MOY

ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΤΕ???? BAΣΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΕΝΑ GPS XEIΡΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ..
Φίλε να σου πώ απο προσωπική μου εμπειρία, ότι μπορεί απο το internet να βρίσκεις αρκετά μοντέλα πιο φθηνά αλλά κάποιοι αντιπρόσωποι στην Κύπρο διατηρούν τις τιμές τους κοντά στις διαδυκτιακές και επιπρόσθετα σου δίδουν την εγγύηση και το σέρβις που για μένα είναι ΠΟΛΥ σημαντικό!!!!!!!!!!! Ψάξε λίγο τις αντιπροσωπείες και δές τι μπορείς να πάρεις γύρω απο το το budget σουxxxgeorge wrote:ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ...ΜΕ ΡΜ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ
![]()
![]()
ΤΟ ΞΥΛΟΣΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΙΟΛΤΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ...
ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΟ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΕΧΡΩΜΟ ...ΑΚΟΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
μα μονο 20 ευρο διαφορα? οξα εκαμες λαθος?gptochos wrote:Κοίταξε σε τούτο το site Γιώργο http://www.cactusnav.com
Εγώ πήρα το HDS 5 Lowrance 560ευρώ με τα έξοδα αποστολή στην Αγγλία! Για Κύπρο εβγαινε περίπου 580 ευρώ!Ήταν σε προσφορα! Κάθε μήνα βγάζει σε προσφορά διάφορα μοντέλλα! Ρίξε μια ματιά!