κατακλισμος στον πρωταρα στο γκολτεν κοστ ουτε τσιμπια για δειγμα... ειχε μονο ενα καλο αλλα εφαν το ζυμαρι και την πραγκαρολλα εν την εφαεν...
επια μονο εν τσεφαλουι 150 γραμμαρια αλλα εφικα το πισω στο νερο... ατε τωρα οι να πατε να το πειτε του αρφου μου γιατι εν να τσιριλλα που επια ψαρι και αφικα το
παντα με αντεννα
Μια χτεσυνη πανω απο μετρο 1100γρ (1η-2η φοτο) και μια σημερινη πιο μικρη πιασμενη σε αλλο τοπο 800γρ.. Οσα λεφτα και να δωσουμε στες διαφορες ποικιλιες τεχνητων τελικα τα πατροπαραδοτα rapala παραμενουν σταθερα αναμεσα στα πιο αποδοτικα δολωματα!!
chrysanthos9 wrote:Μπραβο Γρηγορη πολλα καλες οι βελονιδες εν που το πιο αγαπημενο μου ψαρι. Αν εν ευκολο σου βαλε μια φωτο απο το τεχνητο το οποιο τις επιασες
κατι εσχει το laptop μου και δεν με αφηνει να καμω upload φωτο με τεχνητα...εν ξερω πως να το διορθωσω
SiliS wrote:Αποτελεσμα απο σπιννινκ το χαραμα και εγγλεζικο στι συνεχεια
Μπράβο ρε λεβέντη!!
Διεροτούμε... πόσες ώρες πρέπει να έκατσες για τούντο ψάρεμα... ήντα ώρα επιάστικε η σφύρνα τζαι ήντα ώρα τα υπόλοιπα... παλιά είχαμεν τζαι μεις έτσι όρεξη... που τωρά....... έφαν μας η μ@λ@κια