Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ρολάνδο αν δεις πως εμασούσαν τα αγκίστρια σήμερα στο jigging τα κουνελλάκια θα σου πέσει η μασέλλα...!
Το γοφάρι εν έχει δόντια μπροστά του!

konstantinos kalogir wrote:Ρολάνδο αν δεις πως εμασούσαν τα αγκίστρια σήμερα στο jigging τα κουνελλάκια θα σου πέσει η μασέλλα...!Το γοφάρι εν έχει δόντια μπροστά του!
Πρωτη εξορμηση του μηνα χτες και ολα εδειχναν απο την αρχη πολλα υποσχομενα...μαζευοντας γαριδες απο τισ τρυπες στους βραχους εχασα την ισορροπια μου και επεσα μεσα...τα ποδια μου μες τις τρυπες...εγινα λιγο πολυ αχρηστος
...μονο το κεφαλι μου με το φακο εμεινε εξω απο το νερο, γλιτωσαμε το φακο τουλαχιστον
Ξανα μαξεμα για γαριδες αφου εφυγαν ολες απο το κουβα και φυγαμε για τον τοπο. Κατακρεουργημενος εκατσα να στησο το καλαμι του αδερφου μου που εκαταντησε τουριστας
(καθεται και περιμενει να του δωσω το καλαμι με το βυθομετρητη πανω). Ορεξη για ψερεμα δεν ειχα ετσι εκατσα και επινα τσιγαρο και καφε και βογγουσα απο τους πονους
Ο καιρος φορτωνε και εφτασε τα 4 - 5 μποφωρ βορειος με βορειοδυτικο μουτρα πανω μας, τσιμπια απο κεφαλο δεν θα βλεπαμε μαλλον...ομως κατι τσιμπησε το πικατινι...το πενταμετρο μπολο γονατησε και τα φρενα σφυρουσαν...ο Σωτος να λεει εν κεφαλος και γω να βαζω στοιχημα για σαργο...το κερδισα!!! Ενας των 530γρ μπηκε στην αποχη...Ξεχασα τον πονο και αρχισα να στηνω το εγγλεζικο μου...ευτυχως που δεν ειναι κεφαλοι ελεγα απο μεσα μου...μεχρι να στηθω ο αδερφος μου εβγαλε τρια μελανουρια. Με το που εκατσα και ηλπιζα για κανενα σαργο καλο βλεπω κεφαλισιμη τσιμπια στο καλαμι του και αρχισα να βριζω απο μεσα μου
Γαριδουλα ζωντανη και μεσα...σε κανα δυο λεπτα ενα πειραγμα ακομα ενα και μετα βουλιαγμα σταθερο και συνεχες...ακομα ενας σαργος των 590γρ στην αποχη που με εκανε να ξεχασω τον πονο που τραβουσα...πιασαμε και τεσσερις κεφαλους τελικα, C&R ενας κεφαλος του κιλου, δυο σαργουδακια, ενα μελανουρι μικρο.

- Attachments
-
- DSC00490.jpg (39.15 KiB) Viewed 4889 times
-
- DSC00491.jpg (44.21 KiB) Viewed 4889 times
I d rather be fishing!!!
- chrysanthos9
μπραβο πολλα καλα ψαρια.
Rememper always someone waiting for you at home
nice πολλα καλη ψαρια ,αλλα νταξει ο μινας εχει 2 ακομα ,κατι αλλο θα πεταξεις να μας καμεις να απελπιστουμε ,η κανενας αλλος με το τερας του ,καλο μηνα και καλες ψαριες σε ολους

*ωραια φοτο ρε κωνσταντινε ,με το ομορφο κουνελακι στο γαλαζιο πλαισιο

*ωραια φοτο ρε κωνσταντινε ,με το ομορφο κουνελακι στο γαλαζιο πλαισιο

-
Κουνελλακι ΤΕΤΡΑΚΙΛΟ
to be exact

- (CyBasser)
Ρε παραίτα τα κουνέλια τζαι έλα σε σοβαρό ψάρεμα... Αυτοκράτορεςkonstantinos kalogir wrote:Ρολάνδο αν δεις πως εμασούσαν τα αγκίστρια σήμερα στο jigging τα κουνελλάκια θα σου πέσει η μασέλλα...!Το γοφάρι εν έχει δόντια μπροστά του!

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
(CyBasser) wrote:Ρε παραίτα τα κουνέλια τζαι έλα σε σοβαρό ψάρεμα... Αυτοκράτορεςkonstantinos kalogir wrote:Ρολάνδο αν δεις πως εμασούσαν τα αγκίστρια σήμερα στο jigging τα κουνελλάκια θα σου πέσει η μασέλλα...!Το γοφάρι εν έχει δόντια μπροστά του!
![]()

''surf casting'' A way of Living
- konstantinos kalogir
Για να ακριβολογούμε, το 'κουνελλάκι' ήταν του κ.Ευάνθη, εγώ εποσκολιούμουν με τους χάνους και τους σπάρους...! 

ακουσα για αυριο ετοιμαζεσε με συρματοσχοινα?konstantinos kalogir wrote:Για να ακριβολογούμε, το 'κουνελλάκι' ήταν του κ.Ευάνθη, εγώ εποσκολιούμουν με τους χάνους και τους σπάρους...!
''surf casting'' A way of Living
- (CyBasser)
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ! Καιρός για αληθινά ψαρέματα(CyBasser) wrote:Ρε παραίτα τα κουνέλια τζαι έλα σε σοβαρό ψάρεμα... Αυτοκράτορες![]()

There is fishing, and there is BASS FISHING!
Αποκλειεται!!!! ο Ευανθης με ετσι καλαμι , εκτος και αν ηταν carrot stick
μπα...ο Ευανθης μονο ugly stick χρησιμοποια..PrEdAtΩR wrote:Αποκλειεται!!!! ο Ευανθης με ετσι καλαμι , εκτος και αν ηταν carrot stick

Esox Lucius
-
Ατε ρε
Κανει σποντες
Προκειται για ενα ALPHA, JDM.
Για την τιμη..
ρωτα τον Μαριαννο

Προκειται για ενα ALPHA, JDM.

Για την τιμη..

Χτες επιασα σορκο με εγγλεζικο χωρις μαλαγρωμα , αρκετο βαθος,
μανα 0,149 παραμαλλο 0,149 και μικροσκοπικα αγκιστρια.Η μηχανη εκλαιε .Εσφυρουσε νομιζες
θα παρει φωτια.Ουτε μια βδομαδα δεν παει που ξεκινησα το εγγλεζικο.
Επι εναν τεταρτο και μπορει και παραπανω τον εφερνα κοντα μου
και εφευγε.Ηταν κατι ψαραδες πιο κατω και φωναζα να μου φερουν αποχη
Κανενας δεν ειχε.Εκαμνεν οτι ηθελε.Τελικα τον εφερα εξω αλλα δεν ημουν
σε καλο σημειο.Πιαστηκε η μισινα σε μια πετρα και κοπηκε.Τουλαχιστον καταφερα
να το δω.Ειναι απιστευτο που με τοσο μικρες μισινες μπορεις να κουρασεις
τετοια ψαρια.Τελικα εβγαλα μια σαλπα 300 γραμμαρια.
Την εφερα κοντα μου αλλα δεν την εβγαζα εξω .Τελευταια στιγμη τα ψαρια
κανουν την υστατη προσπαθεια.Ετσι αναψα τσιγαρο και περιμενα μεχρι να εξαντληθει εντελως.
Αυτο το ψαρεμα εχει πολλες συγκινησεις γιατι νιωθεις το ψαρι και ξερεις οτι τα εργαλεια σου
ειναι πολυ ευαισθητα.
Οταν επιανα σαργους με casting με 30 παραμαλλο τους εκανα οτι ηθελα.Τους τραβουσα απο τα
εκατο μετρα και εβαζα οση δυναμη ηθελα.
μανα 0,149 παραμαλλο 0,149 και μικροσκοπικα αγκιστρια.Η μηχανη εκλαιε .Εσφυρουσε νομιζες
θα παρει φωτια.Ουτε μια βδομαδα δεν παει που ξεκινησα το εγγλεζικο.
Επι εναν τεταρτο και μπορει και παραπανω τον εφερνα κοντα μου
και εφευγε.Ηταν κατι ψαραδες πιο κατω και φωναζα να μου φερουν αποχη
Κανενας δεν ειχε.Εκαμνεν οτι ηθελε.Τελικα τον εφερα εξω αλλα δεν ημουν
σε καλο σημειο.Πιαστηκε η μισινα σε μια πετρα και κοπηκε.Τουλαχιστον καταφερα
να το δω.Ειναι απιστευτο που με τοσο μικρες μισινες μπορεις να κουρασεις
τετοια ψαρια.Τελικα εβγαλα μια σαλπα 300 γραμμαρια.
Την εφερα κοντα μου αλλα δεν την εβγαζα εξω .Τελευταια στιγμη τα ψαρια
κανουν την υστατη προσπαθεια.Ετσι αναψα τσιγαρο και περιμενα μεχρι να εξαντληθει εντελως.
Αυτο το ψαρεμα εχει πολλες συγκινησεις γιατι νιωθεις το ψαρι και ξερεις οτι τα εργαλεια σου
ειναι πολυ ευαισθητα.
Οταν επιανα σαργους με casting με 30 παραμαλλο τους εκανα οτι ηθελα.Τους τραβουσα απο τα
εκατο μετρα και εβαζα οση δυναμη ηθελα.