Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
FORUM NIGHT FISHING AND BEACH PARTY
Το λοιπόν παιδιά μετά απο Πολυυυυυυυ καιρό εφτασε επιτέλους η ώρα να διοργανώσουμε ένα νυχτερινό ψάρεμα σε συνδιασμό με κανένα σουβλάκι και 'καμιά' μπυρούα. Μαζί μας θα είναι και ο Neil Mackellow ο οποίο σίγουρα θα κάνει την πιο μακρινή βολή και πολύ πιθανό να πιεί και τις πιο πολλές μπύρες. Το ψάρεμα θα γίνει στο Lady's Mile πιθανότατα στο τελευταίο κέντρο όπου μπορούμε να καθόμαστε στο τραπέζι και να βλέπουμε τα καλάμια. Λοιπόν ο πρόεδρος θα αναλάβει την οργάνωση (ρούφα την Νίκο να μαθεις να μεν χώνεσε
) απλά βάλτε το όνομα σας για να ξέρω πόσοι θα τα καταφέρουν να έρθουν και να ειδοποιήσω το κέντρο να μεριμνήσει για φαγητό.

- (CyBasser)
Re: FORUM NIGHT FISHING AND BEACH PARTY
Αν είναι 4, 7,8,9 του μηνός ΜΕΣΑ... (7 του μηνός μετά τες 10.30)...MariosK wrote:Ημερομηνία?
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
η ολη φαση θα γινη την Παρασκευη 2/ 10, θα φαμε ,θα ψαρεψουμαι , θα λαφαζανεψουμαι και να λυσουμαι το μυστηριο αν στην συγκεκριμενη παραλια τα ψαρκα τρωνε στα 200 μετρα.
1. no-nick
1. no-nick
2. jack tarno-nick wrote:η ολη φαση θα γινη την Παρασκευη 2/ 10, θα φαμε ,θα ψαρεψουμαι , θα λαφαζανεψουμαι και να λυσουμαι το μυστηριο αν στην συγκεκριμενη παραλια τα ψαρκα τρωνε στα 200 μετρα.
1. no-nick
τι ωρα?
''surf casting'' A way of Living
ρολανδο μου μα εντζαι γινετε να λειπεις.......(CyBasser) wrote:Αν είναι 4, 7,8,9 του μηνός ΜΕΣΑ... (7 του μηνός μετά τες 10.30)...MariosK wrote:Ημερομηνία?
κωνσταντινε γραφτου και μεν παιζεις πελλο.......
- konstantinos kalogir
Εν θέλω ρε φίλε να κλέψω τα μουγκράσσιελα του Προεδρού...!!!

κλεψε μου εμενα τες φκιολες αν θελεις......konstantinos kalogir wrote:Εν θέλω ρε φίλε να κλέψω τα μουγκράσσιελα του Προεδρού...!!!![]()

περκι τζαι καμουμε χαιρι
- marios pafitis
1. no-nickno-nick wrote:η ολη φαση θα γινη την Παρασκευη 2/ 10, θα φαμε ,θα ψαρεψουμαι , θα λαφαζανεψουμαι και να λυσουμαι το μυστηριο αν στην συγκεκριμενη παραλια τα ψαρκα τρωνε στα 200 μετρα.
2.jack tar
3.caveman
4.marios
5.marios pafitis
ο προεδρος εχει καιρο που ξεπερασε το θεμα μουκρασιελο, τωρα ειναι ο αερας κουπανιστος στο προσκηνιο ( αμαν παω )konstantinos kalogir wrote:Εν θέλω ρε φίλε να κλέψω τα μουγκράσσιελα του Προεδρού...!!!![]()
- konstantinos kalogir
Ε είσαι πολλά καλός εσύ, σκέφτου μας εμάς που εν πιάνουμε τίποτε...!!!no-nick wrote:ο προεδρος εχει καιρο που ξεπερασε το θεμα μουκρασιελο, τωρα ειναι ο αερας κουπανιστος στο προσκηνιο ( αμαν παω )konstantinos kalogir wrote:Εν θέλω ρε φίλε να κλέψω τα μουγκράσσιελα του Προεδρού...!!!![]()

- (CyBasser)
Aφού ο Πρόεδρος έβαλε το την νύκτα πριν παντρέψω τον κουμπάρο μου? Αν το έβαλε 1η του μηνός κάτι εγίνετουν, αλλά δύο του μηνός και τρεις του μηνός υποχρεωτικά είμαι εκτός.jack tar wrote:ρολανδο μου μα εντζαι γινετε να λειπεις.......(CyBasser) wrote:Αν είναι 4, 7,8,9 του μηνός ΜΕΣΑ... (7 του μηνός μετά τες 10.30)...MariosK wrote:Ημερομηνία?
There is fishing, and there is BASS FISHING!
Νόμιζα θα είναι την άλλη βδομάδα όπως το έγραψε ο admin σε άλλο topic. Δεν μπορώ ουτε κι εγώ αυτήν την βδομάδα θα απουσιάζω στο εξωτερικό....κρίμα.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.