Σκέφτου ρε φίλε με ήντα ψυχολογία πάμε ψάρεμα. Εν πολλά πιο πιθανόν να σε αρπάψει ο Παφίτης φυσικά παρά να τσιμπήσει έντζιαι έσιηεις άδικο!!!!marios wrote:ο μεγαλύτερος από τους δυο χτύπησε πάνω στο κυπρίνο κάλαμο εντρανταχτικε ολόκληρο και εκαρφοθικε το μαϊμουδάκι στο δαχτυλίδι...... φωνάζω εγώ του μάριου.... Pε Γμτ... πάλε με έπιασες
..... ο'ι' ρε! λάλη μου, εν έξω τα καλαμια μου
.......σκεφτου! ήρθαμε σε σημείο να τρώμεν τσιμπιές και να μεν το πιστεφκουμε!! να λαλουμεν εγείνεται να εν ψάρι κάτι άλλο είναι
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Ωραία ψάρια κοπέλια!!!

marios wrote: ο μεγαλύτερος από τους δυο χτύπησε πάνω στο κυπρίνο κάλαμο εντρανταχτικε ολόκληρο και εκαρφοθικε το μαϊμουδάκι στο δαχτυλίδι...... φωνάζω εγώ του μάριου.... Pε Γμτ... πάλε με έπιασες
..... ο'ι' ρε! λάλη μου, εν έξω τα καλαμια μου
.......σκεφτου! ήρθαμε σε σημείο να τρώμεν τσιμπιές και να μεν το πιστεφκουμε!! να λαλουμεν εγείνεται να εν ψάρι κάτι άλλο είναι

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ψάρεμα εψές με το Γιώρκο (εν είμαστε του νυκτερινού ρε έτσι για να σας προλάβω
) αέρα κουπανιστό!
Εν πειράζει μια χαρά επεράσαμε στην πολυφημισμένη περιοχή για σορκούς του Γιώρκου
Εμάθα τζαι περνώ τζαι σκούλουκους

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Καλήν αρχή!gptochos wrote:Ψάρεμα εψές με το Γιώρκο (εν είμαστε του νυκτερινού ρε έτσι για να σας προλάβω) αέρα κουπανιστό!
Εν πειράζει μια χαρά επεράσαμε στην πολυφημισμένη περιοχή για σορκούς του Γιώρκου
![]()
MariosK wrote: Καλήν αρχή!
εφκαριστούμεν....
που ννα κατεβείτε κάτω για ψάρεμα κτυπάτε κανένα τηλ, να μας κάμετε κανένα τρέινιγκ !!! Τα σουβλάκια πάνω μας

gptochos wrote: Εν πειράζει μια χαρά επεράσαμε στην πολυφημισμένη περιοχή για σορκούς του Γιώρκου![]()

είπαμε να παίζεις πελλόν.......

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Μα ήντα πελλον να παίξω ρε τράουλε! Αν επιάναμε τζαι τίποτεσ να πω στ αναθεμα! Εβκάλαμε μόνο φύτζια
Εμείναν μας τζαι οι μυρωδκιές τους σκούλουκους έχασαμε τζαι το καμπανελί μου
Πάω να πιάσω πιθηκούδκια ρε Γιωρκο τζαι εσύ εννα κάμνεις τον Ταρζάν!
Θενκ γιου ρε Μάριε! Τελικά δεν τα εκατάφερα εκτές για το GPS θα προσπαθήσω άμεσα και θα σου τηλ!

Πάω να πιάσω πιθηκούδκια ρε Γιωρκο τζαι εσύ εννα κάμνεις τον Ταρζάν!

Θενκ γιου ρε Μάριε! Τελικά δεν τα εκατάφερα εκτές για το GPS θα προσπαθήσω άμεσα και θα σου τηλ!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Κανένα πρόβλημα. Σ/Κ θα είμαι Πάφο οπότε θα κανονιστώ με το δικό μου.gptochos wrote:Θενκ γιου ρε Μάριε! Τελικά δεν τα εκατάφερα εκτές για το GPS θα προσπαθήσω άμεσα και θα σου τηλ!
γεια σας κι από μένα παιδιά εχτές δεν μπήκα καθόλου στο φόρουμ κι έτσι σήμερα θα σας πω τι μου συνέβη
ψάρεμα σε περιοχή της Λεμεσού στις 28 του Οκτώβρη από η ώρα 4 το πρωί μέχρι τις 10. Αποτέλεσμα ένας μούρμουρος ο οποίος βγήκε σε αμερικάνο και μια τσιμπιά καλή κατά τις 5.
εδώ έχω να σας κάνω μια απορία κατά τις 9 ήρθε ένας άνθρωπος ρωτώντας με αν έπιασα κάτι και μου είπε ότι έπιασε 2 μηλοκόπια το ένα 1 κιλό και το άλλο 2 κιλά
όταν τον ρώτησα σε τι δόλωμα τα έπιασε μου είπε κρέας βοδινό.
αν στέκει τούτη η κουβέντα εγώ την επόμενη φορά θα τους βάλω κότσιρο
για κοτόπουλο άκουσα όι όμως και για βοδινό.αν είναι έτσι γιατί διούμε σε κάθε εξόρμηση 20 ευρώ σκούλουκους;
πείτε μου κι εσείς τις απόψεις σας για το βοδινό αν άκουσε κανένας κάτι
ψάρεμα σε περιοχή της Λεμεσού στις 28 του Οκτώβρη από η ώρα 4 το πρωί μέχρι τις 10. Αποτέλεσμα ένας μούρμουρος ο οποίος βγήκε σε αμερικάνο και μια τσιμπιά καλή κατά τις 5.
εδώ έχω να σας κάνω μια απορία κατά τις 9 ήρθε ένας άνθρωπος ρωτώντας με αν έπιασα κάτι και μου είπε ότι έπιασε 2 μηλοκόπια το ένα 1 κιλό και το άλλο 2 κιλά
αν στέκει τούτη η κουβέντα εγώ την επόμενη φορά θα τους βάλω κότσιρο

για κοτόπουλο άκουσα όι όμως και για βοδινό.αν είναι έτσι γιατί διούμε σε κάθε εξόρμηση 20 ευρώ σκούλουκους;
πείτε μου κι εσείς τις απόψεις σας για το βοδινό αν άκουσε κανένας κάτι
ειπα σου ρε πελλε να παραγγελεις 2 γυρους βοδινο που τες Γυρολυχουδιες (ο φιλος ο maxlas). Μια για σένα τζαι μια για δόλωμα 

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
Πάντος επειδή το βοδινό εν πλούσιο σε αίμα και σίδηρο με χαρακτηριστική μυρωδιά εν θα με έκπλησσε αν εδούλευκε σαν δόλωμα, πρώτη φορά το ακούω όμως.
- chrysanthos9
Μπραβο κοπελια για τις μουρμουρες
Rememper always someone waiting for you at home
- marios pafitis
Πάντως στην επομενη εξόρμηση ένα πάρω λιούς παστουρμαε μαζι μου λία λουκάνικα και πέλος που εν θα τα δολώσει σαν να είναι μάνες και μονοδολιαpikatsas wrote: εδώ έχω να σας κάνω μια απορία κατά τις 9 ήρθε ένας άνθρωπος ρωτώντας με αν έπιασα κάτι και μου είπε ότι έπιασε 2 μηλοκόπια το ένα 1 κιλό και το άλλο 2 κιλά
αν στέκει τούτη η κουβέντα εγώ την επόμενη φορά θα τους βάλω κότσιρο![]()
![]()
![]()
- largemouth
Επρολαβαν σε αλλοι και παστουρμαες κοκκινους καμηλας και τσισμπερκερ και πιτσαmarios pafitis wrote:Πάντως στην επομενη εξόρμηση ένα πάρω λιούς παστουρμαε μαζι μου λία λουκάνικα και πέλος που εν θα τα δολώσει σαν να είναι μάνες και μονοδολιαpikatsas wrote: εδώ έχω να σας κάνω μια απορία κατά τις 9 ήρθε ένας άνθρωπος ρωτώντας με αν έπιασα κάτι και μου είπε ότι έπιασε 2 μηλοκόπια το ένα 1 κιλό και το άλλο 2 κιλά
αν στέκει τούτη η κουβέντα εγώ την επόμενη φορά θα τους βάλω κότσιρο![]()
![]()
![]()

Waiting for the perfect storm
άκουσα απο ένα παλιό ψαρά παραγαδά ότι το δόλωμα του χειμώνα για το παραγάδι είναι το βοδινό , ένας φίλος μου που το δοκίμασε έπισε φαγγριά
Γιατί εκπλήσσεστε δηλαδή? σε κοτόπουλο χτυπάνε, σε χοιρινό χτυπάνε γιατί να μην τρώνε και βοδινό 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!