Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Αυτα ειναι.....................
καλησπερα κοπελια.να παν για τα @@@@@@@@ μ οι επαγγελματιες.οταν καλαρουν 3 το απογευμα κ βγαζουν τα δικτυα 5 το πρωι ενεσηι προβλημα.αμα δουν φοτο με δυνατεσ ψαριεσ, γυαλιζει το ματι τουσ.να παν να πιαν σειρα να στρωσουν.πολεμο μεχρι αισχατων.bye sas κ ασφαλεις βουτιες
+100000000000000000000000000000000!!!!!!!!!vace wrote:καλησπερα κοπελια.να παν για τα @@@@@@@@ μ οι επαγγελματιες.οταν καλαρουν 3 το απογευμα κ βγαζουν τα δικτυα 5 το πρωι ενεσηι προβλημα.αμα δουν φοτο με δυνατεσ ψαριεσ, γυαλιζει το ματι τουσ.να παν να πιαν σειρα να στρωσουν.πολεμο μεχρι αισχατων.bye sas κ ασφαλεις βουτιες
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
- chrysanthos9
vace wrote:καλησπερα κοπελια.να παν για τα @@@@@@@@ μ οι επαγγελματιες.οταν καλαρουν 3 το απογευμα κ βγαζουν τα δικτυα 5 το πρωι ενεσηι προβλημα.αμα δουν φοτο με δυνατεσ ψαριεσ, γυαλιζει το ματι τουσ.να παν να πιαν σειρα να στρωσουν.πολεμο μεχρι αισχατων.bye sas κ ασφαλεις βουτιες
μεν τους βραζετε ουλους τους επαγγελματιες στο ιδιο καζανι ενεν ουλοι ετσι παν οι ανθρωποι που η μονη τους δουλεια εν το ψαρεμα να φκαλουν τα λεφτα τους για να ζησουν την οικογενεια τους. Ενταξει ενεν ουλοι υπαρχουν και εξερεσεις αλλα εσεις ηβρετε την ευκολη λυση να τα ριχνετε ολα στους επαγγελματιες ελεος. Τζαι για να καταλαβεται εν οι ερασιτεχνες οι παραπανω που παν τζαι καλαρουν γλιορα τζαι που βαλουν τα δυκτια τους τελια ποξο. Παενετε μια Παρασκευη σε παραλια που εχει κοντα λιμανι να δειτει τους αθωους ερασιτενες τι καμνουν. Εν μιλω για τζινους που βαλουν παραγαδια που καμνουν συρτη κτλ αλλα για τζινους που βαλουν δυκτια
Rememper always someone waiting for you at home
Σίγουρα δεν είναι ούλλη ρε φίλε αλλά δυστυχώς είναι η πλειοψηφία. Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου ότι και οι ερασιτέχνες με δίχτυα κάνουν μεγάλη ζημιά τζε ακόμα να καταλάβω πως γίνεται ένας ερασιτέχνης να σύρνει δίχτυα με το νόμο!!!chrysanthos9 wrote:vace wrote:καλησπερα κοπελια.να παν για τα @@@@@@@@ μ οι επαγγελματιες.οταν καλαρουν 3 το απογευμα κ βγαζουν τα δικτυα 5 το πρωι ενεσηι προβλημα.αμα δουν φοτο με δυνατεσ ψαριεσ, γυαλιζει το ματι τουσ.να παν να πιαν σειρα να στρωσουν.πολεμο μεχρι αισχατων.bye sas κ ασφαλεις βουτιες
μεν τους βραζετε ουλους τους επαγγελματιες στο ιδιο καζανι ενεν ουλοι ετσι παν οι ανθρωποι που η μονη τους δουλεια εν το ψαρεμα να φκαλουν τα λεφτα τους για να ζησουν την οικογενεια τους. Ενταξει ενεν ουλοι υπαρχουν και εξερεσεις αλλα εσεις ηβρετε την ευκολη λυση να τα ριχνετε ολα στους επαγγελματιες ελεος. Τζαι για να καταλαβεται εν οι ερασιτεχνες οι παραπανω που παν τζαι καλαρουν γλιορα τζαι που βαλουν τα δυκτια τους τελια ποξο. Παενετε μια Παρασκευη σε παραλια που εχει κοντα λιμανι να δειτει τους αθωους ερασιτενες τι καμνουν. Εν μιλω για τζινους που βαλουν παραγαδια που καμνουν συρτη κτλ αλλα για τζινους που βαλουν δυκτια

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
ειχα αναφορες για καποιον που επαιξε μια λιτσα 13κιλη στην επαρχια λεμεσου τελευταια.. εν κανενας που το φορουμ?
Esox Lucius
Χρυσανθε δεν εισαι καλα ενημερομενως μαλλον..την μεγαλυτερη ζημια απο τισ απογορευσεις στο τομεα της ''νομοαλιειας'' την εχουν υποστει η ψαροτουφεκαδες.πωσ γινεται εντελως παραδοξως να πληρωνουν οι ψαροτουφεκαδες? αν καλαρουν οι ερασιτεχνες και οντως προξενου ζημια στον ιχθυοπληθησμο ασ κοιταξει το λιμενικο να καμνουν σωστα την δουλεια τουσ μερικοι - μερικοι, για να μην αναφερτο στουσ επαγγελματιες που καμνουν τα στραβα ματια.οι βαρκες σε λιμανι μπαινουν και απο λιμανι φκαινουν ασ τους ελεξουν.εκτος αυτου οι πληστες των αποφασεων εχει να καμει με την συμφωνη γνωμη των επαγγελματιων οσον αφορα την θεσπιση νομοθεσιων.εχει παρεξηγηθει η καθε εννοια σε τουντο τοπο.ως ποτε???????????οι καταστασεις γυριζουν boomerang φταιμε δεν φταιμε,λυση υπαρχει.ας αναλογιστει ο καθενας και ας πραξει καταλληλως .το σπιτι μου 500 μετρα αποστασητο χωριζει απο την θαλασσα.βλεπω καθημερινα τι συμβαινει..δεν σου ετυχε ομως περιπτωση να σου επιτεθει επαγγελματιας με βαρκα ενω εισαι σε καρτερι. που το πουθενα μεσα σε 2 λεπτα εκαλαρε που πανω μου 2 μετρα αποσταση απο την σημαδουρα,ο ιδιος ξανα σε καρτερι μου ε ξανα περσασε που πανω μου την ωρα που ανεβαινα,ειδα τον χαρο με το μποξερακη, 50 εκατοστα πιο πανω ηταν να με στηλει..., και σε ροτω εσενα κου τουσ ομοιδεατες σου,ο συγκεκριμενος με πιο σκεπτικο καμνει τις κινησεις του??εαν οι πλειοψιφια τους ειναι τιμια γιατι δεν τον απομονωνει?αμα σου τυχει θα καταλαβεις τι εννοω.τα πιο πανω η που ειμαι παρα πολυ μεγαλος ψευτης μπορει κ παρανοικος ή που οι περισσοτεροι δεν εχεται καταλαβει ακομα τι γινεται.
- AggelosLRK
εδω ειδα στιν εισοδο της μαρινας στη λαρνακα γαζωμενη με διχτυα απο 1 βαρκακι 3 μετρων με τον μαυρι μεσα να τα συναγει για τον γενιοφορο καυλαντη μαστρο του και ο λιμενικος 100 μετρα πιο πισω στο σπιτουι του να πινει καφε περκι ανοιξουν τα ματια του,ας κουρευκονται οι επαγγελματιες που δεν καταγγελουν τους αχρηστους που ειναι αναμεσα τους,43342852938329 φορες επιασα τηλεφωνο να καταγγειλω για διχτυα 5μετρα απο την ακτη και συνεχεια μου λενε οτι επιτρεπεται,ειδα και μια φορα 4 να κανουν νυχτερινο ψ/τ και δεν καταγγειλα κανεναν και ουτε προκειτε να ξανασηκωσω το τηλεφωνο μου,δεν υπαρχει μεριμνα για την θαλασσα,ο θεος να μας λυπηθει απο εδω και να παει,αντι για βαριδιο στο σερφκαστινγκ θα βαζω δυναμιτακι επειδη ετσι εμαθα να ψαρευω απο μικρος οπως λενε και οι γενιοφοροι πειρατες της θαλασσας,ακα επαγγελματιες 

Εν λεμε οτι ολοι οι ψαραδες ειναι κακοι αλλα δεν γινετε να εχεις σημαδουρα και να ερχετε να σε τσιλλα πας την κκελλε οπως ετυχε σε ενα ψαρεμα μου με ενα φιλο να εν ετοιμος να βουτησει τσιε να ερκετε ο ψαρας να τον τσιλλα πασ την κκελλε αν τσιε δεν επιεννεν γλιορα η βαρκα του αλλα ετσιλισεν τον...... Πε μου τι γενετε δαμε?????? Εν κατατυχης ενε?????????
Ο Vace Τα λεει πολλα καλα τσιε συφωνω απολυτα!!!!! Αγγελε ουτε εγω θα ξανακαταγγηλω κανενα ... Αλλα αμαν δω σε τοπο που ψαρευκω να γινετε παρανομια ειδικα μπουκκαλακιδες εν να πιασω τηλ τσιε εν δεν γινει κατι εν να αναλαβω εγω την υποθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! Παντως για μενα εν οι επαγγελματιεσ ψαραδες που καμνουν ζημια στην θαλασσα και οι μπουκκαλακιδες!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
- konstantinos kalogir
Ζημιά στη θάλασσα κάμνουμεν όλοι, άλλοι πολλά άλλοι λιγότερο, νομίζω εφκήκαμε πολλά εκτός θέματος..
Τοτε να κανουμε νεο θεμα.Θα ειμαι λιγο σκληρος αλλα.....Οι επαγγελματιες σημερα ειναι οργανωμενοι και μας "χτυπουν" αλυπητα.Εντος και εκτος θαλασσας.Και με τη βοηθεια ασχετων "πολιτικων".Μαρτυρες ολοι μας μια,δυο η και πολεεες φορες στα περιστατικα που συμβαινουν.Δεν αναφερω γιατι δεν εχω αρκετο χωρο.Στοχος τους να κανουν τη θαλασσα δικη τους.Τα αλλιευματα μειωνονται συνεχως,και γιαυτο αναζητουν νεους τοπους και τροπους,πολλες φορες παρανομους,για να εχουν τα αποτελεσματα που θελουν.Μεχρι και για την μειωση των αλλιευματων μας εχουν κατηγορησει.
Μερικες φορες φταιμε και εμεις,παρεκτρεπομαστε,δινουμε αφορμες, ακομη και αθελα μας.
Δεν φταιμε εμεις για την υπεραλιευση.Εμεις το ξερουμε.Οι αλλοι???????
Δεν εχουμε φωνη.Αυτοι το ξερουν.Αυτοι εχουν.Αυτους ακουνε.Αυτα ξερουν.
Σε εκθεση απο το τμημα αλιειας αναφερεται οτι κατα το 2004 τα αποταλεσματα της παρακτιας αλιειας στην Κυπρο ηταν 639 ΤΟΝΟΙ.639.000 κιλα Ψαρια.
Και φταιμε εμεις ,που ειμαστε δεν ειμαστε 1000 ,παιρνουμε αλλοι 5 και αλλοι 25(ειμαι πολυ αισιοδοξος) κιλα ανα ετος,δηλ κατα μεσο ορο ο καθενας 15 κιλα το χρονο.
Εξαιρεσεις οπως τη φωτο υπαρχουν (μπραβο στα παιδια,ωραια ψαρια
)Αλλα ειναι μετρημενοι,15-20 ατομα στην Κυπρο,και τετιες ψαριες δεν ειναι και συχνες.
Δεν αναφερομαι σε μπουκαλακιδες,μαναβηδες,νυκτερινους.Δυστυχως υπαρχουν ομως,και πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ανηκουν σε μας.
Διαβαστε.Ειδικα την παραγραφο 2.Μου αρεσε και η 14.
http://www.cyprus.gov.cy/moa/Agricultur ... penElement
Τα σχολια σας.
Μερικες φορες φταιμε και εμεις,παρεκτρεπομαστε,δινουμε αφορμες, ακομη και αθελα μας.
Δεν φταιμε εμεις για την υπεραλιευση.Εμεις το ξερουμε.Οι αλλοι???????
Δεν εχουμε φωνη.Αυτοι το ξερουν.Αυτοι εχουν.Αυτους ακουνε.Αυτα ξερουν.
Σε εκθεση απο το τμημα αλιειας αναφερεται οτι κατα το 2004 τα αποταλεσματα της παρακτιας αλιειας στην Κυπρο ηταν 639 ΤΟΝΟΙ.639.000 κιλα Ψαρια.
Και φταιμε εμεις ,που ειμαστε δεν ειμαστε 1000 ,παιρνουμε αλλοι 5 και αλλοι 25(ειμαι πολυ αισιοδοξος) κιλα ανα ετος,δηλ κατα μεσο ορο ο καθενας 15 κιλα το χρονο.
Εξαιρεσεις οπως τη φωτο υπαρχουν (μπραβο στα παιδια,ωραια ψαρια

Δεν αναφερομαι σε μπουκαλακιδες,μαναβηδες,νυκτερινους.Δυστυχως υπαρχουν ομως,και πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ανηκουν σε μας.
Διαβαστε.Ειδικα την παραγραφο 2.Μου αρεσε και η 14.
http://www.cyprus.gov.cy/moa/Agricultur ... penElement
Τα σχολια σας.
Φιλε μου τι να πεις????????? Ειπαμεν τα σχιλιες φορες στο φορουμ με διαφορα θεματα κτλ... Παντα θα λαλουν οτι εν ο ψαροντουφεκας που φταιει!!!!!!!

Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
-
Η Γαλλική κυβέρνηση αποφάνθηκε για όλη την Γαλλική επικράτεια ότι το
ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
και άρει όλους τους περιοριστικούς όρους ως προς της περιοχές και το κόστος της άδειας που πλέον είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Για την ακρίβεια δεν απαιτείται άδεια αλιείας για ψαροντούφεκο και
ΑΝΟΙΓΟΥΝ όλες οι περιοχές χωρίς περιορισμούς.
Απόφαση υπουργείου αλιείας τις Γαλλίας 21/07/2009 και σε σε ισχύει από τη 01/11/2009.
Χρησιμοποιήστε το κατάλληλα σαν όπλο για την απαγόρευση στην Ελλάδα και Κύπρο!
PS:Η απόφαση περιλαμβάνει την άρση περιορισμών και σε ΚΙΛΑ,
με παράγραφο να περιορίσει κάποια ήδη σε περίπτωση που είναι αναγκαίο!!!
ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
και άρει όλους τους περιοριστικούς όρους ως προς της περιοχές και το κόστος της άδειας που πλέον είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Για την ακρίβεια δεν απαιτείται άδεια αλιείας για ψαροντούφεκο και
ΑΝΟΙΓΟΥΝ όλες οι περιοχές χωρίς περιορισμούς.
Απόφαση υπουργείου αλιείας τις Γαλλίας 21/07/2009 και σε σε ισχύει από τη 01/11/2009.
Χρησιμοποιήστε το κατάλληλα σαν όπλο για την απαγόρευση στην Ελλάδα και Κύπρο!
PS:Η απόφαση περιλαμβάνει την άρση περιορισμών και σε ΚΙΛΑ,
με παράγραφο να περιορίσει κάποια ήδη σε περίπτωση που είναι αναγκαίο!!!
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
Φίλε μπορείς να μας δώσεις κάποιο link με το άρθρο?
-
http://www.legifrance.gouv.fr/affichTexteArticle. Είναι στα γαλλικά όμως..... το βρήκα και στα ελλ.....
Τροποποίηση από Διάταγμα αριθ. 2009-727 Ιουνίου 18, 2009 - τέχνη. 1
Ι. - Η πρακτική της Spearfishing απαγορεύεται σε άτομα ηλικίας κάτω των δεκαέξι ετών.
II. - Η χρήση για την υποβρύχια αλιεία αναψυχής του κάθε αναπνευστική συσκευή, είτε αυτόνομα είτε να μην επιτρέπει σε ένα άτομο να αναπνεύσει υποβρύχια δεν επιστρέφουν στην επιφάνεια απαγορεύεται. Εφόσον δεν θα εγκρίνονται από το νομάρχη, η ταυτόχρονη κατοχή πάνω σε ένα πλοίο ή σκάφος της αναπνοής εξοπλισμού έτσι ορίζεται και ένα δόρυ ή ειδική διάταξη για το υποβρύχιο ψάρεμα απαγορεύεται.
Οι απαγορευμένων αλιευτικών εργαλείων υποβρύχια προωστική ισχύ των οποίων αναπτύσσονται είναι δανεισμένη από την εξουσία του εκρηκτικού μείγματος χημικών ή η χαλάρωση του συμπιεσμένου φυσικού αερίου εκτός αν η συμπίεση των τελευταίων επιτυγχάνεται με τη δράση ενός μηχανισμός που λειτουργεί σε ένα χρήστη. III. - Απαγορεύεται η αλιείς υποβρύχια:
- Για την πρακτική της υποβρύχιας αλιείας μεταξύ της δύσης και της ανατολής του ηλίου?
- Για την προσέγγιση σε 150 ναυπηγεία σκαφών ή αλιευτικών σκαφών και αλιευτικών εργαλείων που υποδεικνύονται από markup εμφανής?
- Σύλληψη των θαλάσσιων ζώων που αλιεύονται σε αλιευτικά εργαλεία ή δίχτυα που τοποθετούνται από άλλους αλιείς?
- Για να χρησιμοποιήσετε για το υποβρύχιο ψάρεμα, μια φωτεινή?
- Χρησιμοποιείται για την αλίευση οστρακοειδών, ένα δόρυ ή μια ειδική συσκευή για ψαροντούφεκο?
- Πάρτε χρέωση έξω από το νερό μια ειδική συσκευή για υποβρύχιο ψάρεμα.
IV. - Κάθε πρόσωπο υποβρύχια αλιεία αναψυχής πρέπει να δηλώνουν την παρουσία τους με μια σημαδούρα για να εντοπίσετε τη θέση του και τα χαρακτηριστικά των οποίων καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Αλιείας.
Άρθρο 5 Μάθετε περισσότερα για αυτό το είδος ...
Τροποποίηση από Διάταγμα αριθ. 99-1163 του Δεκεμβρίου 21, 1999 - τέχνη. 5 JORF Δεκέμβριος 30, 1999
Προκειμένου να αποφευχθεί η υποβάθμιση των αλιευτικών πόρων, όταν εμφανίζονται ως απειλή, και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η υγεία, η δημόσια υγεία και την καλή κατάσταση των αλιευτικών δραστηριοτήτων, οι αρμόδιες διοικητικές αρχές μπορούν, με απόφαση, λάβει περιοριστικά μέτρα περιλαμβάνουν:
1 μειώσει τον κατάλογο ή τον αριθμό των εργαλείων κράτησης των οποίων επιτρέπεται να επιβιβάζονται σε πλοία και σκάφη που αναφέρονται στο άρθρο 1?
2 Ρυθμίστε τον κατάλογο των αλιευτικών εργαλείων ή μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποβρύχια αλιεία και αλιεία από την ακτή?
3 σετ τους όρους και τις συνθήκες απασχόλησης των αλιευτικών εργαλείων που επιτρέπεται?
4 ° Απαγόρευση μόνιμα ή προσωρινά την άσκηση της αλιείας σε ορισμένες περιοχές ή σε συγκεκριμένες ώρες?
5 Απαγόρευση αλιείας για ορισμένα είδη ή να περιορίσει τις ποσότητες που πρέπει να συγκομίζονται ή μεταφέρονται?
6 Δημιουργία ζωνών προστασίας γύρω από τα σχολεία της θαλάσσιας γεωργία, την κατασκευή τεχνητών δομών ή συσκευές ψάρια συγκεντρωτές. Άρθρο L321-3 Μάθετε περισσότερα για αυτό το είδος ...
Η εγγραφή μιας σύμβασης ασφάλισης αστικής ευθύνης για την πρακτική της υποβρύχιας αλιείας αναψυχής είναι απαραίτητη. Το πιστοποιητικό ασφάλισης πρέπει να υποβληθεί αίτημα αστυνομικές αρχές αυτής της δραστηριότητας.
Από τον Ιούνιο του 18, το 2009, είναι πιο nécesaire της παραχωρούμενης άδειας κυνηγίου αξίζει καταδύσεις, ή ακόμα και να προβεί σε δήλωση πριν από τις ναυτιλιακές υποθέσεις. Όπως ερασιτεχνική αλιεία, το κυνήγι υποβρύχια εξαρτάται από την τήρηση ελάχιστα μεγέθη αλιευμάτων που καθορίζονται από ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Σημείωση: Οποιαδήποτε παράβαση τιμωρείται με πρόστιμο βάσει του Παραβιάσεις της 5ης τάξης (max € 1500) και σε ορισμένες περιπτώσεις, πρόστιμο 450 με 23 000 και την κατάσχεση των προϊόντων των αλιευτικών εργαλείων και σκαφών.

Τροποποίηση από Διάταγμα αριθ. 2009-727 Ιουνίου 18, 2009 - τέχνη. 1
Ι. - Η πρακτική της Spearfishing απαγορεύεται σε άτομα ηλικίας κάτω των δεκαέξι ετών.
II. - Η χρήση για την υποβρύχια αλιεία αναψυχής του κάθε αναπνευστική συσκευή, είτε αυτόνομα είτε να μην επιτρέπει σε ένα άτομο να αναπνεύσει υποβρύχια δεν επιστρέφουν στην επιφάνεια απαγορεύεται. Εφόσον δεν θα εγκρίνονται από το νομάρχη, η ταυτόχρονη κατοχή πάνω σε ένα πλοίο ή σκάφος της αναπνοής εξοπλισμού έτσι ορίζεται και ένα δόρυ ή ειδική διάταξη για το υποβρύχιο ψάρεμα απαγορεύεται.
Οι απαγορευμένων αλιευτικών εργαλείων υποβρύχια προωστική ισχύ των οποίων αναπτύσσονται είναι δανεισμένη από την εξουσία του εκρηκτικού μείγματος χημικών ή η χαλάρωση του συμπιεσμένου φυσικού αερίου εκτός αν η συμπίεση των τελευταίων επιτυγχάνεται με τη δράση ενός μηχανισμός που λειτουργεί σε ένα χρήστη. III. - Απαγορεύεται η αλιείς υποβρύχια:
- Για την πρακτική της υποβρύχιας αλιείας μεταξύ της δύσης και της ανατολής του ηλίου?
- Για την προσέγγιση σε 150 ναυπηγεία σκαφών ή αλιευτικών σκαφών και αλιευτικών εργαλείων που υποδεικνύονται από markup εμφανής?
- Σύλληψη των θαλάσσιων ζώων που αλιεύονται σε αλιευτικά εργαλεία ή δίχτυα που τοποθετούνται από άλλους αλιείς?
- Για να χρησιμοποιήσετε για το υποβρύχιο ψάρεμα, μια φωτεινή?
- Χρησιμοποιείται για την αλίευση οστρακοειδών, ένα δόρυ ή μια ειδική συσκευή για ψαροντούφεκο?
- Πάρτε χρέωση έξω από το νερό μια ειδική συσκευή για υποβρύχιο ψάρεμα.
IV. - Κάθε πρόσωπο υποβρύχια αλιεία αναψυχής πρέπει να δηλώνουν την παρουσία τους με μια σημαδούρα για να εντοπίσετε τη θέση του και τα χαρακτηριστικά των οποίων καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Αλιείας.
Άρθρο 5 Μάθετε περισσότερα για αυτό το είδος ...
Τροποποίηση από Διάταγμα αριθ. 99-1163 του Δεκεμβρίου 21, 1999 - τέχνη. 5 JORF Δεκέμβριος 30, 1999
Προκειμένου να αποφευχθεί η υποβάθμιση των αλιευτικών πόρων, όταν εμφανίζονται ως απειλή, και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια, η υγεία, η δημόσια υγεία και την καλή κατάσταση των αλιευτικών δραστηριοτήτων, οι αρμόδιες διοικητικές αρχές μπορούν, με απόφαση, λάβει περιοριστικά μέτρα περιλαμβάνουν:
1 μειώσει τον κατάλογο ή τον αριθμό των εργαλείων κράτησης των οποίων επιτρέπεται να επιβιβάζονται σε πλοία και σκάφη που αναφέρονται στο άρθρο 1?
2 Ρυθμίστε τον κατάλογο των αλιευτικών εργαλείων ή μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποβρύχια αλιεία και αλιεία από την ακτή?
3 σετ τους όρους και τις συνθήκες απασχόλησης των αλιευτικών εργαλείων που επιτρέπεται?
4 ° Απαγόρευση μόνιμα ή προσωρινά την άσκηση της αλιείας σε ορισμένες περιοχές ή σε συγκεκριμένες ώρες?
5 Απαγόρευση αλιείας για ορισμένα είδη ή να περιορίσει τις ποσότητες που πρέπει να συγκομίζονται ή μεταφέρονται?
6 Δημιουργία ζωνών προστασίας γύρω από τα σχολεία της θαλάσσιας γεωργία, την κατασκευή τεχνητών δομών ή συσκευές ψάρια συγκεντρωτές. Άρθρο L321-3 Μάθετε περισσότερα για αυτό το είδος ...
Η εγγραφή μιας σύμβασης ασφάλισης αστικής ευθύνης για την πρακτική της υποβρύχιας αλιείας αναψυχής είναι απαραίτητη. Το πιστοποιητικό ασφάλισης πρέπει να υποβληθεί αίτημα αστυνομικές αρχές αυτής της δραστηριότητας.
Από τον Ιούνιο του 18, το 2009, είναι πιο nécesaire της παραχωρούμενης άδειας κυνηγίου αξίζει καταδύσεις, ή ακόμα και να προβεί σε δήλωση πριν από τις ναυτιλιακές υποθέσεις. Όπως ερασιτεχνική αλιεία, το κυνήγι υποβρύχια εξαρτάται από την τήρηση ελάχιστα μεγέθη αλιευμάτων που καθορίζονται από ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Σημείωση: Οποιαδήποτε παράβαση τιμωρείται με πρόστιμο βάσει του Παραβιάσεις της 5ης τάξης (max € 1500) και σε ορισμένες περιπτώσεις, πρόστιμο 450 με 23 000 και την κατάσχεση των προϊόντων των αλιευτικών εργαλείων και σκαφών.
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
Εννοούσα το άρθρο ή κάποια άλλη πηγή που λέει για την απόφαση της Γαλλικής κυβέρνησης για το ότι "το ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ".