ρε πελλε μα χαπποπεινης? ενομισες εν Τ80 που κρατας? τι τοπο επειες? τζια μην μου πεις μαλακιες η αλλα των αλλων. επειαμε παρασκευη νυχτα στο λειτης σμαιλ και πηρα μια 30ποντη μουρμουρα, μια τσιμπια ενα ψαρι, ως συνηθως , εδωσα 10 λιρες δολωματα για ενα ψαρουι, θα τα παρετησω ουλα τζαι να αρκεψω να πουλω μαχαλεπι τζαι αηρανι στο παλιο λιμανι.το μονο ευχαριστο και συναμα παραξενο, επιασα ψαρι εγω τζαι το κωλουι τιποτε, ο μουσουπετης ως συνηθως, επιασε το μουκρασιελουη του.Greg wrote:e telika ekame kanenas tpt tounto savatokuriako?? Idou ta simerina mu xairka
no-nick wrote: επειαμε παρασκευη νυχτα στο λειτης σμαιλ και πηρα μια 30ποντη μουρμουρα
no-nick wrote:εδωσα 10 λιρες δολωματα για ενα ψαρουι, θα τα παρετησω ουλα τζαι να αρκεψω να πουλω μαχαλεπι τζαι αηρανι στο παλιο λιμανι
en vlepeis oti gia na piaseis mia mourmoura mazis tis epiases je 3 kalamiano-nick wrote:το μονο ευχαριστο και συναμα παραξενο, επιασα ψαρι εγω τζαι το κωλουι τιποτε, ο μουσουπετης ως συνηθως, επιασε το μουκρασιελουη του.
μα ειδες τι μας εκαμε μια μουρμουρα? ε μουρμουρουσετε τζαι εσεις σαν τις κοτζιακαρες οτι εσαντανοθικαν τα καλαμια σας. ΚΟΤΖΙΑΚΑΡΕΣ, εγω τι φταιω αφου εδωσα ομηρικες μαχες οσπου να την φερω εξω, καθε τραβηγμα που μου εκαμνε εφευκαν καμια 60 μετρα μισινας, επονησα τα σιερκα μου οσπου να τα καταφερω.panikos wrote:
en vlepeis oti gia na piaseis mia mourmoura mazis tis epiases je 3 kalamia![]()
καθαρηστικε σημερα και ηταν αυγωμενη .marios wrote:panikos έγραψε:h mourmoura prepei na epestrefe apo ta bodyline...Συνήθως όταν είναι αβγωμένες είναι έτσι κακορίζικες.(και σπανια τρώνε) Τώρα να γεννήσουν και θα πάρουν τα πάνω τους και αυτές και εμείς!!!
touto epatha to ston kourri itan mia xara to autokinito stamatimeno, ekamen kati nera sxioniota gia ena 20 lepto ke etsi to edafos ematrapike se laspi je evolisamen ! aman prepi na vreksei eni vresxi!! Anw epiamen je fetos to guro pou ton kourri tou xronou pale. Twra enna asxloume mono me ti thalassano-nick wrote:ρε πελλε μα χαπποπεινης? ενομισες εν Τ80 που κρατας? τι τοπο επειες? τζια μην μου πεις μαλακιες η αλλα των αλλων. επειαμε παρασκευη νυχτα στο λειτης σμαιλ και πηρα μια 30ποντη μουρμουρα, μια τσιμπια ενα ψαρι, ως συνηθως , εδωσα 10 λιρες δολωματα για ενα ψαρουι, θα τα παρετησω ουλα τζαι να αρκεψω να πουλω μαχαλεπι τζαι αηρανι στο παλιο λιμανι.το μονο ευχαριστο και συναμα παραξενο, επιασα ψαρι εγω τζαι το κωλουι τιποτε, ο μουσουπετης ως συνηθως, επιασε το μουκρασιελουη του.Greg wrote:e telika ekame kanenas tpt tounto savatokuriako?? Idou ta simerina mu xairka