υ.γ εκλεψα την ιδεα που το psarema.gr]
Εννεν για αυτό το λόγο που ανοίγονται οι διάφορες ενότητες ρε Μάριε? Εν μέρη έχεις δίκαιο αλλά δεν μπορείς να βάλεις περιορισμούς σε ποσταρίσματα ειδικά όταν έχεις ανοικτή ενότητα με τίτλο διάφορα ή άσχετα.MariosK wrote:Η δική μου άποψη είναι ότι έτσι τοπικς ξεφεύγουν πολλά που το θέμα του φόρουμ τζε στο τέλος εν να γίνει έναν παναήριν όπως το psarema.gr που έχει πολλήν πληροφορία αλλά εν χαμένη στα 1500 άσχετα τόπικς που υπάρχουν.
Ούτε κατά διάνοια ρε να μπει περιορισμόςgptochos wrote:Εννεν για αυτό το λόγο που ανοίγονται οι διάφορες ενότητες ρε Μάριε? Εν μέρη έχεις δίκαιο αλλά δεν μπορείς να βάλεις περιορισμούς σε ποσταρίσματα ειδικά όταν έχεις ανοικτή ενότητα με τίτλο διάφορα ή άσχετα.![]()
αν δεν εισαι μεταλλας τοτε δεν εισαι ασυλα ψαρας..marios_tilliros wrote:μα τωρα σοβαρομειλατε ρε παιθκια ετραγουδια τουτα.....
ενα μου πειτε εγουστα..... παντως εμενα αρεσκουμε τα λαικα του Στελλαρα και τα ρεμπετικα που χανονται με τον καιρο του Τσιτσανι ,Βαμβακαρη κ.λ
![]()
![]()
Aτς εγραψες παλεGreg wrote:αν δεν εισαι μεταλλας τοτε δεν εισαι ασυλα ψαρας..marios_tilliros wrote:μα τωρα σοβαρομειλατε ρε παιθκια ετραγουδια τουτα.....
ενα μου πειτε εγουστα..... παντως εμενα αρεσκουμε τα λαικα του Στελλαρα και τα ρεμπετικα που χανονται με τον καιρο του Τσιτσανι ,Βαμβακαρη κ.λ
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6SdmsWBO7O4