα ok συνηθίσαμε :neutral:
Όταν λέω ιδανικές συνθήκες εννοώ από κύμμα, μιλούμε για 4-5 μποφόρ από απέναντι..

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

konstantinos kalogir wrote:
marios wrote:
Όταν λέω ιδανικές συνθήκες εννοώ από κύμμα, μιλούμε για 4-5 μποφόρ από απέναντι..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!! :D :D

no-nick

Post by no-nick »

καποτε νομιζα και εγω οτι οι ιδανικες συνθηκες ηταν ψαρεμα μεσα στο κυμα, τωρα πιτευω μεσα στο κυμα με προυποθεσεις . γιατι το κυμα βοηθα αν κρατηση η τρικυμια καπιες μερες και οχι καπιες ωρες , παλι αμα κρατιση αρκετες μερες πρεπει να παμε στην σωστη μερα που ακομα δεν καταλαβα πια απολες ειναι .
πιστευω αυτος που θα ανακαλιψη πως συμπεριφερετε μια τρυκιμια σε συγκεκριμενη παραλια σε συναρτηση παντα με την εποχη ειναι ολα τα λεφτα, γνωστος μου απο Ροδο μου ελεγε οτι εκει πανε παντα στο ανεβασμα και στο κατεβασμα του καιρου.εγω δοκιμασα και ανεβασματα και κατεβασματα καποτε ,αλλα τιποτε.πιστευω οτι πανω απολα ειναι ο τοπος να εχει ψαρια και να ψαρευης ταχτικα και αμα θελη να φαει θα φαει αλλα εχει αλλη χαρη να ψαρευης μεσα στις τρυκιμιες και αλλη μεσα στην λαντα εξαλου καπια ψαρια αρεση η τρυκιμια.

konstantinos kalogir

no-nick wrote:καποτε νομιζα και εγω οτι οι ιδανικες συνθηκες ηταν ψαρεμα μεσα στο κυμα, τωρα πιτευω μεσα στο κυμα με προυποθεσεις . γιατι το κυμα βοηθα αν κρατηση η τρικυμια καπιες μερες και οχι καπιες ωρες , παλι αμα κρατιση αρκετες μερες πρεπει να παμε στην σωστη μερα που ακομα δεν καταλαβα πια απολες ειναι .
πιστευω αυτος που θα ανακαλιψη πως συμπεριφερετε μια τρυκιμια σε συγκεκριμενη παραλια σε συναρτηση παντα με την εποχη ειναι ολα τα λεφτα, γνωστος μου απο Ροδο μου ελεγε οτι εκει πανε παντα στο ανεβασμα και στο κατεβασμα του καιρου.εγω δοκιμασα και ανεβασματα και κατεβασματα καποτε ,αλλα τιποτε.πιστευω οτι πανω απολα ειναι ο τοπος να εχει ψαρια και να ψαρευης ταχτικα και αμα θελη να φαει θα φαει αλλα εχει αλλη χαρη να ψαρευης μεσα στις τρυκιμιες και αλλη μεσα στην λαντα εξαλου καπια ψαρια αρεση η τρυκιμια.
Είμαι και εγώ στο ψάξιμο...Το μόνο σίγουρο είναι πως λίγες ώρες πριν από μεγάλες αλλαγές του καιρού, όπως καλή ώρα προχτές που εξεκινούσε τούτο το φαινόμενο, τα ψάρια ΔΕΝ τσιμπούν... Ακόμα και με συνθήκες σχεδόν πραγματικού surfcasting. Ίσως μια μέρα πριν να ήταν το ιδανικό!! Αν ισχύει τούτο... πηγαίνεται ψάρεμα τη Δευτέρα!! :lol:

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Εκεινο που λεει ο νικ το ειδα στην πραξη στην ροδο,μιαν ημερα μετα την καταιγιδα εφορτωθηκα σορκους αλλα ειχε ακομα το νοτιαδακι.αν ειμουν λαρνακα με τον ιδιο καιρο θα ειχα λαβρακια,αν ειμουν παφο μυλοκοπια κοκ,αυριο 1 ολοημερο απο τις7 μεχρι τις 5 θα τρωνε ολα,την δευτερα δεν θα εχει τπτ,αντε ελατε τα στοιχηματα! :D

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Παλε εν θα πιασουμεν τιποτε.......:lol:
I live my life a breath at a time

no-nick

Post by no-nick »

AggelosLRK wrote:Εκεινο που λεει ο νικ το ειδα στην πραξη στην ροδο,μιαν ημερα μετα την καταιγιδα εφορτωθηκα σορκους αλλα ειχε ακομα το νοτιαδακι.αν ειμουν λαρνακα με τον ιδιο καιρο θα ειχα λαβρακια,αν ειμουν παφο μυλοκοπια κοκ,αυριο 1 ολοημερο απο τις7 μεχρι τις 5 θα τρωνε ολα,την δευτερα δεν θα εχει τπτ,αντε ελατε τα στοιχηματα! :D
η Ροδος και γενικα η Ελλαδα εχει πραγματικους νοτιαδες των 6-9 μποφορ και πραγματικους βυθους γεματους ζωη , εμας εδω ο νοτιας 2-3 φορες τον χρονο αν φθαση το 4σσαρι ειμαστε βασιλιαδες, και αν βαλη 4σσαρι κατσε να συνομωτιση το συμπαν να ειναι παρασκευοσαβατο κλπ μετα απο τοσα χρονια ψαρεμα , λιρες που ξοδεψα , κρυαδες που εφαα, πειραματα των πειραματων , αναγνωρισεις, σκευτομαι σοβαρα να το γυρισω στα λεφκαριτικα :D

marios pafitis

Post by marios pafitis »

ψάρεμα σήμερα το πρωί από ηώρα 9 μέχρι ηώρα 13 αποτέλεσμα 3 άγκυρες μέσα στην θάλασσα :evil: 2 φορες βρέξιμο που το κύμα και πολύ 4sari κατά αλλα eπια τα πολλά καλά εν έχω παράπονο. :whistle: :whistle: :whistle:

konstantinos kalogir

marios pafitis wrote:ψάρεμα σήμερα το πρωί από ηώρα 9 μέχρι ηώρα 13 αποτέλεσμα 3 άγκυρες μέσα στην θάλασσα :evil: 2 φορες βρέξιμο που το κύμα και πολύ 4sari κατά αλλα eπια τα πολλά καλά εν έχω παράπονο. :whistle: :whistle: :whistle:
Είπες μας τι έχασες...τι έπιασες όμως εξίασες να μας πεις!! :lol:

evol12

Post by evol12 »

ψάρεμα από 17 30 - 11 30 ούτε τσιμπιά εμιναμας τα σουβλουδκια

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

marios pafitis wrote:ψάρεμα σήμερα το πρωί από ηώρα 9 μέχρι ηώρα 13 αποτέλεσμα 3 άγκυρες μέσα στην θάλασσα :evil: 2 φορες βρέξιμο που το κύμα και πολύ 4sari κατά αλλα eπια τα πολλά καλά εν έχω παράπονο. :whistle: :whistle: :whistle:
:lol: :lol:
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

andrea5

Post by andrea5 »

εγω εχτες ετυχε να ειμουν ψαρεμα στην "ερυθρα θαλασσα" :P ,οι τζινη με τα κοραλια ...τζινη της ξυλοφαγου ,ολοκοτσινη που το χωμα τζιαι πολλα νεκατομενη ...εν τα εκαταφερα να ψαρεψο τζιαι πολλα ,μετα επια λιμανακι της λαρνακας ,θα ευκαλα 5-6 κιλα φιτζια τζιαι εχασα τζιαι μια τσιμπια ,αυτα... :)

marios pafitis

Post by marios pafitis »

έπιασα τον MITA Kωσταντίνο μου

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”