Σε ενα τοπο στην Θασσο που επιεν ο παρεασ ο καλαμαρας που παμεν μαζι ψαρεμα ποδα....επιεν σε ενα τοπο που ανακαλυψαμεν μαζι το σαββατο που επερασεν.... Επεξεν 2 μινερκα το εναν 16.400 τσιε τουτον στην φωτογραφια 18.200.... 2 καρτερκα ενα το προι τσιε ενα το δηλης σε κολυμπητο ψαρεμα μονος του... εγω εφα την θασσο ουλλη τσιε εν ειδα ετσι πραματα μπροστα μ τσιε επιεν μονος του τσιε .........
Attachments
DSC00043.jpg (138.93 KiB) Viewed 6784 times
05062009080.jpg (223.06 KiB) Viewed 6780 times
DSC00042.jpg (156.9 KiB) Viewed 6781 times
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
george87d wrote:Μακαρι να πεξω τσιε γω.....Βασικα επεριμενα να μου πει κανενα 5κιλο ετσι οι 18 κιλα....Φυσικα ετσι τσιερο στην Θασσο μπορεις να τα δεις ουλλα!!!!!!!
Ton Γιωρκατσο μου τζε εφαε πουπανω του που επεξε ο καλαμαρας το μινερι χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εν να παιξεις τζε εσυ ρε μεν μαραζωνεις χαχαχα ατε 24 τζε ποψε
george87d wrote:Που να εβρω στην Κυπρο ετσι τερατα???
Πιστέφκω ότι αν έχεις υπομονή του γάρου και ψάξεις τόπους μπορείς να πετύχεις και στην Κύπρο. Εγώ επέτυχα κοπάδι με μεγάλα μινέρκα πριν καμιά 4ετία. Ήμουν στα πρώτα μου βήματα και δεν έπαιξα κανένα αλλά μόνο το θέαμα άξιζε τον κόπο.
ρε κοπελια ειδα σημερα κατι καραγκιδες και δεν εκοντευαν για βολη εκυνηγουσαν τον γονο πολλα ξεβαθα 3 μετρα θα ηταν 4-5 κιλα η καθε μια εν συνηθισμενοπ τοσο μεγαλες καραγκιδες?
Ε φιλε αμαν εισαι τυχερος εν να μπουν που μονα τουσ πασ την σμηλα σου.... Αμαν σε βουρα η γκατεμια πουπισω οπως εμεναν εν θα κοντεψουν ουτε στα 10 μετρα...... ειδα μπροστα μου μινερι τοσο μεγαλο που πρεπει να καμεισ επι 2 το μινερι του φιλου μου του καλαμαρα αλλα εμεινενεν σε αποστασι 7-8 μετρων τσιε εδιαν μου γυρο....Αν ηταν η τυχη μου ηταν να ερτει σε βολη αλλα που.....
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!