φιλε ,(CyBasser) wrote:Φίλε, ζώ στην Κύπρο και δεν ξέρω κανένα "θερμοκήπιο"Greg wrote:για queen, greenhouse εν μανα τουτος ο κομπος
ελα μια αλλη φοτο που εφκαλα τωρα![]()
![]()
![]()
Ξέρω το με το ελληνικό όνομα του τζαι καμαρώνω το. Συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σου αλλά αυτό είναι το ωραίο της συζήτησης. Όπως είπα ξέρω ότι αυτό που δείχνεις είναι πιο καλό, αλλά δεν σημαίνει ότι ότιδήποτε άλλο είναι "καταδικαστέο". Αν βρεθεί το ψάρι που θα μου κάνει την ζημιά μπράβο του γιατί του αξίζει....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσως να έχω κάποιες διαφορετικές απόψεις και στιο θέμα leader. Αυτό (όπως πάντα στο ψάρεμα) δεν σημαίνει ότι είμαι 100% λάθος ή 100% σωστός. Όπωσδήποτε, κάτσε να έβρω τα 6κιλα που θα μου κάνουν την ζημιά και βλέπουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πειραματίστηκα παρα πολύ πριν 2 χρονια στο θέμα leader και όσους κόμπους και αν δοκίμασα στο τέλος εκόφκουνταν αφού αδυνάτιζε πολύ το connection(χρησιμοποιώντας ένα δυναμόμετρο μπορείς να τεστάρεις την αντοχή του connection σου). Από ότι γνωρίζω χρησιμοποιας και εσύ swivel αλλα για τα ψαρέματα που κάναμε ένα μικρό leader έκανε την δουλειά του.
ο greg μιλα για leader τον 2-3 m και πάνω που άμα κανεις δυνατό casting να μην επηρεάζει καθόλου το connection σου με το leader στην βολή.Tα connections που έχει στο pp δεν κάνουν.