ο προεδρος αυτη την στιγμη ειναι σε εγκεφαλικη αποσυνθεση,no-nick wrote:EVANTHIS LOIZOU wrote:Α![]()
![]()
![]()
Και για να μην το ξεχασω, νομιζω![]()
και επαναλαμβανω οτι την προτωβουλια πρεπει να την παρει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
![]()
![]()
Πέ μας τσαι καμια φορά που δέν ήσουν

ο προεδρος αυτη την στιγμη ειναι σε εγκεφαλικη αποσυνθεση,no-nick wrote:EVANTHIS LOIZOU wrote:Α![]()
![]()
![]()
Και για να μην το ξεχασω, νομιζω![]()
και επαναλαμβανω οτι την προτωβουλια πρεπει να την παρει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
![]()
![]()
Τσου τσου, εγέμωσες την γυάλα σου και εφκέρωσε η θάλασσα...!!MariosK wrote:Εγώ έχω έναν μες την γυάλα μου
MariosK wrote:Εγώ έχω έναν μες την γυάλα μου
E kalo.. etsi file mou, ma an o kathenas valei pou ena mes tin giala tou... etin zimia.. kai meta ften sas ta diktua, i trates, ta nikterina psarotoufeka....MariosK wrote:Εγώ έχω έναν μες την γυάλα μου
έχει δίκαιο ο Κώστας!!MariosK wrote:Μιαλινίσκω το να το ψαρέψω ρε κοπέλια τζε ύστερα εν ν το σύρω πίσω
Σινεμά νομίζω είναι καλύτερα...!!Costas wrote:Κωνσταντίνε, παίζει τπτ για απόψε? Ι να πάω Σινεμά!!
Greg εμέναν πέμου που εν οι γυμνοιστέςGreg wrote:παιδια.. η εποχη τωρα εκτος απο jetskies, varkes, duktia kathe 100 metra, λοουομενους και γυμνιστες..εχει και λαυρακια τερατα, να δουμε ποιος τυχερος θα ποσταρει το φετεινο 4κιλο..
Πίσω στην γυάλλα μουkonstantinos kalogir wrote:έχει δίκαιο ο Κώστας!!MariosK wrote:Μιαλινίσκω το να το ψαρέψω ρε κοπέλια τζε ύστερα εν ν το σύρω πίσω![]()
Όταν λες πίσω εννοείς στην γυάλα ή στη θάλασσα;;;
Greg wrote:παιδια.. η εποχη τωρα εκτος απο jetskies, varkes, duktia kathe 100 metra, λοουομενους και γυμνιστες..εχει και λαυρακια τερατα, να δουμε ποιος τυχερος θα ποσταρει το φετεινο 4κιλο..