Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- markosgeorgiou
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Για σ . που ακριβως στη Λεμεσο?
- markosgeorgiou
ειδα ενα βιντεο που επιασασιν τονο 282 κιλα με ψαροτυφεκο
ε σηκωστικα σημερα να παω με τον Μαριο για βουτια.
η θαλασσα ηταν καλη τζαι η θολουρα οτι επρεπε. ψαρι εν είδαμε σχεδον καθόλου αν τζαι μικροψαρα ειχε παρα πολλα. μονο ενα σουρο περιπου 1,5 κιλο ειδε ο Μαριος αλλα εν ε κοντεψε. μπηκαμε μονο 1,5-2 ωρες γιατι αρκεψα τζαι πονουσα τζαι ταυτοχρονα ε κρύωσα. επόμενη φορά εχει 5αρα στολη
οπως ε φκενναμε ηρταν μου στο καρτερι 2 τσιπουρες του κιλου. τζαι ηρτε μου η φαεινη ιδεα να τις καμω διπλετα.
καρτερα να εφθυγραμιστουν καρτερα στο τελος ελειψεν μου η απνοια τζαι εν επιασα ουτε μια
φκενω! στο μεταξι ο Μαριος ειχε φκει εξω. ατε κανει λαλω παμε να φυουμε.
ε φκηκα τζαι ειπε μου οτι κατι τον εκρουσε πανω στο προσοπο.
αποκορύφωμα της μερας ηταν οτι οταν ηρταμε σπιτι οπως ε κατεβαζαμε τα πραματα ε κουτσουφλισα πανω στα πεδιλα μου τζαι εσπασα τα τζαι τα 2
ε μείναμε χασκοντα κοπελλια

η θαλασσα ηταν καλη τζαι η θολουρα οτι επρεπε. ψαρι εν είδαμε σχεδον καθόλου αν τζαι μικροψαρα ειχε παρα πολλα. μονο ενα σουρο περιπου 1,5 κιλο ειδε ο Μαριος αλλα εν ε κοντεψε. μπηκαμε μονο 1,5-2 ωρες γιατι αρκεψα τζαι πονουσα τζαι ταυτοχρονα ε κρύωσα. επόμενη φορά εχει 5αρα στολη

οπως ε φκενναμε ηρταν μου στο καρτερι 2 τσιπουρες του κιλου. τζαι ηρτε μου η φαεινη ιδεα να τις καμω διπλετα.

φκενω! στο μεταξι ο Μαριος ειχε φκει εξω. ατε κανει λαλω παμε να φυουμε.
ε φκηκα τζαι ειπε μου οτι κατι τον εκρουσε πανω στο προσοπο.

αποκορύφωμα της μερας ηταν οτι οταν ηρταμε σπιτι οπως ε κατεβαζαμε τα πραματα ε κουτσουφλισα πανω στα πεδιλα μου τζαι εσπασα τα τζαι τα 2

ε μείναμε χασκοντα κοπελλια

τζόιν δε κλάμππππππAntreas wrote: οπως ε κατεβαζαμε τα πραματα ε κουτσουφλισα πανω στα πεδιλα μου τζαι εσπασα τα τζαι τα 2![]()
ε μείναμε χασκοντα κοπελλια![]()
![]()
![]()

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
εν καρβουνα που εσπασαν Αντρικο μου οξα πλαστικα??
ωστε θελουμε 5άρα...
Εγω εν επια τουτο το σαββατοκυριακο, αλλα αν επιεννα θα εβαλλα 3άρα. το σαββατο θα τες παρω και τες 2 να ειμαι παντα μεσα.
ωστε θελουμε 5άρα...

Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
ρε φιλε η 3αρα εν καλη απλα εμενα ε τρύπησε τζαι βαλλει νερα τζαι ε ψόφησα. εν καρβουνα φιλουι μου αν ηταν πλαστικα εν θα με εκοφτε.
εσιει κανενας ιδεα πως κοφκουμε carbon χωρις να ξυφτισουν οι ίνες ?
giorko εσπασες τα τζαι εσυ ?
εσιει κανενας ιδεα πως κοφκουμε carbon χωρις να ξυφτισουν οι ίνες ?
giorko εσπασες τα τζαι εσυ ?

που εσπασαν? στην ακρα τελια ή μεσα στην μεση? ρεφ ιλε στην θεση σου θα τα επερνα εκει που τα αγόρασα αν τα επιασες που κυπρο, αν ειναι που το ιντερνετ στείλε τους ενα μειλ να δουμε... αν θελεις τιποτε χτυπα ενα τηλ να πιασουμε κανενανα δουμε αν σαζουντε ρε φιλε.
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Ρε πεθκια εγω παντος το Σαββατο με την τριαρα εψοφησα.Ηβραμεν το θερμοκλινες στα 13 μετρα αλλα τα ψαρκα ηταν πουκατω του τζιε μετα που 3-4 βουθκιες αρκεψα να τρεμω τζιε εφυαμεν.Την τεταρτη(μαλλον)εννα παω με 3 παντελονι-5 σακκακι να δω τι γινεται.
Παντως εισιεν καμποσον ψαρι,μινερουθκια,σορκους,αλλα εν αντεξαμε.
Παντως εισιεν καμποσον ψαρι,μινερουθκια,σορκους,αλλα εν αντεξαμε.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Η κοπέλα, ο Μινεράκης και Οχταπόδας!!!
Πρωί πρωί με τέλειες συνθήκες, ρηχά και χάλαρα…
Το χταπόδι λιαζόταν πάνω σε μια πετρά στα 5 μετρά και την έκανε για το θαλάμι του μόλις με αντιλήφτηκε αλλά η βέργα αποδείχτηκε πολύ πιο γρήγορη από αυτό…
Το μινεράκι ήρθε στο καρτέρι στα 7 μετρά, μπορώ να πω με επιθετικές διαθέσεις, μου έδειξε το πλευρό του μόλις μισό μετρό από την βέργα…
Η κοπέλα είναι ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της ψαροκατανάλωσης!!!
Υ.Γ. Πάω ναψω τα κάρβουνα!!!

Το χταπόδι λιαζόταν πάνω σε μια πετρά στα 5 μετρά και την έκανε για το θαλάμι του μόλις με αντιλήφτηκε αλλά η βέργα αποδείχτηκε πολύ πιο γρήγορη από αυτό…
Το μινεράκι ήρθε στο καρτέρι στα 7 μετρά, μπορώ να πω με επιθετικές διαθέσεις, μου έδειξε το πλευρό του μόλις μισό μετρό από την βέργα…
Η κοπέλα είναι ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της ψαροκατανάλωσης!!!
Υ.Γ. Πάω ναψω τα κάρβουνα!!!

- Attachments
-
- 21-11-09.jpg (215.41 KiB) Viewed 7340 times
Last edited by c.nadiotis on Sat Nov 21, 2009 6:40 pm, edited 1 time in total.
I live my life a breath at a time
-
Re: Η κοπέλα, ο Μινεράκης και Οχταπόδας!!!
Άτε πάλε! Εφκίκε το μεσιμεριανό! Να σου ζήσει η κόρη Κώσταντίνε! 

Knock Knock Knock on bottom's door
να σου ζήσει η κοράκλα σου !!!!
ήη έδωκεν μου η μυρωθκιά του χταποθκιού στα κάρβουνα.....Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ήη έδωκεν μου η μυρωθκιά του χταποθκιού στα κάρβουνα.....Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Να ΄στε καλα, ευχαριστώ
-
COPY - PASTE η μικρή φίλε.............!!!!!!!!!!! να την χαίρεσαι...............
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!
μπραβο ρε φιλε
να σου ζησει η κοπελια σου

να σου ζησει η κοπελια σου
- c.nadiotis
ευχαριστώ Νικόλα μου, έφαγες τα μπαρμπουνάκια σου?
να σε καλά Αντρέα...
να σε καλά Αντρέα...