caveman wrote:Ακριβός έτσι είναι τα πράγματα! Προφητηκά τα λόγια του "κακού λαβρακιού"!
Εγώ αυτό που βλέπω ΣΗΜΕΡΑ, είναι ότι το τέλος έχει έρθει! Αλλά παρόλα ταύτα ο παραθερισμός και η αλόγιστη εκμετάλευση της θάλασσας ακόμη σινεχείζεται έστο και αν δεν πέρνουν ψάρια οι διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι.... δλδ μέχρι που θα φτάσουμε? Οι ψαράδες να είμαστε περισσότεροι από τα ψάρια?
Όταν γίνει αυτό, θα λιγοστέψουν οι ψαράδες και θα αρχίσει το αντίθετο σε σημείο που σε 1 εκατομύριο χρόνια να φτάσουμε ξανά σε εποχές που η θάλασσα θα είναι γεμάάάάάάάάτη ψάρια!!
panikos wrote:Μαριε καμνε ότι γουστάρεις για πειραματισμό , και μεν ακούεις κανένα , φαίνεται αυτοί που ήταν να σε φάσειν μπορεί να μεν ήξεραν καν τι είναι το casting
Τούτο τους είπα τζε γω, πειραματίζουμαι τζε μαθαίνω .
Ετσι επειραματιστηκα και εγω κ ανακαλυψα οτι τσιμπα και στην α8ερινα
ημουν για διακοπες στην περιοχη του πρωταρα και επισκέφθηκα ενα καταστημα που πουλα είδη αλιειας και καθως μιλουσαμε για διαφορα γυρω απο το ψαρεμα μου μιλησε για μια μουρμουρα τερας .το μεγεθος θα σας το πω μετα απο τις απαντησεις που θα μου δωσετε στην ερωτηση......εσεις μεχρι σημερα ποσο μεγαλη μουρμουρα εχετε ψαρεψει ειτε τουλαχιστον δει με τα ματια σας????μου υποσχεθηκε οτι θα μου δωσει μια φωτογραφια για να δημοσιευθει στο περιοδικο μιλαμε για τερας...και προσωπικα ειχα δει μια τετοια πριν 3 χρονια!!!κωνσταντινε ??
jack tar wrote:ημουν για διακοπες στην περιοχη του πρωταρα και επισκέφθηκα ενα καταστημα που πουλα είδη αλιειας και καθως μιλουσαμε για διαφορα γυρω απο το ψαρεμα μου μιλησε για μια μουρμουρα τερας .το μεγεθος θα σας το πω μετα απο τις απαντησεις που θα μου δωσετε στην ερωτηση......εσεις μεχρι σημερα ποσο μεγαλη μουρμουρα εχετε ψαρεψει ειτε τουλαχιστον δει με τα ματια σας????μου υποσχεθηκε οτι θα μου δωσει μια φωτογραφια για να δημοσιευθει στο περιοδικο μιλαμε για τερας...και προσωπικα ειχα δει μια τετοια πριν 3 χρονια!!!κωνσταντινε ??
Αύγουστος του 2007 παραλια ladys mile έβγαλε ο bad bass( μέλος του φόρουμ) μια λίγο μεγαλύτερη από 40cm μιλώντας μαζί ντού μου είπε ότι είχε βγάλει και μεγαλύτερη δεν τον πίστεψα!!!!.....έβγαλε το κινητό από την τζέπι του και μου έδειξε μια φωτογραφία !! μια μουρμούρα απλωμένη στο χέρι του ξεκινουσε η ουρα τις από την άκρη τον δάχτυλο τού και τελειωνε το κεφάλι τις πάνω από τον αγκώνα περίπου στην μέση του ποντικού του χεριού 52 με 55cm easy!!!! Ευτυχώς δεν ήμουν ο μονος που την είδε γιατί θα με βγάζετε λαφαζάνη!! τι έχει δει επίσης ο panikos και ο no nick
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
jack tar wrote:ημουν για διακοπες στην περιοχη του πρωταρα και επισκέφθηκα ενα καταστημα που πουλα είδη αλιειας και καθως μιλουσαμε για διαφορα γυρω απο το ψαρεμα μου μιλησε για μια μουρμουρα τερας .το μεγεθος θα σας το πω μετα απο τις απαντησεις που θα μου δωσετε στην ερωτηση......εσεις μεχρι σημερα ποσο μεγαλη μουρμουρα εχετε ψαρεψει ειτε τουλαχιστον δει με τα ματια σας????μου υποσχεθηκε οτι θα μου δωσει μια φωτογραφια για να δημοσιευθει στο περιοδικο μιλαμε για τερας...και προσωπικα ειχα δει μια τετοια πριν 3 χρονια!!!κωνσταντινε ??
Αύγουστος του 2007 παραλια ladys mile έβγαλε ο bad bass( μέλος του φόρουμ) μια λίγο μεγαλύτερη από 40cm μιλώντας μαζί ντού μου είπε ότι είχε βγάλει και μεγαλύτερη δεν τον πίστεψα!!!!.....έβγαλε το κινητό από την τζέπι του και μου έδειξε μια φωτογραφία !! μια μουρμούρα απλωμένη στο χέρι του ξεκινουσε η ουρα τις από την άκρη τον δάχτυλο τού και τελειωνε το κεφάλι τις πάνω από τον αγκώνα περίπου στην μέση του ποντικού του χεριού 52 με 55cm easy!!!! Ευτυχώς δεν ήμουν ο μονος που την είδε γιατί θα με βγάζετε λαφαζάνη!! τι έχει δει επίσης ο panikos και ο no nick
2κομματια τετοια περυσι στο ψαρολιμανο λαρνακας,περιπου κιλο?επαιρναν φρενα βυραααααα
και παντα γυρω στις 5 το πρωι
Αύγουστος του 2007 παραλια ladys mile έβγαλε ο bad bass( μέλος του φόρουμ) μια λίγο μεγαλύτερη από40cm μιλώντας μαζί ντού μου είπε ότι είχε βγάλει και μεγαλύτερη δεν τον πίστεψα!!!!.....έβγαλε το κινητό από την τζέπι του και μου έδειξε μια φωτογραφία !! μια μουρμούρα απλωμένη στο χέρι του ξεκινουσε η ουρα τις από την άκρη τον δάχτυλο τού και τελειωνε το κεφάλι τις πάνω από τον αγκώνα περίπου στην μέση του ποντικού του χεριού 52 με 55cm easy!!!! Ευτυχώς δεν ήμουν ο μονος που την είδε γιατί θα με βγάζετε λαφαζάνη!! τι έχει δει επίσης ο panikos και ο no nick
Παιδκιά σας παρακαλώ μεν βάλετε έτσι φώτο δαμέσα εν θα το αντέξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Παιδκιά σας παρακαλώ μεν βάλετε έτσι φώτο δαμέσα εν θα το αντέξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
επειδη σχεδον εκαλυψετε με θα πω και ποσο μεγαλη ηταν.....
60cm
..δυστυχως δεν ζυγιστηκε αλλα ευτυχως την εχουν βγαλει φωτογραφια και θα προσπαθησω να την βαλω και εδω.
κωνσταντινε μου εχουμε ακομα ελπιδες.....