εχει 2 μηνες να παιξω ψαρι λαλει μου εν ε μπορουσα να αντισταθώ

μετα εσασε ομως ηρτε στα καλα του.
ευκαριστώ,NIKOLAS HARRIS wrote:πολλα ωραιο το σορκουι!μπραβο!!
γιωρκο τζαι στα δικα σου!!!![]()
ε φιλε απιστευτη παπαρα εφαμεν!!ηβρε ο μινας ενα κοπαδακι με συναγριδακια, αλλα ξερεις, εστεκουνταν στα 15 μετρα τξαι ουτε σκεψη να κοντεψουν!!!george87d wrote:Νικολα ωραια η βελονιδα δυναμενο κομματι!!!![]()
Αλλα 9 ωρες στην Κατω Παφω τσιε μονο τουτα ειδετε???
Giorkos wrote:τουλάχιστον εθκιανεφτήκετε![]()
τελικά καλά την έχουμε με το κολυμπητό μας...![]()
![]()
![]()
λέμε ότι το κολυμπητό (ειδκά για μένα που πάω κάνα δύωρο τζαι εν καλύφκω απόσταση) εν κάπως 'limited' σε σχέση με τη βάρκα, αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράματα...... αναπτέρωσες το ηθικό μου ρε νικόλα !!!!
edit: τωρά είδα ότι επιάσατε τζαι τον μ___α !!!!!
στα κάρβουνα ότι πρέπει....καλοφάγωτος φίλε μου![]()
![]()
![]()
![]()
ατε ρε κατζιαρη αμπα τζαι πειραξουμε σε λλιο για τους σορκους!!!
το μ...α εσκεφτουμουν να τον καμω αλλη συναγη αλλα επαρακαλα με ο μινας τζαι ο αντρεας να το φαν ουλλον τζινοι...ε τζαι εδωκα τους τον τελικα!!!![]()
![]()
ρε οντως με κολυμπητο μπορει πολλες φορες να πετυχεις κατι πολλα δυνατο τζαι σε μερη που κανενας εν υπολογιζει.....
τα οποια μερη γνωριζεις εσυ καλα.....
ναι ρε...εν οι τόποι μου...εκκοτσιανιάσαν μου τουςgptochos wrote:
Ασε τζαι για τους τόπους του Γιώρκου οι σόρκοι μόνο τζιήνου κοντέυκουν. Έκαμες του μάγιαΕμείς βρομούμεν
μπορεί να ειναι πολλα ψυχοφθώρο να καθεσαι τοσες ωρες τζαι τιποτε να μεν καμεις αλλα μπορει στην τελευταια σου βουτια να παιξεις το ψαρι των ονείρων σου.ετσι εν η θάλλασσα θελει αρετην τόλμην(σε λογικα πλαισια) και καμιλισια υπομονή!gptochos wrote:9 ώρες ρε φίλε και μόνο τούτα? Χαρας την κράση σας. Εγώ πάντως ήταν βκω πάνω στην βάρκα που το πρώτο τρίωρο τζαι να απλώσω να τζοιμηθώ![]()
Εν πειράζει όμως εποσκοληστηκετε και εκάμετε και το χόμπι σας. Έτσι και αλλιώς εν για το χόμπι και την κα...λα που πάμε! Αν έρτει και κανενα ψάρι καλοδεχούμενο.
Ωραίος![]()
Ασε τζαι για τους τόπους του Γιώρκου οι σόρκοι μόνο τζιήνου κοντέυκουν. Έκαμες του μάγιαΕμείς βρομούμεν
μεν προσπαθεις να θολωσεις τα νερα.....εν ποτζιη στη σκάλα οι καλοί σου οι τόποιGiorkos wrote:ναι ρε...εν οι τόποι μου...εκκοτσιανιάσαν μου τουςgptochos wrote:
......ο τόπος (ένα τόπο πάω κυρίως τωρά
)εν επτασφράγιστο μυστικό
....μόνο εγώ και η υπόλοιπη μισή κύπρος (όι μόνο ξέρουν) αλλά πάν τζαι ψάρεμα τζαμαί...
![]()
το όνομα αυτού...Ξυλοφάου..λαλεί σας τίποτε![]()
![]()
![]()
υστερα ειδα τες μιλλουες μου στη φωτο.αρκεφκω γράμμωσην....την κότσινη πεφτη!!!!leonidasss wrote:Νομίζω είμαστε παραπάνω που τα ψάρκα... Κι εμείς 6 ώρες ψάρεμα το Σάββατο τίποτε. Ευτυχώς που ήρτε μια αγέλη που μινερούθκια (νομίζω λαλούν τα σούρους) 1- 1.5 κιλό και έπαιξα ένα σαν εφεύκαν (Να σας βάλω φωτο να μου πείτε μετά). Α, και μια μελανάρα που έπαιζεν την άνετη... Κάμε- κάμε καρτέρκα εφκάλαμεν τους πνεύμονες μας αλλά τίποτε. Νομίζω να ανακαλύψουμε ψαροτούφεκα με μπογιά όπως το paintball και να παίζουμε μεταξύ μας.![]()
![]()
Υ.Γ. Νικόλα είσ΄ωραίος με τα γυαλλούθκια σου!!!
καλώς τον....HellRider wrote:για σας παιδια.σορρυ για τες απουσιες..κυριακη ενα σχιροψαρο μικρο, μια κουρκουνα, μια ουγκενα μια χειλου και ενα σκαρο.εχασα και δυο σορκους τερατα που με(τους) ξαφνιασαν στο μισο μετρο και δεν προλαβα να κανω βολη.