Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Re: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
περιμενουμεν την αποφαση του προέδρου...........
''surf casting'' A way of Living
Re: "Διαγωνισμός" Ψαρέματος για τα μελη του φόρουμ- - - -
Να το κλείσουμεν για 30-5-09 νομίζω να κανονίσουμεν να πάρουμεν καμιάν φουκού εμείς κι εμείς να κάμουμεν κανένα σουβλί και βλέπουμεν. Μάριε τι λές;;;;Να το κλείσουμε να τελειώνουμεν;;;;μια βδομάδα μας έμεινενmarios wrote:Kαταλαβαίνω τις ανησυχίες του admin και έχει δίκιο! μονο που αναφέρεται διαγωνισμός το μυαλό πάει κατευθείας σε άλλες κατάστασης!(λάθος δικη μου διατύπωση.)..Αφαιρούμε την λέξη διαγωνισμός βάζουμε παρεΐστικο και κλείνουμε ραντεβού για νυχτερινό ψάρεμα(CyBasser)"Άρα, ας το κρατήσουμε παρεΐστικο, για τα μέλη του φόρουμ αυτού μεν, χωρίς επίσημες διοργανώσεις απ'το περιοδικό δε! Ο Μάριος που το εισηγήθηκε τι λέει? Ο πρόεδρος?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- theodoulos
Re: "Διαγωνισμός" Ψαρέματος για τα μελη του φόρουμ- - - -
LEONIDAS wrote:
Να το κλείσουμεν για 30-5-09 νομίζω να κανονίσουμεν να πάρουμεν καμιάν φουκού εμείς κι εμείς να κάμουμεν κανένα σουβλί και βλέπουμεν. Μάριε τι λές;;;;Να το κλείσουμε να τελειώνουμεν;;;;μια βδομάδα μας έμεινεν

: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
Ναι ρε Λεωνίδα να το κανονίσουμε !έτσι και αλλιώς καμια 10aria άτομα είμαστε εμείς που θα πάμε έτσι και αλλιώςLEONIDAS wrote:Να το κλείσουμεν για 30-5-09 νομίζω να κανονίσουμεν να πάρουμεν καμιάν φουκού εμείς κι εμείς να κάμουμεν κανένα σουβλί και βλέπουμεν. Μάριε τι λές;;;;Να το κλείσουμε να τελειώνουμεν;;;;μια βδομάδα μας έμεινεν

- 1.ps1xas
- 2.maxlas
- 3.leonidas
- 4.seabass
- 5.marios
- 6.marios pafitis
- 7.fisherman
- 8.(CyBasser) ?
- 9.MariosK
- 10.kostantinos kalo?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
Εγω συμφωνω απολυτα με τον admi γιατι ακομα τζαι παρεηστικο να ειναι θελει καποια οργανωση.Καλο θα ειναι να μπουν καποιες ημερομινιες τζαι να ψηφιστει.admin wrote:Κοίταξε Ρολάνδο κατανοώ το ότι δουλεύεις νυχτέρια αλλά έπρεπε να έχεις κάποια πείρα απο τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, δυστηχώς όταν πρόκειται να γίνει κάτι και δηλώσουν συμμετοχή 30-40 άτομα στο τέλος έρχονται 15-20 εκ των οποίων και μερικοί παρέες των μελών του φόρουμ. Στις 30 για εμάς admin-physio-jack tar και κάποια άλλα παιδιά που θα ήμαστε επι καθήκον απο το πρωί θα είναι δύσκολα τα πράγματα, όχο ώρα για ύπνο ούτε για χ... δέν θα έχουμε. Εγώ προσωπικά 29 έχω κανονίσει κάτι για βράδυ εδώ και ένα μήνα τώρα και δέν μπορώ να μην πάω 30 είναι το boat wash πρέπει να πάω-το βράδυ έχω 3 γάμους-το ίδιο απο ότι ξέρω και τα άλλα παιδιά. Τώρα αν θα γίνει κάτι πιο οργανωμένο και σοβαρό με την πρόθεση να φέρουμε περισσότερα μέλη κοντά στο να γνωριστούν και να βρεθούν τότε αρπαχτή στις 30 λόγο του ότι μπορούν 5-6 άτομα δέν θα είναι διαγωνισμός του φόρουμ θα είναι ψάρεμα για λίγους. Πίστεψε με τις προηγούμενες φορές έπρεπε να τρέξουμε αρκετά για να κανονίσουμε τους διαγωνισμούς, δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αυτή την φορά και με τον πήχη να ανεβαίνει κάθε λίγο (βλέπε διαγωνισμό Marine plus-Costa Kiriakou) είναι κρίμα να πηγαίνουμε εντελώς απροετοίμαστοι.(CyBasser) wrote:Τώρα είδα και το ποστ του Admin, αλλά και σ' αυτή την περίπτωση ισχύουν αυτά που είπα πιο πάνω. Το γεγονός δε ότι είναι και το boat wash την ίδια μέρα το βρίσκω ακόμη καλύτερο - λίγο χάζι και μπύρα εκεί, λίγος ύπνος, και μετά ψάρεμα!
Ιδιαίτερη οργάνωση δεν νομίζω να χρειάζεται, δεν είπαμε "παρείστικος διαγωνισμός"? Ακριβώς όπως τους άλλους. Συνασσούμαστεν σε ένα τόπο (κατά προτίμηση με κέντρο δίπλα![]()
) στηνούμαστεν, τρώμεν, πίνουμε, κάνουμε χαβαλέ, και (ίσως) πιάνουμε και ψάρια!
Εγώ εισηγούμε να βάλουμε προτινόμενες ημερομηνίες και τοποθεσίες και να ψηφίσουμε . Που θα γίνει Πρωταρά-Λάρνακα-Λεμεσό -Πάφο. Πότε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή- τί ημερομηνία
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
Φιλε μου είμαστε μια παρέα που θα πάμε στις 30/5 ψάρεμα όπως πάμε κάθε βδομάδα, αν θέλει κάποιος να έρθει να κοπιάσει
Φτανού μας η ψηφοφορίες του θεοδούλου εν να βάλουμε και ποτε να πάμε ψάρεμα
...ps: το θέμα διαγωνισμός έκλεισε αυτός θα γίνει όταν και όπως πρέπει να γίνει πιο μετά!!

κρίμα και θα είμαι πάφο 

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
1.ps1xas
2.maxlas
3.leonidas
4.seabass
5.marios
6.marios pafitis
7.fisherman
8.(CyBasser)
9.MariosK
10.kostantinos kalo?
11. no-nick
2.maxlas
3.leonidas
4.seabass
5.marios
6.marios pafitis
7.fisherman
8.(CyBasser)
9.MariosK
10.kostantinos kalo?
11. no-nick
Οραης
Μιλουμε για νυχτα σωστα
Ρωτω επειδη δουλευκω νυχτα στις 30/5 για να προσπαθησω να αλλαξω.

Μιλουμε για νυχτα σωστα

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
- (CyBasser)
30/5 είμαι μέσα ρε. Το ερωηματικό εν χρειάζεται....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- theodoulos
marios wrote:Φιλε μου είμαστε μια παρέα που θα πάμε στις 30/5 ψάρεμα όπως πάμε κάθε βδομάδα, αν θέλει κάποιος να έρθει να κοπιάσειΦτανού μας η ψηφοφορίες του θεοδούλου εν να βάλουμε και ποτε να πάμε ψάρεμα
...ps: το θέμα διαγωνισμός έκλεισε αυτός θα γίνει όταν και όπως πρέπει να γίνει πιο μετά!!

Τζαι γω μέσα ρε κοπέλλια
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- konstantinos kalogir
Επειδή Σάβατο εν να δουλέυκω, εν θα έρτω από τη αρχή, αλλά πιθανότατα να κοπιάσω με κανένα καλαμούι αργότερα..!!
θα περασω και γω οπως θα σχολανω απο την βαρδια μου.. (αν εν στο governos)
Esox Lucius
no-nick wrote:1.ps1xas
2.maxlas
3.leonidas
4.seabass
5.marios
6.marios pafitis
7.fisherman
8.(CyBasser)
9.MariosK
10.kostantinos kalo?
11. no-nick
12. caveman
- 13.Greg ?