σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο επ!!!που να βαλει 7 κουνελοψαρα μεστην αποχη? αν ηταν και 2 κιλα το ενα που μπορει να ηταν και παραπανω δηλαδη,δεν θα αντεχε η αποχη
SiliS wrote:Αποτελεσμα απο σπιννινκ το χαραμα και εγγλεζικο στι συνεχεια
Μπράβο ρε λεβέντη!!
Διεροτούμε... πόσες ώρες πρέπει να έκατσες για τούντο ψάρεμα... ήντα ώρα επιάστικε η σφύρνα τζαι ήντα ώρα τα υπόλοιπα... παλιά είχαμεν τζαι μεις έτσι όρεξη... που τωρά....... έφαν μας η μ@λ@κια
Once you go ... nasser , you never go back ahahahahahahaahahahahahah
jack tar wrote:σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο επ!!!που να βαλει 7 κουνελοψαρα μεστην αποχη? αν ηταν και 2 κιλα το ενα που μπορει να ηταν και παραπανω δηλαδη,δεν θα αντεχε η αποχη
επορωσες με τωρα... 50 κουρκουνες ρε αμπα τζε πεις τον τοπον, παενε ταιζε και να ψαρευκεις
SiliS wrote:Αποτελεσμα απο σπιννινκ το χαραμα και εγγλεζικο στι συνεχεια
Μπράβο ρε λεβέντη!!
Διεροτούμε... πόσες ώρες πρέπει να έκατσες για τούντο ψάρεμα... ήντα ώρα επιάστικε η σφύρνα τζαι ήντα ώρα τα υπόλοιπα... παλιά είχαμεν τζαι μεις έτσι όρεξη... που τωρά....... έφαν μας η μ@λ@κια
Το ψαρεμα αρχισε απο τις 5 το πρωι. μαλαγρωμα για τις κουρκουνες (και οτι αλλο μαζευτει) αφου αυτες στοχευαμε ταχα, στην φεξη 5 30 περιπου ηρθε και η σφυρνα με Yozuri crystall minnow 10 cm, 9 gr. Το ψαρεμα τελειωσε στις 2 και μπορω να πω το απολαυσα, διαλειμα για καφε, σαντουιτς, τσιγαρο. Σιγουρα αν μενεις καρφωμενος πανω στο καλαμι τοσες ωρες χανετε η ολη απολαυση. Απο τις 9 ωρες που ειμασταν εκει μαλλον ψαρεψαμε τις 5 - 6 το πολυ.
jack tar wrote:σημερα ψαρεμα στον πρωταρα απο τις 530 μεχρι 11...αποτέλεσμα καμια 50 κουρκουνες, αρκετες απο τις οποιες εγιναν release και ενα πολυ μεγαλο κουνολοψαρο το οποιο τσιμπησε με spinning (πρωτη φορα βλεπω ετσι μεγαλο)...εφκαλα το 1ο και το δευτερο ενας ανθρωπος που ήταν λιγο πιο κατω απο μενα ......μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να τον βοηθησω για να το βγαλει εξω που μου ειπε αφησε την αποχη μεσα στο νερο και θα ακολουθησουν και τα αλλα ....6 κουνελοψαρα ακολουθουσαν το αγκιστρομενο επ!!!που να βαλει 7 κουνελοψαρα μεστην αποχη? αν ηταν και 2 κιλα το ενα που μπορει να ηταν και παραπανω δηλαδη,δεν θα αντεχε η αποχη
επορωσες με τωρα... 50 κουρκουνες ρε αμπα τζε πεις τον τοπον, παενε ταιζε και να ψαρευκεις
theodoule εκαμα την προταση μου πριν παω ....αμα θελεις πες μου και το κανονιζουμε να παμε μαζι
νυχτερινο casting απο τις 8 μεχρι τις 1230 σε περιοχη της Λαρνακας με δολωμα ακροβατη και αμερικανο ..αποτελεσμα 3 λαυρακια και ενα σαργος .τα λαυρακια επιαστηκαν στον αμερικανο