Αυτη την εποχη η θαλασσα ειναι γεματη κοσμο.
Τα πραματα γινονται χειροτερα το βραδυ
DUKDUK wrote:Πρωινο σημερα Περβολια
5 μουρμουρες και 1 μελανα.
2 μουρμουρες και η μελανα c&r.
mourmouros wrote:Καλές οι τεχνικές...αλλά σημαντικό ρόλο στο ψάρεμα παίζει και ο παράγονταςφαρδία.....
Ημέρα, ώρα, τόπος, δόλωμα....DUKDUK wrote:mourmouros wrote:Καλές οι τεχνικές...αλλά σημαντικό ρόλο στο ψάρεμα παίζει και ο παράγονταςφαρδία.....
Για εγγλεζικο αν θελεις παρεα ειμαι μεσαCASTING wrote:Επια τζαι γω σημερα ladys mile μετα που παααααααααρα πολυ τζαιρο που την εξω παντα του λιμανιου βασικα με εγγλεζικο."Εψαρεψα" καμιαν ωρα δηλ. αλλασα συνεχει παραμαλα γιατι ηταν γεματο κουνελους![]()
![]()
Γενικα τον τελευταιο τζαιρο επικρατη μεγααααααααααλη απογοητευση εμεινα τζαι χωρις παρεατζαι παω μονος μου οποτε εν βαρηθω οπως το φτηρη
![]()
Φιλε mourmouros, καμια σχεση η φαρδυκολια, μαλλον επιμονη. Απο αεροδρομιο μεχρι νοτια Περβολιων το ελαχιστο 7 εξορμησεις προτου πιασω κατι αξιολογο.mourmouros wrote:Ημέρα, ώρα, τόπος, δόλωμα....DUKDUK wrote:mourmouros wrote:Καλές οι τεχνικές...αλλά σημαντικό ρόλο στο ψάρεμα παίζει και ο παράγονταςφαρδία.....
mourmouros wrote:Δεν αμφιβάλω ότι είναι όπως τα λες. Πιο πολύ το έγραψα για τον kalogirou και τον jack tar που ξέρω ότι ψαρεύουν εξίσου επίμονα στη περιοχή.
Ήσουν όντως πιο τυχερός απ'αυτούς που πετύχανε τις βκίόλες!