Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

DUKDUK

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by DUKDUK »

jack tar wrote:
DUKDUK wrote:
AggelosLRK wrote:Δεν ειναι κουνελλοι ειναι καβουρια και εγω τα ιδια παθαινω αλλα μεσα μεσα πιανω τους καβουρους και καμια σμερνα
Αν εν καβουργια χαλαλη τους τα αγγιστρια, φτανη να μεν εν παλιοκουνελλη.
:o :o εχω την εντυπωση πως σε εκεινες τες περιοχες εν πιο αραιοι οι κουνελοι,εν μου ετυχε ακομα να τους συναντησω σε εκεινους τους τοπους
Μαλλον εχετε δικαιο. Με τη πειρα που εχω με τους κουνελλους εκτος Κυπρου,δεν συχναζουν σε αμμοδες βυθους.
Αν οντως ειναι καβουρια τοτε θα επιδιοξω να πιασω κανενα. Εν μελι οι ατιμοι, σ...τα να φαη ο αστακος.
Multipliers were designed by the Devil!!

SiliS

Post by SiliS »

Σαββατο βραδυ και αποφασισα να παω καρτερι για αλλο ειδος παλι, αφου φαε φαε κουρκουνες εβαρεθηκαμεν τες :lol: :lol: :lol: (ταχα).
Ετσι με to 7μετρο TICA Powerful bolo και την TICA SD 2559 με 20αρα στην πομπινα και 18.5 για παραμαλλο καθησα για λαβρακια. Χωρις φελλους, στριφταρια κλπ. Παραλια ρηχη με βραχακια δεξια αριστερα και ριξιμο στη μεση τους στα 14 μετρα, η , μυτη του καλαμιου ισα ισα που να μην αγγιζει το νερο και ο δεικτης να κραταει τη μανα απαλα πανω απο το κλιπ ασφαλειας για να νιωσω το τσιμπημα χωρις να χρειαστει να περιμενω μεχρι το τρανταγμα του καλαμιου. Καρτελακι στη μυτη η φωσφορακι απαγορευετε αφου ο τοπος ειναι κατασκοτεινος και το παραμικρο πιστευω θα τρομαξει τους λαβρακες... Τσιγαρο μες την φουχτα και πισω απο την πλατη...απολυτη ησυχια, ηρεμια και ακινισια για να μην παιζει και το καλαμι...
Περασαν 2 ωρες και το πρωτο τσιμπημα ηρθε, φευγει η μανα απο το δακτυλο βιαια και τραβο το καλαμι για κτυπημα...τιποτα :evil: :evil: το ιδιο εγινα ακομα τρεις φορες...σιγουρα ηταν λαβρακια γιατι τα τραβηγματα ηταν βιαια και εκαναν το καλαμι να τρανταζει αλλα δεν καταφερα να ουτε να τα "γδαρω" με το αγγισρτι μου :evil: :evil: :evil: δεν πειραζει ομως ειχε πολυ καιρο να ψαρεψω σ αυτον το τοπο και απολαυσα την ηρεμια αλλα και το σπασιμο της οταν μοθνταραν μεσα μεσα οι λαβρακες :) :)
I d rather be fishing!!!

Pambs

Post by Pambs »

SiliS wrote:Σαββατο βραδυ και αποφασισα να παω καρτερι για αλλο ειδος παλι, αφου φαε φαε κουρκουνες εβαρεθηκαμεν τες :lol: :lol: :lol: (ταχα).
Ετσι με to 7μετρο TICA Powerful bolo και την TICA SD 2559 με 20αρα στην πομπινα και 18.5 για παραμαλλο καθησα για λαβρακια. Χωρις φελλους, στριφταρια κλπ. Παραλια ρηχη με βραχακια δεξια αριστερα και ριξιμο στη μεση τους στα 14 μετρα, η , μυτη του καλαμιου ισα ισα που να μην αγγιζει το νερο και ο δεικτης να κραταει τη μανα απαλα πανω απο το κλιπ ασφαλειας για να νιωσω το τσιμπημα χωρις να χρειαστει να περιμενω μεχρι το τρανταγμα του καλαμιου. Καρτελακι στη μυτη η φωσφορακι απαγορευετε αφου ο τοπος ειναι κατασκοτεινος και το παραμικρο πιστευω θα τρομαξει τους λαβρακες... Τσιγαρο μες την φουχτα και πισω απο την πλατη...απολυτη ησυχια, ηρεμια και ακινισια για να μην παιζει και το καλαμι...
Περασαν 2 ωρες και το πρωτο τσιμπημα ηρθε, φευγει η μανα απο το δακτυλο βιαια και τραβο το καλαμι για κτυπημα...τιποτα :evil: :evil: το ιδιο εγινα ακομα τρεις φορες...σιγουρα ηταν λαβρακια γιατι τα τραβηγματα ηταν βιαια και εκαναν το καλαμι να τρανταζει αλλα δεν καταφερα να ουτε να τα "γδαρω" με το αγγισρτι μου :evil: :evil: :evil: δεν πειραζει ομως ειχε πολυ καιρο να ψαρεψω σ αυτον το τοπο και απολαυσα την ηρεμια αλλα και το σπασιμο της οταν μοθνταραν μεσα μεσα οι λαβρακες :) :)
μαλλον εν εφορες παραλλαγη για αυτο :D

τι αγκιστρια ειχες πανω?

SiliS

Post by SiliS »

Owner 50188 size 6, αρκετα μεγαλα μπορω να πω τα οποια εχουν δουλεψει με επιτυχια σε προηγουμενες εξορμησεις.
I d rather be fishing!!!

marios pafitis

Post by marios pafitis »

Σήμερα καθώς σχολάς ηώρα 6:00 αποφάσισα να παο ψάρεμα για κουρκουνες. Τελικά κατέληξα στα Blue Island αποτέλεσμα......... :D :D :D :D :D
Attachments
SSA45533.JPG
SSA45533.JPG (71.29 KiB) Viewed 5004 times

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

marios pafitis wrote:Σήμερα καθώς σχολάς ηώρα 6:00 αποφάσισα να παο ψάρεμα για κουρκουνες. Τελικά κατέληξα στα Blue Island αποτέλεσμα......... :D :D :D :D :D
Είσαι ωραίος ρε!!!ο φίλος μου ο mourmouros έσχιει τζιερόν που μου το λαλεί αλλά επιμένω να τον παίρνω να τον ταλαιπωρώ για casting. Τζίηνος προτιμά το Άλφα Μέγα όμως..... :D :D :D :D :D
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

Greg

Post by Greg »

τι ψαρκα εντουτα?
Esox Lucius

Giorkos

Post by Giorkos »

Greg wrote:τι ψαρκα εντουτα?
(απότι ξέρω...μπορεί και να έχω λάθος)

τούντα ψάρκα γκρεγκ ένει..................................

ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ :!: :!: :!: :!: :!: :wink:

(τουλάχιστον έτσι ονομασία τες έχουν στα σουθπερμαρκετ)

ναί κοπέλλια....πρώτη φορά που είδα τούντο ψάρι ήταν στον ΟΡφανίδη στην λάρνακα...άμαν τύχει να πάω με τη σύζυγο τζαι παιρνώ που τη ψαρογωνιά βλέπω τα ψάρκα...μια μέρα έπιαεν το μάτι μου το ψάρι τούτο τζαι είδα την ταπελλλούα....ελάλεν συναγρίδα.... πέζο πελλόν τζαι ρωτώ την υπάλληλο....
ήντα μπου τούντο ψάρι...συναγρίδα λαλεί μου ....ναι λαλώ της...αχάπαρος εγιώ...μα εν κυπριακή τούτη ??? καλό λαλεί μου...φρέσκα που τη θάλασσα μας :whistle: :whistle: :whistle:

sorry giw greeklish( kati epathe to keyboard tzai en gyrizei ellinika)

toylaxiston toyto ksero ...nomizv ida to idio kai sto metro...ara den ekame kapio lathos i kopella kai evale tapelloya tis synagridas sto 'sklapoyntaropsaro' :shhh: :shhh: :shhh:

Y.G to pio pithanon nan kanena parapoulli tis oikogeneias ton syn. akrivos ti omos as mas diafotisi o idikos mas :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Pambs

Post by Pambs »

Πρωτη φορα θωρω ετσι ψαρι. μπορει ναν συναγριδα τη μαυρης θαλασσας :D

Giorkos

Post by Giorkos »

Pambs wrote:Πρωτη φορα θωρω ετσι ψαρι. μπορει ναν συναγριδα τη μαυρης θαλασσας :D

en sigoyro oti en ksenofertei !!!! (akoma kalytera ksenopsaremeni - eisagomeni )!!!

DUKDUK

Post by DUKDUK »

Στην Αυστραλια τα ονομαζουν Sweet Lips ( Lethrinus Miniatus ) λογο του οτι εχουν σαρκοδη χειλη.

Giorkos

Post by Giorkos »

DUKDUK wrote:
Στην Αυστραλια τα ονομαζουν Sweet Lips ( Lethrinus Miniatus ) λογο του οτι εχουν σαρκοδη χειλη.
έκαμα search sto net και ήβρα το ψάρι που λες...εκατάλαβα τωρά γιατί το 'πλασάρουν σαν συναγριδα' .... σε πολλές φωτό είναι πανομοιότυπο (εκτός της μουτσούνας του φυσικά :x )

Sweet Lips.... :oops: :oops: :oops: δεν νομίζω να υπάρξει άλλο όνομα που θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει καλύτερα :mrgreen: :mrgreen:

Common: Sweet Lips
Scientific: Lethrinus Miniatus
Κυπριακό: κοτσιηνοπουλαροσυναγριδοσιηλούα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DUKDUK

Post by DUKDUK »

Giorkos wrote:
DUKDUK wrote:
έκαμα search sto net και ήβρα το ψάρι που λες...εκατάλαβα τωρά γιατί το 'πλασάρουν σαν συναγριδα' .... σε πολλές φωτό είναι πανομοιότυπο (εκτός της μουτσούνας του φυσικά :x )

Sweet Lips.... :oops: :oops: :oops: δεν νομίζω να υπάρξει άλλο όνομα που θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει καλύτερα :mrgreen: :mrgreen:

Common: Sweet Lips
Scientific: Lethrinus Miniatus
Κυπριακό: κοτσιηνοπουλαροσυναγριδοσιηλούα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Απο' τι γνωριζω το ψαρι αυτο ζει σε τροπικες και ημιτροπικες θαλασσες. Τωρα αν μας ερτη κανενα που την διoριγα, καλως να ορηση. Παντως ειναι νωστιμοτατο ψαρι. ( που ξερης μπορη να το ακολουθηση κανενα wahoo η καμια coral trout :pray: )

SiliS

Post by SiliS »

Εξορμηση για λαβρακια...δυο τσιμπιες οπως και την περασμενη φορα αλλα ΤΙΠΟΤΑ...θα σπασω τι φταιει δαμε τζαι εν αγγιστρωνονται :evil: :evil:
I d rather be fishing!!!

DUKDUK

Post by DUKDUK »

SiliS wrote:Εξορμηση για λαβρακια...δυο τσιμπιες οπως και την περασμενη φορα αλλα ΤΙΠΟΤΑ...θα σπασω τι φταιει δαμε τζαι εν αγγιστρωνονται :evil: :evil:
ωραιος ο ροτσος σου.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”