Επείγον! Μπιγκατίνι!
- konstantinos kalogir
-
Re: Επείγον! Μπιγκατίνι!
φίλε μου εδώ και δύο εβδομάδες έχει ο Medex, Χριστάκης(αγ.φυλάξεως λίγο πιο πάνω απο Πετρολίνα) άν τους ζητήσεις και δέν έχουν σε δύο ημέρες έχουν και τιμές πολύ καλές. 

- theodoulos
Ξερει κανεις που θα βρω μπικαντινι Αμμοχωστο ;;; Tryfon to super action φερνει ;;;
ne re piase ena tilefono prota omos: 23825180theodoulos wrote:Ξερει κανεις που θα βρω μπικαντινι Αμμοχωστο ;;; Tryfon to super action φερνει ;;;
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
Χμμ.....μάγκοτς...
Λάρνακα που μπορώ να βρώ...αν δεν ξέρεται για λάρνακα πέστε μου τζαι για Λευκωσία ...
για τι ποσό μιλούμε και πόσο σκούλουκο πιάνεις ???
στην Αγγλία εγοράζαμε με το εξάερφο τζαι ίσιεν τζαι διάφορα χρώματα (πογιατισμένα) ..βρίσκουμε τζαι δαμέ τα καλλιτεχνικά ?? οξά μόνο νατουράλ χρώμα ???
Λάρνακα που μπορώ να βρώ...αν δεν ξέρεται για λάρνακα πέστε μου τζαι για Λευκωσία ...
για τι ποσό μιλούμε και πόσο σκούλουκο πιάνεις ???
στην Αγγλία εγοράζαμε με το εξάερφο τζαι ίσιεν τζαι διάφορα χρώματα (πογιατισμένα) ..βρίσκουμε τζαι δαμέ τα καλλιτεχνικά ?? οξά μόνο νατουράλ χρώμα ???
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- chrysanthos9
Οπως βλεπω ρε Γιωρκο εν να γινεις καλαμας
Rememper always someone waiting for you at home
εποσκολιούμουν όταν ήμου μιτσίς...ποσκολιούμαστε κάποτε με την σύζυγο (κάμνω ψτ τζαι τζίνη φκαίνει έξω μετά που κουράζεται τζαι ψαρέφκει με την αντενα.)
είπαμε εφόσον πάμε που πάμε να δοκιμάσουμε λίο πιο 'σοβαρά' !!!
είπαμε εφόσον πάμε που πάμε να δοκιμάσουμε λίο πιο 'σοβαρά' !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΧΡΟΜΑ ΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΙΝΕ 3.50 ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ
- theodoulos
θενκιου ... ευχαριστω γκραθιαςTryfon wrote:theodoulos wrote:Ξερει κανεις που θα βρω μπικαντινι Αμμοχωστο ;;; Tryfon to super action φερνει ;;;
ne re piase ena tilefono prota omos: 23825180

- sea-hunter
- theodoulos
νε επιασα 1
πηγαινε στο ρεκορ ψαριων
πηγαινε στο ρεκορ ψαριων
Παιδιά, λίγο επείγον, φεύγω Παρασευή ξημέρωμα για ψάρεμα και θέλω μπικατίνι, να το πιάσω αύριο που Λευκωσία. Πού να πάω? Τζείνος στην Τσερίου δίπλα που το Πάργα το βιβλιοπωλείο φέρνει και εν καλά?
Ρε φίλε ο Τρύφωνας στο Super Action στην Λεωφόρο Στροβόλου μετά τα Δημόσια Έργα απέναντι φέρνει τζιαι εν πολλά καλά............stylgeo wrote:Παιδιά, λίγο επείγον, φεύγω Παρασευή ξημέρωμα για ψάρεμα και θέλω μπικατίνι, να το πιάσω αύριο που Λευκωσία. Πού να πάω? Τζείνος στην Τσερίου δίπλα που το Πάργα το βιβλιοπωλείο φέρνει και εν καλά?
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Θένκς φίλε μου, εννά πάω ποτζεί. Έχεις ιδέα τί μέρα φέρνει τα δολώματα του, επειδή εννά θέλω και ακροβάτη, και αν τα φέρνει Πέμπτη εννάν φιξ η φάση να τα πιάσω ολόφρεσκα!