Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Re: FORUM NIGHT FISHING AND BEACH PARTY
μα καλα ρε παιδεια μονο 5 ατομα? κατα τα αλλα θελεται να κανουμαι τζαι διαγωνισμο , δηλωστε συμετοχη για να κανονισουμαι τις θεσεις
Ρε φίλε εν πολλά κοντά η ημερομηνία τζε πιστεύκω οι παραπάνο θα έχουν κανονίσει κάτι άλλο. Εγώ παίζει μέχρι τελευταία στιγμή αλλά πολλά δύσκολα να τα καταφέρω.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ρε... μα εν τούντη Παρασκευή?? μεθαύριο? Ε ούτε εγώ θα μπορώ... σόρυ
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μάριο! Δυστυχώς με τρεις μέρες προειδοποίηση θα ήταν πολύ δύσκολο να κανονιστεί κάτι. Αφού εξ' όσων ξέρω (Ιχωρίς να είμαι βέβαιος) ο Neil θα μείνει ως Τετάρτη ή πιο κάτω, γιατί δεν το κανονίσαμε Κυριακή (μετά το σεμινάριο) ή Δευτέρα? Anyway, ξέρω από πριν πως όσοι θα πάνε θα περάσουν καλά! Καλή διασκέδαση παίδες!MariosK wrote:Ρε φίλε εν πολλά κοντά η ημερομηνία τζε πιστεύκω οι παραπάνο θα έχουν κανονίσει κάτι άλλο. Εγώ παίζει μέχρι τελευταία στιγμή αλλά πολλά δύσκολα να τα καταφέρω.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
MariosK wrote:Ρε φίλε εν πολλά κοντά η ημερομηνία τζε πιστεύκω οι παραπάνο θα έχουν κανονίσει κάτι άλλο.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
Το πράγμα ήταν απόφαση της ώρας , όσοι μπορούν είναι ευπρόσδεκτοι, σκοπός είναι κ=να δοκιμάσουμε κάποια παράμαλλα και να δούμε αν όντος ευσταθεί εκείνο που είπε ο Νίκος ότι τα ψάρια είναι πιο μέσα απο 150 μέτρα. Λοιπόν όσοι μπορείτε θα βρεθούμε γύρο στις 19.00 στο Lady's Mile όχι στο τελευταίο κέντρο γιατί κλείνει το βράδυ και δέν θα έχει κάτι να φάμε . Θα βρεθούμε μάλλον στην αρχή του LADY'S MILE και θα παμε ή τρίτο ή τεταρτο κέντρο
Σύμφωνα με κάποιες επιβαιβεομένες πληροφορίες θεάθηκαν αρκετά ψάρια σε μία παραλία κοντά στην Λεμεσό , άρα λοιπόν αλλάζουμε τον τόπο συνάντησης θα βρεθούμε στο Ξενοδοχείο Episkopiana stis 18.40 και θα πάμε απο εκεί για ψάρεμα . Το Lady's Mile αναβάλετε . Το Ξενοδοχείο βρίσκετε 200 μέτρα απο την έξοδο για Επισκοπή Λεμεσού. όποιος θα έρθει αργότερα μπορεί να μου τηλεφωνήσει για να τον κατατοπίσω στο που θα είμαστε . 99499357
Τελικά ψές περάσαμε πολύ ωραία και ο Neil είχε την ευκαιρία να δεί απο κοντά τον κυπριακό τρόπο ψαρέματος (καλάμια στημένα-κεντρούι δίπλα-μπυρούες-μεζεκλίκια και τον no-nick να τσιαροπίνει
) απο ψάρια πιάσαμε δύο μικρές βιόλες (admin
) οι οποίες έγιναν release.

- Attachments
-
- n8.JPG (45.35 KiB) Viewed 4377 times
-
- n7.JPG (40.17 KiB) Viewed 4377 times
-
- n6.JPG (44.86 KiB) Viewed 4377 times
-
- n5.JPG (38.04 KiB) Viewed 4377 times
-
- n4.JPG (42.46 KiB) Viewed 4377 times
-
- n3.JPG (36.78 KiB) Viewed 4376 times
-
- n2.JPG (45.52 KiB) Viewed 4375 times
-
- n1.jpg (19.4 KiB) Viewed 4375 times
- konstantinos kalogir
Ε όι εν γίνεται να εν τζιαμέ ο μάριος και να πιάνεις εσύ τες βιόλες, μάριε δικαιολογήθου!!!!
φιλε μου εκαταφερα τα και περασα στο επομενο σταδιο.....εν εξηγειται αλλιως....ασε που μολις επια η πρωτη μου ερωτηση ηταν αν ο τοποςεκι κρατα φκιολεςkonstantinos kalogir wrote:Ε όι εν γίνεται να εν τζιαμέ ο μάριος και να πιάνεις εσύ τες βιόλες, μάριε δικαιολογήθου!!!!
''surf casting'' A way of Living
ο κύριος πρόεδρος σκέφταιτε πώς να βελτιώσει τις βολές του, μετά απο σύσκεψη με τον δάσκαλο του τελικά βρήκαν τι πρέπει να κάνει για καλύτερες βολές
- Attachments
-
- n7.JPG (23.21 KiB) Viewed 4223 times
- konstantinos kalogir
Έκαμε το και ο Χαμπής αλλά εν εκατάφερε τίποτε...!!

Re: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
παιδια τι θα λεγατε να κανονιζαμε κανενα παρείστικο νυχτερινο casting στην περιοχη Δεκελειας;
Re: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
για την περιοχή βλέπουμε, είμαι μέσα εγώpikatsas wrote:παιδια τι θα λεγατε να κανονιζαμε κανενα παρείστικο νυχτερινο casting στην περιοχη Δεκελειας;
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.