Ε φιλε αμαν εν εσχεις τοπους δικους σου (εκαταλαβες τι εννοω) να ξερεις που να παεις εν λιο δισκολο να εβρεις κατι αξιολογο........Μαλλον εν πας τη ξερα που επιες!!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
george87d wrote:Ε φιλε αμαν εν εσχεις τοπους δικους σου (εκαταλαβες τι εννοω) να ξερεις που να παεις εν λιο δισκολο να εβρεις κατι αξιολογο........Μαλλον εν πας τη ξερα που επιες!!!!!!
Και την συναγριδα την 3,250 εν πας την ξερα που την επιασα... εν τουτο το ασχημο... μιαν στες τοσες πιανεις κατι πολλα πολλα καλο, αλλα τες παραπανω πιανεις πουκατο
Φίλε, εγώ είμουν εκεί στην περιοχή χθές, λίγο παρακάτω από το Ακρωτήρι και συγκεκριμένα ψαρεψαμε την περιοχή από τις λίμνες μέχρι την Μελάντα και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος από τα ψαρια που πηραμε και είδαμε. Ηταν απο τις λίγες φορες που υπηρχαν ψαρια και μικροψαρα. Περιληπτικά, είδαμε και πηραμε συναγριδες, σορκούς, μινέρια, μεγάλες μουρμούρες και κεφαλους. Ένα τεράστιο μαγιάτικο μας εκανε την τιμή να περάσει απο μπροστά μας αλλα εξαφανιστηκε στα βάθη του ωκεανού. Γενικά όμως ήταν μια υπέροχη μέρα απο πλευράς του τι κινηση ψαριών ειδαμε.