Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Και σημερα αφαντα τα ψαρια....Μονο 2 σορκοι μισοκιλοι και ενας ροφος 3.300 επλιροσαντιν σε μιαν αλλη γνωστη τρυπα..ψαρι εξω που τρυπα δεν ειδα 6 ωρες..φοτο δεν εχω διοτι εν ειχα με μοπαιλ με αλλη φοτογραφικη να τα φκαλο αλλα 6 ωρες μονο τουτα ηβρα!!!!! Κανενας αλλος?????
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
-
Το φιλο μου οχταποδουθκια που πεξε. Εν ζαχαρις μες τη μαειρισσα με τι κανελλα τζε το κρασουι!!!paulos charalambous wrote:εδωκα τον γυρο μου προχτες..η θαλασσα λαδι ως τες 2 το μεσημερι.. μετα που 4-5 καλλικωματα πανω σε μεγαλους σωρκους εφκηκα με κατι οχταποθκια..τες ευχες μου στους Γιωρκατσους του φορουμ που εγιορταζαν εχτες..
Ο φιλος μου ο Γιωρκατσος επεξε τζε χασε.... ενα 10ρι... Ακομα εν εμπορεσα να καταλαβω ινταλως μπορεις να καλλικοσεις βαρελλα.... Ακομα αθιμουμε τι φαση που φκενες τζε φακκας τι κκελε σου. Αλλα ο ορφος επετισε. χαχα

Υ.Γ
(Με φοασε τιποτε φιλουι μου, το καλοτζερι εκοντεψε...)
stefanos86 wrote:Το φιλο μου οχταποδουθκια που πεξε. Εν ζαχαρις μες τη μαειρισσα με τι κανελλα τζε το κρασουι!!!paulos charalambous wrote:εδωκα τον γυρο μου προχτες..η θαλασσα λαδι ως τες 2 το μεσημερι.. μετα που 4-5 καλλικωματα πανω σε μεγαλους σωρκους εφκηκα με κατι οχταποθκια..τες ευχες μου στους Γιωρκατσους του φορουμ που εγιορταζαν εχτες..
Ο φιλος μου ο Γιωρκατσος επεξε τζε χασε.... ενα 10ρι... Ακομα εν εμπορεσα να καταλαβω ινταλως μπορεις να καλλικοσεις βαρελλα.... Ακομα αθιμουμε τι φαση που φκενες τζε φακκας τι κκελε σου. Αλλα ο ορφος επετισε. χαχα![]()
Υ.Γ
(Με φοασε τιποτε φιλουι μου, το καλοτζερι εκοντεψε...)

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
- chrysanthos9
Ρε κοπελια τι εκαματε σημερα? Εγω και ο ανιψιος μου εμπικαμεν η ωρα 6 εφκηκαμε 9 επεξαμεν 3 τρομπεττες 2 οχταποδια και μια κουρκουνα που ειχε μια αγκυρουα μεσα στο ματι της εν για αυτο που της εμπλασα 

Rememper always someone waiting for you at home
31 Μαϊου 2009chrysanthos9 wrote:Ρε κοπελια τι εκαματε σημερα? Εγω και ο ανιψιος μου εμπικαμεν η ωρα 6 εφκηκαμε 9 επεξαμεν 3 τρομπεττες 2 οχταποδια και μια κουρκουνα που ειχε μια αγκυρουα μεσα στο ματι της εν για αυτο που της εμπλασα

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- sea-hunter
- konstantinos kalogir
ΜΑΪΟΥ.....Giorkos wrote:31 Μαϊου 2009chrysanthos9 wrote:Ρε κοπελια τι εκαματε σημερα? Εγω και ο ανιψιος μου εμπικαμεν η ωρα 6 εφκηκαμε 9 επεξαμεν 3 τρομπεττες 2 οχταποδια και μια κουρκουνα που ειχε μια αγκυρουα μεσα στο ματι της εν για αυτο που της εμπλασα

- chrysanthos9
chrysanthos9 wrote:γμτ εν το ηξερα![]()
νόου πρόμπλεμ χρύσανθε !!! του χρόνου

- sea-hunter
εν η μια μερα δλδ? Τι σημερα τι αυριο.. ας ηταν μονο τουτα τα προβληματα κ ο κοσμος 8α ηταν happppyy 

Keep Walking...Keep Fishing!!
ε πήγε κανενας για βουθκια σημερα ρε παιδια ?
ε πήγα εγω. ε φανταζουμουν πανδαιμόνιο με ψαρια να καμνουν παρελαση αλλα δυστυχώς εν ηταν καθόλου ετσι.
είδα 3 ψάρια εκαμα 3 βολες επιασα 3.
τιποτε ιδιετερο ενας τζεφαλος μια κουρκουνα τζαι ενας μουρμουρος
ε πήγα εγω. ε φανταζουμουν πανδαιμόνιο με ψαρια να καμνουν παρελαση αλλα δυστυχώς εν ηταν καθόλου ετσι.

τιποτε ιδιετερο ενας τζεφαλος μια κουρκουνα τζαι ενας μουρμουρος
Μια απο τα ίδια παρά το γεγονός ότι πρίν καμια 10 μέρες έβλεπα αρκετά ψάρια σήμερα ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν είδαμε 3 ορφούθκια 1-1,5 κιλά
κάτι μικρούς σορκους 100 γρ και μερικά άλλα μικρόψαρα. Για 5 ώρες όμως ήμασταν απλά οπλισμένοι
Φυσικά μετά την αποχή εγώ προσωπικά είχα και κάποια προβλήματα στις εξισώσεις και δέν μπορούσα να ψαρέψω πολύ άνετα

και εγω κατι ετσι. αλλα οχι με εξησωση γιατι δεν ημουν στα βαθκια.
εγω τις πρωτες 2 ωρες ειχα 30 δευτερολεπτα απνεια
εγω τις πρωτες 2 ωρες ειχα 30 δευτερολεπτα απνεια

τουλάχιστον εβουτήσετε κοπέλλια...εμένα ΄εφάαν' μου την μέρα τα πεθερικά ...μόλις ήρτα που το αεροδρόμιο ...επήαν σπίτι τους

-
τελικα επηαμεν ουλλοι με την ιδεα οτι εννα κοψουμε κ...σ σημερα αλλα εκατακοπηκε ο δικος μας ποπος τελικα.Giorkos wrote:τουλάχιστον εβουτήσετε κοπέλλια...εμένα ΄εφάαν' μου την μέρα τα πεθερικά ...μόλις ήρτα που το αεροδρόμιο ...επήαν σπίτι τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

δεν βρηκα τα ψαρια που ηθελα

τουλαχιστο επαιξα λλια ασπρα και ενα μαναλι 1,5κιλα.
η δεν ανεβηκε ψαρι η εν υπαρχει ψαρι για να ανεβει πλεον.η κατασταση μας εν τραγικη!οι παρεες στην ελλαδα ηδη αρκεψαν να σατσιαζουν τες συναγριδες τζαι τες στειρες! δαμεσα 6 ωρες εν ειδα μια πιγγα να ρεσσει το κιλο!