"AggelosLRK εφανηκαν λιτσες,![]()

"AggelosLRK εφανηκαν λιτσες,![]()
Περυσι ολες στο 8αρακι που ειχα μαζι μου,εκεινο που ειδες,Greg wrote:εμενα η λιτσα κτυπισε σε ψαρουι 8εκ..κατσε φκαλε ακρη μαζι τους
Greg wrote:Followup στην πρωτη βολη και κτυπημα στην 3η.. Ακομα πονω το χερι μου που το τραβημα. 4.650kg εγραφεν η πιλαντζα.
Μιας και ο θαλαμος εν γεματος ψαρι την εσυρα πισω για να την εβρει ο φιλος μου ο Predatωρ που θα βαλει ακομα καμια 10ρια κιλα... Αν προλαβει φυσικα να μεγαλωσει και εν την φασιν![]()
![]()
LEONIDAS wrote:Αναχωρούμε σε καμιά ώρα με τον φίλο μου το Μάχλα για ψαρευτικό τριήμερο στην περιοχή του Λατσιού, Αρκάκας, Νέων Δημμάτων, Πωμού κτλ. γεμάτοι όνειρα κι ελπίδες και 100 Ευρώ δολώματα μέσα στις παγωνιέρες μας!!!ελπίζω την Δευτέρα την νύκτα να επιστρέψουμε τζιαι να χουμεν καμιά φωτογραφία να βάλουμεν δαμέσα διότι έχει καιρό να κάμουμεν τίποτε!!!!
Επέστρεψα και εγώ εχτές από Κέρκυρα πάνω κάτω ίδιες εντυπώσεις με τις δικες σου εδολοναμε και η απορία μας ήταν τι θα βγάλουμε και όχι αν θα τσιμπήσει...μερικά από τα ψαρια που μας τίμησαν ήταν τσιπούρες, μελανές ,μεγάλη σπάροι, λυθρίνια ,παντελής -σικυός, σορκοι,χαρατζιες, κάτι πέρκες τεράστιες! τίποτε μεγαλύτερο από κιλό αλλα ποιος νοιάζεταιCASTING wrote:Τη περασμενη εβδομαδα ημουν Κεφαλονια τζαι ειπα να παω τζαι κανενα γυρω ψαρεμα.Ειχα μαζι μου 2 καλαμουθκια εγορασε τζαι ο ανηψιος μου μια αντενα 8Ευρω οπως το βολιτζηεπιαμε τζαι 2 πακετουθκια σκουλουκους(ενα ακροβατη τζαι ενα αμερικανο) τζαι ισιωσαμε στα τυφλα.Ο τοπος ηταν εξω που το λιμανι πανω σε κατι πετρες.Το ενα το καλαμουι εβαλα το τζαι εψαρευκε πατοτο τζαι το αλλο εψαρεψα λιο εγγλεζικο τζαι μετα εκαματο spinning, τζαι ο ανηψιος μου με την αντενα.
Αποτελεσμα για να μεν τα πολληλοουμε, μεσα σε 3,5 ωρες επιασε ο ανηψιος μου με τη αντενα χωρις πασμομα απλα με τον ακροβατη 2 τσιπουρουες(300-400gr) 5 σπαρους(150-200γρ) 2 μελανουες(50-100gr) 2 σαρπες(150-200) τζαι εγω με τον αμερικανο τζαι το καλαμουι των 10Ευρω μηκος 2.10m πατοτα μια τσιπουρα 1.5kg-2kg(η πρωτη μου τοσα μεγαλη τζαι αγρια που πργματικα δεν εσιη καμια σχεση με τες παππουφοτσιπουρες των ιχθυοτρ.) τζαι αλλα 4 τσιμπηματα που ενε καταφερα να πιαω.
Ουλλα εγιναν Release τζαι ειδικα στη μεγαλη τσιπουρα εχαρηκα το παρα πολλα.
Κατι παραξενο που εσυνεβηκε ηταν,ειχαμε δυχτουη μαζι μας για να βαλουμε οτι πιασουμε να φκαλουμε καμια φοτο τζαι μετα να τα ξαπολησουμε.Το διχτουη ηταν μεστη θαλασσα με τη πρωτη τσιπουρουα τζαι ενα σπαρουη μετα που καμποση ωρα τζαι αφου επηα να βαλω ακομα ενα σπαρουη μεσα το δυχτουη ηταν σφηνομενο μες της πετρες σχησμενο τζαι χασημια τα ψαρκα.Τη μπορει να εγινε
Κανενας καβουρας τερας
Εσσιησε το η τσιπουρα(απιθανο)
ενε καταλαβα.Μετα που τουτο εξαπολουσαμε τα μονομιας.
Παντως το γενικο συμπερασμα που εφκαλα ηταν οτι οι θαλασσες μας δυστηχως ειναι νεκρες![]()
.Χωρις πασμομα χωρις ιδιαιτερες προετημασιες χωρις να ξερω τον τοπο τζαι με καλαμια τσιπηκα ειχαμε τουτο το αποτελεσμα.
Εχω τζαι κατι video τζαι φοτο αλλα που Δευτερας να τα βαλω γιατι εν θα μπορω να ξαναμπω το Σ&Κ τζαι τωρα εν τα εχω μαζι μου.
Υ.Γ.Ηντα ψυσιη τωρα να ξαναπαω ψαρεμα δακατω
CASTING wrote:Υ.Γ.Ηντα ψυσιη τωρα να ξαναπαω ψαρεμα δακατω
ετσι ενει φιλε, αμαν εχει ψαρι εννα τσιμπισει, αμαν δεν εχει δεν θα.....γι αυτο οσους ακουω δακατω να μου λεν θεωριες γιατι δεν τσιμπουν τα ψαρια και οτι θελουν συγκεκριμενα παραμαλλα και το δολωμα τους κτλ κτλ ιστοριες, ποτε δεν τους δινω σημασια. βρηκα και τον θεοδωρο και μου ειπε για τα αποτελεσματα σουCASTING wrote: Παντως το γενικο συμπερασμα που εφκαλα ηταν οτι οι θαλασσες μας δυστηχως ειναι νεκρες![]()
.Χωρις πασμομα χωρις ιδιαιτερες προετημασιες χωρις να ξερω τον τοπο τζαι με καλαμια τσιπηκα ειχαμε τουτο το αποτελεσμα.
Δηλαδη να τα μουνταρε σαν ηταν με στο διχτυGreg wrote:ετσι ενει φιλε, αμαν εχει ψαρι εννα τσιμπισει, αμαν δεν εχει δεν θα.....γι αυτο οσους ακουω δακατω να μου λεν θεωριες γιατι δεν τσιμπουν τα ψαρια και οτι θελουν συγκεκριμενα παραμαλλα και το δολωμα τους κτλ κτλ ιστοριες, ποτε δεν τους δινω σημασια. βρηκα και τον θεοδωρο και μου ειπε για τα αποτελεσματα σουCASTING wrote: Παντως το γενικο συμπερασμα που εφκαλα ηταν οτι οι θαλασσες μας δυστηχως ειναι νεκρες![]()
.
p.s. το δικτυι σου ετσιμπισεν σου σμυρνα και το εσχισε παιρνοτας τα ψαρια
Παντως αρκεψα ηδη τζαι σκεφτομαι την επομενη φορα, αλλα οργανωμενα τωραmarios wrote:Επέστρεψα και εγώ εχτές από Κέρκυρα πάνω κάτω ίδιες εντυπώσεις με τις δικες σου εδολοναμε και η απορία μας ήταν τι θα βγάλουμε και όχι αν θα τσιμπήσει...μερικά από τα ψαρια που μας τίμησαν ήταν τσιπούρες, μελανές ,μεγάλη σπάροι, λυθρίνια ,παντελής -σικυός, σορκοι,χαρατζιες, κάτι πέρκες τεράστιες! τίποτε μεγαλύτερο από κιλό αλλα ποιος νοιάζεταιCASTING wrote:Τη περασμενη εβδομαδα ημουν Κεφαλονια τζαι ειπα να παω τζαι κανενα γυρω ψαρεμα.Ειχα μαζι μου 2 καλαμουθκια εγορασε τζαι ο ανηψιος μου μια αντενα 8Ευρω οπως το βολιτζηεπιαμε τζαι 2 πακετουθκια σκουλουκους(ενα ακροβατη τζαι ενα αμερικανο) τζαι ισιωσαμε στα τυφλα.Ο τοπος ηταν εξω που το λιμανι πανω σε κατι πετρες.Το ενα το καλαμουι εβαλα το τζαι εψαρευκε πατοτο τζαι το αλλο εψαρεψα λιο εγγλεζικο τζαι μετα εκαματο spinning, τζαι ο ανηψιος μου με την αντενα.
Αποτελεσμα για να μεν τα πολληλοουμε, μεσα σε 3,5 ωρες επιασε ο ανηψιος μου με τη αντενα χωρις πασμομα απλα με τον ακροβατη 2 τσιπουρουες(300-400gr) 5 σπαρους(150-200γρ) 2 μελανουες(50-100gr) 2 σαρπες(150-200) τζαι εγω με τον αμερικανο τζαι το καλαμουι των 10Ευρω μηκος 2.10m πατοτα μια τσιπουρα 1.5kg-2kg(η πρωτη μου τοσα μεγαλη τζαι αγρια που πργματικα δεν εσιη καμια σχεση με τες παππουφοτσιπουρες των ιχθυοτρ.) τζαι αλλα 4 τσιμπηματα που ενε καταφερα να πιαω.
Ουλλα εγιναν Release τζαι ειδικα στη μεγαλη τσιπουρα εχαρηκα το παρα πολλα.
Κατι παραξενο που εσυνεβηκε ηταν,ειχαμε δυχτουη μαζι μας για να βαλουμε οτι πιασουμε να φκαλουμε καμια φοτο τζαι μετα να τα ξαπολησουμε.Το διχτουη ηταν μεστη θαλασσα με τη πρωτη τσιπουρουα τζαι ενα σπαρουη μετα που καμποση ωρα τζαι αφου επηα να βαλω ακομα ενα σπαρουη μεσα το δυχτουη ηταν σφηνομενο μες της πετρες σχησμενο τζαι χασημια τα ψαρκα.Τη μπορει να εγινε
Κανενας καβουρας τερας
Εσσιησε το η τσιπουρα(απιθανο)
ενε καταλαβα.Μετα που τουτο εξαπολουσαμε τα μονομιας.
Παντως το γενικο συμπερασμα που εφκαλα ηταν οτι οι θαλασσες μας δυστηχως ειναι νεκρες![]()
Εχω τζαι κατι video τζαι φοτο αλλα που Δευτερας να τα βαλω γιατι εν θα μπορω να ξαναμπω το Σ&Κ τζαι τωρα εν τα εχω μαζι μου.
Υ.Γ.Ηντα ψυσιη τωρα να ξαναπαω ψαρεμα δακατωόλα c&r λόγο απουσίας φουκους
CASTING wrote:Υ.Γ.Ηντα ψυσιη τωρα να ξαναπαω ψαρεμα δακατω![]()