mariosko wrote:Μια φορα κατεβασαμε το Jimny στην ραμπα να φορτοσουμε ενα φουσκοτο 4.30 και μολισ εκατσε πανω στο τρολει το φουσκοτο εξεκινησε και ερκετουν το Jimny που την ραμπα κατω που το βαρος... Ο παρεας εβουραν να μπει μεσα να το προλαβει να μεν βρεθει μεσα στο λιμανι και εγω ειμουν χαμε που το γιέλιο... Δεν καμνουν για ετσι πραματα
φιλε μου εν εχω βαρκα . απλα 8ελω ενα αυτοκινητο που να πιεννει παντου, να ειναι οικονομικο, ε κ μιας κ τωρα φκαλλω αδεια να εν λλια τα αλογα του
Φίλε εξαρτάται τι το θέλεις το αυτοκίνητο. Σίγουρα δεν θα τραβήσεις 800 κιλά βάρκα με το Jimmy αλλά θα μπορεί να σε παίρνει στους ψαρότοπους σου χωρίς ιδιαίτερα πρόβλημα τζε θα φορεί άνετα τον εξοπλισμό σου. Σίγουρα το Vitara εν πιο δυνατό αλλά αν δεν το χρειάζεσαι γιατί να δώσεις επιπλέον λεφτά? Το Sammurai εν κάτι ενδιάμεσο σε δύναμη αλλά εν πιο άγριο τζε που τα δύο, ειδικά αν πετύχεις κανένα μεταχειρισμένο που το είχε κανένας πωρωμένος .
Επειδη θελω 2ο αυτοκινητο για την κ**α μου κατεληξα στο Samurai και σκυλι ειναι και φθηνο ειναι και εχει και το παλιο 4χ4 συστημα που ειναι καλυτερο (ετσι μου ειπαν,ανθρωποι που ξερουν δλδ)
Θελω να το εχω βουτηγμενο μεσα στη λασπη,να ανοιγω τις πορτες και να εχει αμμους να εχει αλιωματα απο την αλμυρα και να λαλω εν με κοφτει!
το λογικο ρε φιλε εν τουτο που λεεις κ εσυ.εν πιο μεγαλο-ανετο, πιο πολλα αλογα.. αλλα π την αλλη δεν μ αρεσκει αν δεν ειχα την ιδεα οτι μπορει να το μετανιοσω πιο μετα ιταν να δοσω μεσα
Last edited by sea-hunter on Sun Jun 21, 2009 12:44 am, edited 2 times in total.
Άμμα κάμνεις την δουλειά σου με το Jimmy να το πιάσεις τζίνο που σου αρέσκει ρε . Αν εν μεταχειρισμένο όμως πάρτο πρώτα σε ένα μηχανικό να σου πει την γνώμη του τζε αν εν φίλος ή γνωστός σου ακόμα καλλύτερα.