Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ

LEONIDAS

Re: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -

Post by LEONIDAS »

veronica_mariou wrote:
LEONIDAS wrote:Αρκετά καλά περάσαμεν μια χαρά αν είχε και λίγη δράση που θέμα ψαρέματος ήταν να ναι πιο καλά αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Μάριε βάλε τις φωτό που έβγαλεν ο φωτογράφος να δει ο κόσμος τις ψαρούκλες που επιαστήκαν από 30 και καλάμια!!!!!! :D :D :D :D :D :D :doh: :doh: :doh: :doh:
εδω ο φοτογραφος :P
Γεια σου ρε Βερόνικα ευτυχώς που εβκάλετε τζιαι καμιάν φωτό γιατί εμείς οι αχάπαροι εν έχουμεν υπόθεση. Το Πατζιέρο του Μάχλα πρώτη μούρη το άτιμο. Και για την ιστορία η παγωνιέρα εν δική μου αλλά όπως είδαμε και ζήσαμε όλοι αλόπως τα δολώματα που είχαμεν ήταν πολλά παραπάνω που το ψάρι που επιάστηκεν!!!!!!! Πάντως επεράσαμεν καλά να το κανονίζουμεν πιο συχνά :D :D :D :D :D
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

marios
Site Admin

Post by marios »

no-nick wrote:ρε ανηποθετε κρυφκεσε πισω που το nickname τη γυνεκας σου για να μου πεις οτι ενιξερης τιποτε για την φωτο?
Έμαθες με τα photoshop που σου έκαμνα τζε εβαριφανικε σου που είδες απείραχτην την φατσασου :P .κανονιζωσε αν θέλεις πέμου πως θέλεις να σε παρουσιάσω :wink: :lol:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

mourmouros

Post by mourmouros »

LEONIDAS wrote:Αρκετά καλά περάσαμεν μια χαρά αν είχε και λίγη δράση που θέμα ψαρέματος ήταν να ναι πιο καλά αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Μάριε βάλε τις φωτό που έβγαλεν ο φωτογράφος να δει ο κόσμος τις ψαρούκλες που επιαστήκαν από 30 και καλάμια!!!!!! :D :D :D :D :D :D :doh: :doh: :doh: :doh:
Άρχοντας άρχοντας εκεί στη καρεκλούα σου :royalty-crown:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

no-nick

Post by no-nick »

marios wrote:
no-nick wrote:ρε ανηποθετε κρυφκεσε πισω που το nickname τη γυνεκας σου για να μου πεις οτι ενιξερης τιποτε για την φωτο?
Έμαθες με τα photoshop που σου έκαμνα τζε εβαριφανικε σου που είδες απείραχτην την φατσασου :P .κανονιζωσε αν θέλεις πέμου πως θέλεις να σε παρουσιάσω :wink: :lol:
μα καλα ρε συ αστεια εν σηκωνης ?

CASTING

Post by CASTING »

Μια χαρα επερασαμε το Σαββατο τζαι αναμενουμε την επομενη φορα που οπως ειπε τζαι ο φιλος ο Ρολανδος να συνοδευκεται με φουκου.Οχι τιποτε αλλο αλλα για να εχουμε κατι να προσκολιουμαστε γιατι τα καλαμια ειτε μεσα ειναι ειτε εξω το ιδιον ειναι :D :D :D
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Μια θάλασσα...καλάμια...!! :D Αν σας είδε και κανένας χριστιανός εν να βουρίσει να διαδώσει τα νέα ότι....εσπάσαν τα κλουβιά και εγέμισε η θάλασσα ψαράδες..!!! :D

Versus

Post by Versus »

ε κοπελια τορα νιοθω complex εσεις εν τσε πιετε ψαρεμα εσεις επειετε για να καμετε πολεμο μαζει τους. καμεται χαζι να ερκουμουν τσε εγο ο αχαπαρος με το καλαμουι του pop life χαχαχαχαχααχαχα

εισται τελειοι μαγγες. ελπιζω την αλλη φορα να ερτο τζεγω

marios_tilliros

Post by marios_tilliros »

Versus wrote:ε κοπελια τορα νιοθω complex εσεις εν τσε πιετε ψαρεμα εσεις επειετε για να καμετε πολεμο μαζει τους. καμεται χαζι να ερκουμουν τσε εγο ο αχαπαρος με το καλαμουι του pop life χαχαχαχαχααχαχα

εισται τελειοι μαγγες. ελπιζω την αλλη φορα να ερτο τζεγω

..... :naughty: μεν φοασε ενισε μονος σου :wink: :D

Costas

Post by Costas »

Φιλε Versus εχει 2-3 χρόνια που βλέπω στα διαφημιστικά το καλαμούι απο το Poplife και φενεται μου πολλά ελκιστικο. Δυστυχώς εν τα κατάφερα να περάσω να πιασω ένα. Ευτυχώς όμως επιασα ενα παρόμοιο που το 4 day clearance του μαλλούπα! Πομπα πράμα!! Σιγά σιγα θα δείς οτι δεν είναι το καλάμι που κάμνει τον Ψαρά αλλά ο Ψαράς το καλάμι :)

ANDREAS TSOKKOS

Post by ANDREAS TSOKKOS »

εχω τζιαι εγω ενα καλαμι που το ποπ λιαφ τζια ακομα χρησιμοποιοτω μερικες φορες. επιασα το 13 ευρο με μηχανη τζιαι αγκιστρια τζιαι θηκη. για τα λεφτα του δεν πρεπει να εχεις παραπονο. ομως ανα πασα στιγμη ν εισαι ετοιμος να αλλαξεις τη μηχανη.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΨΑΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Costas wrote:Σιγά σιγα θα δείς οτι δεν είναι το καλάμι που κάμνει τον Ψαρά αλλά ο Ψαράς το καλάμι :)
Αστείο, αλλά σήμερα στον '' Άντρο '' του Super Action :dance: :o :D :dance: ,δίχνει μας ένας τύπος στο κινήτο ενα ψάρι και ερώταν τι είναι (ήταν σηκιός καλού μεγέθους) και έπιασεν το με παρόμοιο καλάμι αλλά ήταν του super home center
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Tryfon

Post by Tryfon »

αααα μαααν τουτι εν κουβεντα του καφκα!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

ενα ρουμανο που ξερω..ωσπου ψαρευε κεφαλους με καλαμια των 20 ευρο δεν ειχε απωλιες μολις εγκαινιασε ενα των 80-100ευρο του εσπασε την μυτη ενας κεφαλος 8 βαθμων της κλιμακας ριχτερ,βασικα δεν ειχε αποχη γιατι του φερνει κακοτυχια,τι να πεις...

ρολανδο παμε φραχτη? :violin:

Versus

Post by Versus »

παιδια η κουβεντα που ποπλαιφε που ειμαι εν τσε ηταν ουτε ηρονικο ουτε ουτε ηθελα προσβαλω κανεναν απολιτος. θα ανιξω θεμα και θα καταλεβετε τι ενοουσα με το ποπλαιφ

ANDREAS TSOKKOS

Post by ANDREAS TSOKKOS »

Versus wrote:παιδια η κουβεντα που ποπλαιφε που ειμαι εν τσε ηταν ουτε ηρονικο ουτε ουτε ηθελα προσβαλω κανεναν απολιτος. θα ανιξω θεμα και θα καταλεβετε τι ενοουσα με το ποπλαιφ
φιλε μου δεν νομιζω να παρεξηγησε καποιος. κουβεντα καμνουμε.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΨΑΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”