μα εν γι αυτο που ερωτησα, αλλα οκ ειπα να μεν αμφισβητησω το κοπελουι.since1984 wrote:μα ιντα πισω ρε εν πας το πανγκο τις κουζίνας ο καημένος![]()
![]()

μα εν γι αυτο που ερωτησα, αλλα οκ ειπα να μεν αμφισβητησω το κοπελουι.since1984 wrote:μα ιντα πισω ρε εν πας το πανγκο τις κουζίνας ο καημένος![]()
![]()
Τωρά μάλιστα.admin wrote:Την χθεσινή λίτσα της εφημερίδας την έπιασε ένας φίλος απο την Λεμεσό με τον πατέρα του ο οποίος είναι απο τους πιο δυνατούς ψαράδες συρτής στην Λεμεσό.Η λίτσα ήταν όντος 24 κιλά
ένταξη ρε παιθκια μεν κολλάτε πάνω στο μουγγρουι! και εγώ όταν παο για μουρμούρες χρησιμοποιώ αγκίστρι no 4 τύπου aberdeen και κάτι μουγγρουθκια στο μέγεθος τσιγάρου βρίσκουν τον τρόπο να το καταπίνουνPeRoUkKaS wrote:μα εν γι αυτο που ερωτησα, αλλα οκ ειπα να μεν αμφισβητησω το κοπελουι.since1984 wrote:μα ιντα πισω ρε εν πας το πανγκο τις κουζίνας ο καημένος![]()
![]()
ενεν ψαρεμα τουτο που καμνεις ρε κοστι αν εκρατησες τουτο το πραμα. εν αφανισμος του γονου.
savvis wrote:Αρκακα 800-1:00 νυκτα.
Δολωμα ακροβατη - αμερικανο
4 καλαμια.
Αποτελεσμα μια μελανουα που επηε πισω
ψοφισμενη.
Πολλη σπασιμο .
Εχαθηκε το ψαρι.
Δεν θα ξαναπαω νυκτα.
Εσπασαν τα νευρα μου.
Η θαλλασσα ηταν μια χαρα.
Δεν ετσιμπα δεν ετσιμπα.
Τερμα τζαι ο αμμος.
Μυλοκοπια τζαι πρασινα αλογα.
μια παρυμία λέει..."κάθε πράγμα στον καιρό του, και ο κολιός τον Αύγουστο"chrysanthos9 wrote:ολονυκτιο εψες για μυλοκοπια με σαμαρκα σωληνες και αμερικανο αποτελεσμα πολλα σορκουθκια μιτσια και ενας σορκος καλος μυλοκοπια γιοκ
"Βελτιωμένο" όντως το μέγεθος στην φωτό αυτή, αλλά 24 κιλά πάλι σαν να μην πάει. Δεν γνωρίζω τα παιδιά που την έπιασαν, δεν θέλω να είμαι "αμφισβητίας", αλλά... Κάτι πιο κοντά στα 14 με 17 φαίνεται (τουλάχιστον βάσει των φωτογραφιών που βρίσκουμε στο διαδίκτυο με τέτοια ψάρια). Όπωσδήποτε, δεν θέλω να είμαι το "κακό αγκάθι", έτσι ας πάμε παρακάτω. Από την στιγμή που δεν ήμουν παρών στο ζύγισμα δεν έχω δικαίωμα να αμφισβητώ κάτι οριακό. Είπα την άποψη μου (βλέποντας και τις δύο φωτογραφίες), αλλά ανεξαρτήτως, συγχαρητήρια στο παιδί που την έπιασε!admin wrote:Την χθεσινή λίτσα της εφημερίδας την έπιασε ένας φίλος απο την Λεμεσό με τον πατέρα του ο οποίος είναι απο τους πιο δυνατούς ψαράδες συρτής στην Λεμεσό.Η λίτσα ήταν όντος 24 κιλά