Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- (CyBasser)
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Kαι τα δύο τοννάκια μαζί με το ψάρι του Χρύσανθου (παλαμίδα σίγουρα δεν ήταν)! Επόμενη φορά αξιοπρεπή φωτό φίλε!
- Attachments
-
- Bonito.jpg (76.19 KiB) Viewed 4367 times
-
- DSC00440.JPG (45.68 KiB) Viewed 4362 times
-
- fgtunasnow093b.jpg (101.04 KiB) Viewed 4367 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
μαγγες αν και νεος (σαπονεος ,π..στονεος) εκαμα την πρωτη μου εξορμηση εψες στα περβολια 600 πρην τον φαρο αποτελεσμα 3 μουρμουρες... αλλα πιστεφκο εσσει πολλην ψαρι τσαμε επιδι ερκουνταν συνεχεια ανθρωποι τσε ελαλουσαν μου ρε φιλε εκαμεστην δαμε που εισαι.
εντομεταξην ηρτεν μετα ενας ανθρωπος και εκατσε με τρια καλαμια καμιαν 15αρκα μετρα και αποτι εβλεπα επιασε πολλην ψαρι...
εντομεταξην ηρτεν μετα ενας ανθρωπος και εκατσε με τρια καλαμια καμιαν 15αρκα μετρα και αποτι εβλεπα επιασε πολλην ψαρι...
Last edited by Versus on Sun Aug 09, 2009 3:24 pm, edited 1 time in total.
- AggelosLRK
spin σημερα το πρωι επιασαμε μαλλι,ειχε 1 κουνελο που επαιρνε φορα και εδινε πανω στο τεχνητο,ξαναφευγε πισω και ξανα

- chrysanthos9
(CyBasser) wrote:Kαι τα δύο τοννάκια μαζί με το ψάρι του Χρύσανθου (παλαμίδα σίγουρα δεν ήταν)! Επόμενη φορά αξιοπρεπή φωτό φίλε!
sorry

Rememper always someone waiting for you at home
- (CyBasser)
Συγχωρεμένος!chrysanthos9 wrote:(CyBasser) wrote:Kαι τα δύο τοννάκια μαζί με το ψάρι του Χρύσανθου (παλαμίδα σίγουρα δεν ήταν)! Επόμενη φορά αξιοπρεπή φωτό φίλε!
sorry![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Versus wrote:μαγγες αν και νεος (σαπονεος ,π..στονεος) εκαμα την πρωτη μου εξορμηση εψες στα περβολια 600 πρην τον φαρο αποτελεσμα 3 κουρκουνες ... αλλα πηστεφκο εσσει πολλην ψαρι τσαμε επιδι ερκουνταν συνεχεια ανθρωποι τσε ελαλουσαν μου ρε φιλε εκαμεστην δαμε που εισαι.
prepei na xei jalla

sifu-nas wrote:Versus wrote:μαγγες αν και νεος (σαπονεος ,π..στονεος) εκαμα την πρωτη μου εξορμηση εψες στα περβολια 600 πρην τον φαρο αποτελεσμα 3 κουρκουνες ... αλλα πηστεφκο εσσει πολλην ψαρι τσαμε επιδι ερκουνταν συνεχεια ανθρωποι τσε ελαλουσαν μου ρε φιλε εκαμεστην δαμε που εισαι.
prepei na xei jalla![]()
![]()
επιασεντα ουλλα, επια εχτες που η ωρα 6 ος τησ 5 τα χαραματα και το μονο που επιασαμε ηταν 4 πιττες σουβλακια, 2 κασηιες μπιρες που τον φορνου

Mετά απο πάρα πολύ καιρό επιτέλους είπα με την γυναίκα μου να πάμε για ένα διήμερο ξεκούρασης στην Πόλη της Χρυσοχούς μακριά απο την δουλειά και τις φασσαρίες.(Φυσικά κανόνισα και πήγα σε ένα φίλο οπλουργό και έβγαλα φώτο κάτι κοντάκια-πήγα να δώ ένα φουσκωτό και πήγα και λίγο ψαροντούφεκο με τον φίλο Άθω) Ε καλά έβαλα λίγο overtime
Eκείνο που απόλαυσα όμως περισσότερο ήταν οι φωτογραφίες που έβγαλα. Δέν με ενόχλησε καθόλου που δέν βρήκα ψάρι να παίξω με το ψαροντούφεκο (σε λογικό μέγεθος-γιατί βρήκα 2-3 πίγγες 200-300 γρ-μία στήρα 500γρ και λίγους σορκούς 150-200γρ) απόλαυσα όμως πραγματικά πολύ ωραίες εικόνες. Σας παραθέτω μερικές και ελπίζω την επόμενη βδομάδα να μπορέσω να σας στείλω ακόμη πιο εντυπωσιακές απο το ταξίδι που θα πάω.

- Attachments
-
- web 8.jpg (63.84 KiB) Viewed 4149 times
-
- web 7.JPG (48.75 KiB) Viewed 4149 times
-
- web 6.JPG (123.67 KiB) Viewed 4153 times
-
- web 5.JPG (79.39 KiB) Viewed 4149 times
-
- web 4.JPG (98.92 KiB) Viewed 4148 times
-
- web 3.JPG (87.6 KiB) Viewed 4149 times
-
- web 2.jpg (69.32 KiB) Viewed 4145 times
-
- web 1.JPG (93.52 KiB) Viewed 4143 times
ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΤΟΣ πρεπει ναταν τελεια. τουτη ειναι ζωη ρε φιλε
-
Κ εγώ μόλις επέστρεψα απο Λατσί
Έκαμεν μου τρομερή εντύπωση το πόση ζωή έχει η θάλασσα στην περιοχή.Ξόδεψα πολλές ώρες κάνοντας βόλτες και εξερευνόντας τον βυθό(με μια μάσκα και πέδιλα).΄
Είδα πάρα μα πάρα πολλά είδη ψαριών και σε μεγάλες ποσότητες ,όπως σορκούς,χαρατζίες,σκάρους τεράστιους,κοπάδάκια απο μανάλια,κουρκούνες,χελώνες,χελιδονόψαρα,κέφαλους,μούρμουρους,σάλπες και ΠΟΛΛΕΣ μελάνες ...
Ακόμα και σε παραλίες με πολλή κόσμο οι μελάνες ήταν αμέτρητες ... που το χέρι μου πρέπει να εφάαν 2 ψωμια ολόκληρα ...αλλά κυριολεκτικά απο το χέρι μου ... το αίσθημα να είσαι περικυκλομένος απο εκατοντάδες μελάνες ήταν τρομερό
Ψαρέματα έκαμα μερικά απογευματινά των 2 ωρών αποκλειστικά με εγκλέζικο και δόλωμα μπικατίνι .. αλλά μέτριες καταστάσεις σε συγκρηση με το ψάρι που κυκλοφορούσε ... καμια 15 μελάνες,3 σορκούς μέτριου μεγέθους και 2 μαναλια των 70-80 γραμμαρίων
Σε γενικές γραμμές έφυγα ευχαριστημένος απο τις στιγμές που μου έδωσε η θάλασσα του Λατσιού
Έκαμεν μου τρομερή εντύπωση το πόση ζωή έχει η θάλασσα στην περιοχή.Ξόδεψα πολλές ώρες κάνοντας βόλτες και εξερευνόντας τον βυθό(με μια μάσκα και πέδιλα).΄
Είδα πάρα μα πάρα πολλά είδη ψαριών και σε μεγάλες ποσότητες ,όπως σορκούς,χαρατζίες,σκάρους τεράστιους,κοπάδάκια απο μανάλια,κουρκούνες,χελώνες,χελιδονόψαρα,κέφαλους,μούρμουρους,σάλπες και ΠΟΛΛΕΣ μελάνες ...
Ακόμα και σε παραλίες με πολλή κόσμο οι μελάνες ήταν αμέτρητες ... που το χέρι μου πρέπει να εφάαν 2 ψωμια ολόκληρα ...αλλά κυριολεκτικά απο το χέρι μου ... το αίσθημα να είσαι περικυκλομένος απο εκατοντάδες μελάνες ήταν τρομερό
Ψαρέματα έκαμα μερικά απογευματινά των 2 ωρών αποκλειστικά με εγκλέζικο και δόλωμα μπικατίνι .. αλλά μέτριες καταστάσεις σε συγκρηση με το ψάρι που κυκλοφορούσε ... καμια 15 μελάνες,3 σορκούς μέτριου μεγέθους και 2 μαναλια των 70-80 γραμμαρίων
Σε γενικές γραμμές έφυγα ευχαριστημένος απο τις στιγμές που μου έδωσε η θάλασσα του Λατσιού
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
Ωραίες φώτος Άριστε 

- chrysanthos9
Ως γεγονος πιανουμε πολλα ψαρκα τελευταια στις περιοχες μας αλλα
πολλα ωραιες οι φοτο Αριστε.
υ.γ σημερα εψαρευκε ενας γερος και εν τον αφηναν να ψαρεψει τα μαναλια εκυνηγουσαν συνεχεια τα ψαρακια. εφωναξεν μου ο ανθρωπος να παω να τα πιαω γιατι εν τον αφηνουν να ψαρεψει σιρνω το τεχνιτο ακολουθουν το αλλα τπτ επροσπαθουσα πανω που μια ωρα αλλα τπτ γιατι?

υ.γ σημερα εψαρευκε ενας γερος και εν τον αφηναν να ψαρεψει τα μαναλια εκυνηγουσαν συνεχεια τα ψαρακια. εφωναξεν μου ο ανθρωπος να παω να τα πιαω γιατι εν τον αφηνουν να ψαρεψει σιρνω το τεχνιτο ακολουθουν το αλλα τπτ επροσπαθουσα πανω που μια ωρα αλλα τπτ γιατι?
Rememper always someone waiting for you at home
- AggelosLRK
Πηγα για αναγνωριση με μασκα και πεδιλα της περιοχης που θα ψαρεψω απο νοεμβρη και υστερα απο 10+χρονια που ειχα να κανω ετσι πραμα το πρωτο που ειδα ηταν 1 ορφος το πολυ κιλο καμποσες κουρκουνες,σορκους και λιγους μουρμουρους,ανακουφιστηκα που ειδα το πρωτο κοπαδι απο γονο σαρδελας,κατα τ΄αλλα νυχτερινο ψαρεμα στο μαζωτο 1 σπαρος 100γρ

-
γόνο σαρδέλας ?
εννεν στα ανοιχτά νερα η σαρδέλα?
- (CyBasser)
Ναι! Φτάνει να είναι ανοικτά από τουλάχιστον μια μεριά ΠέτροfISHANDCHIPS wrote:γόνο σαρδέλας ?

Ωραία νέα Άγγελε