Jigging

EVANTHIS LOIZOU

Re: Jigging

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Μαριε :!:
Απευθυνομαι σε σενα αλλα για να ξερουν και οι αλλοι :idea: :idea:
Αν θελουμε να ειμαστε απολυτοι, θα πρεπει να πουμε οτι ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ οι μηχανες που κατασκευαζονται με τετοιο τροπο που να μπορουν να ανταποκρινονται και να αντεχουν στες καταπονησεις που προκαλει η τεχνικη αυτη.
Συζητουσα το θεμα αυτο με εναν Ιαπωνα "ειδικο" (οι Κυπραιον) και μου εξηγουσε οτι τα κραματα που χρησιμοποιουν για τα γραναζια της Saltiga δεν εχουν καμμια σχεση με εκεινα που χρησιμοποιουν για την Saltist. Εξ'ου και η τεραστια διαφορα τιμης.
Τωρα :?: :?: Αν αξιζει τον κοπο καποιος να ξοδεψη τοσα λεφτα για τα Κυπριακα δεδομενα ειναι αλλη υποθεση.
Οι πιο πολλοι ξεκινουν με πιο συμβατικα εργαλεια και ΑΝ τους αρεσει και κρατηθουν τοτε προχωρουν σε πιο εξειδικευμενα.
Για το αλλο θεμα,πρεπει να πω οτι εχω δει με τα ματια μου ανθρωπο να ψαρευει πεστροφες στο Παλαιχωρι με καλαμι και μηχανη συρτης. Εχω "instructional DVD" απο το Ελλαδικο Περιοδικο ΣΚΑΦΟΣ (#31 & 32) οπου ο Κος Δροσος και η παρεα του ψαρευουν με μηχανες κατασκευασμενες με προδιαγραφες surfcasting και ΠΙΑΝΝΟΥΝ ψαρακια οπως τα λεει :!: :!:
Ο καθενας κανει οτι θελει. Καποτε οτι κοψει ο νους του, πολλες φορες οτι του επιτρεπει η πουγγα του, η αλλοτε οτι του πουν οι φιλοι του η τι του επιβαλλει η κοινωνικη του εικονα :oops: :oops:
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι ΟΛΑ τα μαγαζια στα οποια μπαιννω εχουν εξαιρετικα καλο εξοπλισμο για την τεχνικη αυτη.
Και το καλυτερο ακομη ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι οπως ο φιλος μου ο Κοκος ο Σαρταλος που κατεχουν το θεμα και μπορουν να δωσουν μια καλη συμβουλη.
Υ.Γ. Ο Τρυφωνας μονο για να τρωει τα ψαρκα καμνει :lol: :lol: :lol: :lol:

EVANTHIS LOIZOU

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Ξεχασα την Proskyer :oops: :oops: :oops:
Πολυ καλο και "ΤΙΜΙΟ" εργαλειο. Την ξερω πολυ καλα...........
Για τα 12 κιλα ομως :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ελα αν θελεις μια μερα στο εργαστηριο μου να την δοκιμασουμε και θα καταλαβης.
Ο φιλος σου ο Caveman ξερει για τι πραμα μιλω και ρωτα τον αν θελεις.

Tryfon

Post by Tryfon »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Μαριε :!:

Υ.Γ. Ο Τρυφωνας μονο για να τρωει τα ψαρκα καμνει :lol: :lol: :lol: :lol:

τωρα που εννα πιασω το συναγριδα ονειρο θα σε αποστομοσω :twisted:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

EVANTHIS LOIZOU

Εσυ πιαστην :o :o τζαι γω τζιο Μαριαννος ξερουμεν τζιαι τρωμεν την :lol: :lol: :lol: Ενναν ουλλην την ωραν γεματον το στομαν μας τζιαι εν θα μπορουμεν να μιλουμεν :dance: :dance:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

EVANTHIS LOIZOU wrote:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Ξεχασα την Proskyer :oops: :oops: :oops:
Πολυ καλο και "ΤΙΜΙΟ" εργαλειο. Την ξερω πολυ καλα...........
Για τα 12 κιλα ομως :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ελα αν θελεις μια μερα στο εργαστηριο μου να την δοκιμασουμε και θα καταλαβης.
Ο φιλος σου ο Caveman ξερει για τι πραμα μιλω και ρωτα τον αν θελεις.
Δεν την ξέρω την μηχανή και φαντάζουμε ε καλή οπως λές και εσύ
για τι είδος ψαρέματος όμως ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

EVANTHIS LOIZOU

Φιλε Πετρο :!:
Καιρο να σε δουμε. Αμπα τζιαι σνομπαρις μας ρε :?: :lol: :lol: :lol:
Η μηχανουα της Ryobi ειναι κατασκευασμενη για Surfcasting και ειναι πολυ καλη και παααααααααααααρα πολυ ΤΙΜΙΑ για την δουλεια εκεινη.
Κατα ποσον ομως καμνει για Jigging :?: :?: αν με ρωτας .....No F...ing Chance :!: :!: :!: :!:
Και οπως ηδη ειπα, τα 12 κιλα της ειναι "ονομαστικα" απο τον κατασκευαστη και δεν εχουν σχεση με τα 10 κιλα Max drag της Catalina του φιλου μας του Caveman. Κατανοητος :?: :?:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

ενομιζα οτι εννοούσες οτι μπορει να χρησημοποίηθει ΚΑΙ για jigging κατα κάποιο τρόπο ... οπως είπες, οτι θέλουμε κάμνουμε αλλά το σωστό είναι να χρησημοποιούμε τα κατάλληλα εργαλία
κατανοητό
δεν σνομπάρω κανένα :lol: ...αλλά η αλήθεια εξεζούμησα πληροφορίες που τις γνώσεις σου και εχάθηκα :oops: :oops: τιποτε ομως δεν εγινε εσκεμμένα 8) 8) 8)

EVANTHIS LOIZOU

O.K. 8) 8)
Για τιμωρια σου τοτε, να παρης τον Χαμπη ενα βραδυ και να ρθειτε για κανενα καλαμαρι στην σχαρα :lol: :lol: :lol:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

EVANTHIS LOIZOU wrote:O.K. 8) 8)
Για τιμωρια σου τοτε, να παρης τον Χαμπη ενα βραδυ και να ρθειτε για κανενα καλαμαρι στην σχαρα :lol: :lol: :lol:
Να το κανονισουμε ... αλλά και κανενα παρείστικο jigging εν θα ελάλουν οι :dance:

caveman

Post by caveman »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε Πετρο :!:
Καιρο να σε δουμε. Αμπα τζιαι σνομπαρις μας ρε :?: :lol: :lol: :lol:
Η μηχανουα της Ryobi ειναι κατασκευασμενη για Surfcasting και ειναι πολυ καλη και παααααααααααααρα πολυ ΤΙΜΙΑ για την δουλεια εκεινη.
Κατα ποσον ομως καμνει για Jigging :?: :?: αν με ρωτας .....No F...ing Chance :!: :!: :!: :!:
Και οπως ηδη ειπα, τα 12 κιλα της ειναι "ονομαστικα" απο τον κατασκευαστη και δεν εχουν σχεση με τα 10 κιλα Max drag της Catalina του φιλου μας του Caveman. Κατανοητος :?: :?:

10kg??? χεχεχεχεε ποιος σου είπε έτσι πράμα? Ο Ιάπωνας? εν 13.465!!! Έτσι λαλεί η μέτριση που έκαμα.... :lol: :lol:

Όϊ ολάν, αστειεφκω, αλλά σοβαρά... καμία απολύτος σχέση με οπιανδήποτε άλλη μηχανή έχω!
Οι σερφ οι μηχανές... αν την σκορσάρεις ως τα 7-8 κιλά ντραγκ θα αρκέψουν να σπάζουν άλλα πράματα πάνω της... :lol:

Κοπέλλια, πρέπει να πάμε... τζαι παρεϊστικο στα καλαμάρκα τζαι τζίγγιν τζαι σε ταβέρνα... Κυριακή τι κάμμετε?????
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

ΙΔΕΑ :idea: :idea: :idea:
Επειδη το Jigging εγινε παρα πολυ ενδιαφερον θεμα και οπωςδηποτε αρκετα αποδοτικη μεθοδος ψαρεματος :o :o :o :o :o :o τι θα ελεγες Κε. ΤΡΥΦΩΝΑ να διοργανωσουμε ενα Get-together μερικοι φιλοι εκει στο καταστημα σου να τα πουμε και να ανταλλαξουμε εμπειριες?

Tryfon

Post by Tryfon »

Να το κανονισουμε οποτε θελετε :)

Ακουω μερες που εισαστε αθκιασεροι?
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

MariosK

Post by MariosK »

Κανένα Σ/Κ?

fISHANDCHIPS