Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

LEONIDAS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by LEONIDAS »

marios wrote:ο μεγαλύτερος από τους δυο χτύπησε πάνω στο κυπρίνο κάλαμο εντρανταχτικε ολόκληρο και εκαρφοθικε το μαϊμουδάκι στο δαχτυλίδι...... φωνάζω εγώ του μάριου :x .... Pε Γμτ... πάλε με έπιασες :evil: ..... ο'ι' ρε! λάλη μου, εν έξω τα καλαμια μου :lol: .......σκεφτου! ήρθαμε σε σημείο να τρώμεν τσιμπιές και να μεν το πιστεφκουμε!! να λαλουμεν εγείνεται να εν ψάρι κάτι άλλο είναι :lol:
Σκέφτου ρε φίλε με ήντα ψυχολογία πάμε ψάρεμα. Εν πολλά πιο πιθανόν να σε αρπάψει ο Παφίτης φυσικά παρά να τσιμπήσει έντζιαι έσιηεις άδικο!!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

MariosK

Post by MariosK »

Ωραία ψάρια κοπέλια!!! :clap: :clap: :clap:
marios wrote: ο μεγαλύτερος από τους δυο χτύπησε πάνω στο κυπρίνο κάλαμο εντρανταχτικε ολόκληρο και εκαρφοθικε το μαϊμουδάκι στο δαχτυλίδι...... φωνάζω εγώ του μάριου :x .... Pε Γμτ... πάλε με έπιασες :evil: ..... ο'ι' ρε! λάλη μου, εν έξω τα καλαμια μου :lol: .......σκεφτου! ήρθαμε σε σημείο να τρώμεν τσιμπιές και να μεν το πιστεφκουμε!! να λαλουμεν εγείνεται να εν ψάρι κάτι άλλο είναι :lol:
:lol: :lol:

gptochos

Post by gptochos »

Ψάρεμα εψές με το Γιώρκο (εν είμαστε του νυκτερινού ρε έτσι για να σας προλάβω :dance: ) αέρα κουπανιστό! :D Εν πειράζει μια χαρά επεράσαμε στην πολυφημισμένη περιοχή για σορκούς του Γιώρκου :D

Εμάθα τζαι περνώ τζαι σκούλουκους :clap:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

MariosK

Post by MariosK »

gptochos wrote:Ψάρεμα εψές με το Γιώρκο (εν είμαστε του νυκτερινού ρε έτσι για να σας προλάβω :dance: ) αέρα κουπανιστό! :D Εν πειράζει μια χαρά επεράσαμε στην πολυφημισμένη περιοχή για σορκούς του Γιώρκου :D

Εμάθα τζαι περνώ τζαι σκούλουκους :clap:
Καλήν αρχή!

Giorkos

Post by Giorkos »

MariosK wrote: Καλήν αρχή!

εφκαριστούμεν....

που ννα κατεβείτε κάτω για ψάρεμα κτυπάτε κανένα τηλ, να μας κάμετε κανένα τρέινιγκ !!! Τα σουβλάκια πάνω μας :wink:
gptochos wrote: Εν πειράζει μια χαρά επεράσαμε στην πολυφημισμένη περιοχή για σορκούς του Γιώρκου :D
:shhh: :shhh: :shhh:

είπαμε να παίζεις πελλόν....... :whistle: :whistle: :whistle:

:D :D :D :D :D :D :D :D
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

gptochos

Post by gptochos »

Μα ήντα πελλον να παίξω ρε τράουλε! Αν επιάναμε τζαι τίποτεσ να πω στ αναθεμα! Εβκάλαμε μόνο φύτζια :lol: Εμείναν μας τζαι οι μυρωδκιές τους σκούλουκους έχασαμε τζαι το καμπανελί μου :lol:

Πάω να πιάσω πιθηκούδκια ρε Γιωρκο τζαι εσύ εννα κάμνεις τον Ταρζάν! :lol:

Θενκ γιου ρε Μάριε! Τελικά δεν τα εκατάφερα εκτές για το GPS θα προσπαθήσω άμεσα και θα σου τηλ!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

MariosK

Post by MariosK »

gptochos wrote:Θενκ γιου ρε Μάριε! Τελικά δεν τα εκατάφερα εκτές για το GPS θα προσπαθήσω άμεσα και θα σου τηλ!
Κανένα πρόβλημα. Σ/Κ θα είμαι Πάφο οπότε θα κανονιστώ με το δικό μου.

pikatsas

Post by pikatsas »

γεια σας κι από μένα παιδιά εχτές δεν μπήκα καθόλου στο φόρουμ κι έτσι σήμερα θα σας πω τι μου συνέβη
ψάρεμα σε περιοχή της Λεμεσού στις 28 του Οκτώβρη από η ώρα 4 το πρωί μέχρι τις 10. Αποτέλεσμα ένας μούρμουρος ο οποίος βγήκε σε αμερικάνο και μια τσιμπιά καλή κατά τις 5.
εδώ έχω να σας κάνω μια απορία κατά τις 9 ήρθε ένας άνθρωπος ρωτώντας με αν έπιασα κάτι και μου είπε ότι έπιασε 2 μηλοκόπια το ένα 1 κιλό και το άλλο 2 κιλά
όταν τον ρώτησα σε τι δόλωμα τα έπιασε μου είπε κρέας βοδινό.
αν στέκει τούτη η κουβέντα εγώ την επόμενη φορά θα τους βάλω κότσιρο :D :D :D
για κοτόπουλο άκουσα όι όμως και για βοδινό.αν είναι έτσι γιατί διούμε σε κάθε εξόρμηση 20 ευρώ σκούλουκους;
πείτε μου κι εσείς τις απόψεις σας για το βοδινό αν άκουσε κανένας κάτι

Tryfon

Post by Tryfon »

ειπα σου ρε πελλε να παραγγελεις 2 γυρους βοδινο που τες Γυρολυχουδιες (ο φιλος ο maxlas). Μια για σένα τζαι μια για δόλωμα :lol:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

MariosK

Post by MariosK »

Πάντος επειδή το βοδινό εν πλούσιο σε αίμα και σίδηρο με χαρακτηριστική μυρωδιά εν θα με έκπλησσε αν εδούλευκε σαν δόλωμα, πρώτη φορά το ακούω όμως.

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Μπραβο κοπελια για τις μουρμουρες
Rememper always someone waiting for you at home

marios pafitis

Post by marios pafitis »

pikatsas wrote: εδώ έχω να σας κάνω μια απορία κατά τις 9 ήρθε ένας άνθρωπος ρωτώντας με αν έπιασα κάτι και μου είπε ότι έπιασε 2 μηλοκόπια το ένα 1 κιλό και το άλλο 2 κιλά
Πάντως στην επομενη εξόρμηση ένα πάρω λιούς παστουρμαε μαζι μου λία λουκάνικα και πέλος που εν θα τα δολώσει σαν να είναι μάνες και μονοδολια

largemouth

Post by largemouth »

marios pafitis wrote:
pikatsas wrote: εδώ έχω να σας κάνω μια απορία κατά τις 9 ήρθε ένας άνθρωπος ρωτώντας με αν έπιασα κάτι και μου είπε ότι έπιασε 2 μηλοκόπια το ένα 1 κιλό και το άλλο 2 κιλά
Πάντως στην επομενη εξόρμηση ένα πάρω λιούς παστουρμαε μαζι μου λία λουκάνικα και πέλος που εν θα τα δολώσει σαν να είναι μάνες και μονοδολια
Επρολαβαν σε αλλοι και παστουρμαες κοκκινους καμηλας και τσισμπερκερ και πιτσα :lol: :lol:
Waiting for the perfect storm

admin
Site Admin

Post by admin »

άκουσα απο ένα παλιό ψαρά παραγαδά ότι το δόλωμα του χειμώνα για το παραγάδι είναι το βοδινό , ένας φίλος μου που το δοκίμασε έπισε φαγγριά

marios
Site Admin

Post by marios »

Γιατί εκπλήσσεστε δηλαδή? σε κοτόπουλο χτυπάνε, σε χοιρινό χτυπάνε γιατί να μην τρώνε και βοδινό :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”