Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Greg

Post by Greg »

Costas wrote:File Greg,

Boreis na mas peis liges leptomeries gia ton tropo pou ta epiases?? Na mathenoume kai emeis oi axarioi tou spinning?

Ti psaroui xrisimopoihses,(xrwma, megethos, floating?) kai taxitita pou to travouses?

Tha to ektimousa afantasta!
Psarakia me xroma kefalou (5-9cm) en oti prepei gia spinning..
Psarakia gia sfurnes en kala ta yozuri me xroma holographic i me kokkino kefali holografic, Akoma..killer gia sfurnes en ta psarakia rod thompson..

gia ton dakkannomoutti twra.. an tuxei je reksi kopadi pu mprosta su sirne je trava to psarui opws ton psuxopathi!!!! je enna su to ktipisi

floting i sinking eksartate pou ton topo pu ise (na men koraka)

pas tin mixanua exw nima 0.06 anti misina pu efera pou ekso..

P.S osoi me vlepoun na kammw spinning, je ta psarouthkia mu laloun mu tin klassiki ataka 'En karxaria pou enna piasis' ?

P.S 2. oso pio megalo to psarui pou vallis gia spinning TOSO pio megalo en to psari pou enna ktupisi... alla men to parasxesis :P (psarouthkia magnum tis tunas)
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

btw.. to fishing report..

pou tis 2 ws tis 5misi laidis mile... epidi ixe panselino epiasa kamia 10 ria goppes. en afinnan tpt allo na tsimpisi. 2 mourmourouthkia pou estrafikan pisw sti thalassa, ke kati megalo pou en epiastiken kala k efie,

pou ti tis 5misi ws tis 6misi spinning, epiastin mia sfurna alla efie. itan mitsia kamia 300ra.

p.s.. exw mian theoria gia to pou vriskonte oi mourmouroi sto laidis mile ke ime 99% sigouros oti en oulloi jiame mazemenoi ke enna tin meletiso epomeni fora pou enna paw!!

p.s ematha ke nea kolpa gia ta arpaxtika, to fegari, tin thalassa k tous anemous, spinning enna sxi alli fora pou enna volefkoun toutoi oi paragontes
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

no-nick wrote: παντως εχω πληροφοριες οτι ο μουσουπετης και το κωλουην επιασαν λαγοκεφαλους στο σπινκ σημερα του 1.5-2 κιλων και καμνη ο ενας το τραπεζι του αλλου :D :D

vlepe tin doulia sou re koumpare gia na men di3w tou kosmou ti psaria pianeis me ta monodolia :D :D :D :D :wink:
Last edited by Panikos on Wed Sep 26, 2007 1:01 pm, edited 1 time in total.

sea-hunter

Post by sea-hunter »

Greg wrote:
Costas wrote:File Greg,

Boreis na mas peis liges leptomeries gia ton tropo pou ta epiases?? Na mathenoume kai emeis oi axarioi tou spinning?

Ti psaroui xrisimopoihses,(xrwma, megethos, floating?) kai taxitita pou to travouses?

Tha to ektimousa afantasta!
Psarakia me xroma kefalou (5-9cm) en oti prepei gia spinning..
Psarakia gia sfurnes en kala ta yozuri me xroma holographic i me kokkino kefali holografic, Akoma..killer gia sfurnes en ta psarakia rod thompson..

gia ton dakkannomoutti twra.. an tuxei je reksi kopadi pu mprosta su sirne je trava to psarui opws ton psuxopathi!!!! je enna su to ktipisi

floting i sinking eksartate pou ton topo pu ise (na men koraka)

pas tin mixanua exw nima 0.06 anti misina pu efera pou ekso..

P.S osoi me vlepoun na kammw spinning, je ta psarouthkia mu laloun mu tin klassiki ataka 'En karxaria pou enna piasis' ?

P.S 2. oso pio megalo to psarui pou vallis gia spinning TOSO pio megalo en to psari pou enna ktupisi... alla men to parasxesis :P (psarouthkia magnum tis tunas)
gia to kalami :?: poson action :?: posa metra :?: :D

Costas

Post by Costas »

Malista!! Euxaristw.

Dokimasta prosfata spinning me ena texnito 5cm xrwma opws tou kefalou. Kammia epitixia alla auto fantazomai einai kai 8ema tyxis. Mia megali mou aporia einai kata poso travousa to psaraki pros ta exw poly gligora. To erixna 25-30 metra mesa, kai se miso lepto, kammia fora kai ligotero itan exw. akousa oti boreis na to rixeis kai na to afiseis stasimo. ?? ginetai?? Mou fenetai paraxeno pantos! I katefthinsi pou to travas einai panta i idia? i paizei rolo kai i katefthinsi twn kymatwn?

Nomizw file Greg kapoia mera tha prepei na mas kameis live seminario!!!

Greg

Post by Greg »

Costas wrote:
Ma en je ime kanas mastros re file.. En ke thema tuxis llio polla na ktipisi to psari dioti apla prepei na tuxei na perna, i na tugxenei na esxei tholoura i thalassa gia na ktipisi ktl diafores sunthikes. egw upologise paw sxedon 2 fores ti mera spinning. tin wra pou diei o ilios ke tin wra pou anatelei..ke maxoume wste na pofkaltei to sxeri mu..(en arwskia tounto prama ) :roll: ..

File sea-hunter.. to kalami mu en ena dam limeno stameno 12 xronon kotsino fiber glass psussomeno.. Itan 1.80 kapote alla espase je en pas to 1,70 twra :p.. surnei metaksu 30-60 gr. Areskei mu ena mitsi kalami gia spinning dioti volefkei se simeia pou exei mlkies... alla piustefko en jeros na piasw kana dispasto!
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

psarema pses pou tis 3-5 laidis... OUTE TSIMPIA!!!.. omws eida enan aloupo mes to dromo sto strafi..

P.S. to psarema me purofani en paranomo? oksa epitrepete?
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

Greg wrote:psarema pses pou tis 3-5 laidis... OUTE TSIMPIA!!!.. omws eida enan aloupo mes to dromo sto strafi..

P.S. to psarema me purofani en paranomo? oksa epitrepete?

File Greg me pia me8odo psarepses ?

pantos mia nikta enas aloupos eirte konta mas sta 3 metra , stin arxi nomizame en shilos

Greg

Post by Greg »

me elafru casting...

btw.. paw sto maxazi na chekkarw an esxi monodoli :!:
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

Greg wrote:me elafru casting...

btw.. paw sto maxazi na chekkarw an esxi monodoli :!:
Elpizw na prolaveis .... an den ta epiase idi o nic :D :D :D :D

sea-hunter

Post by sea-hunter »

Greg wrote:
Costas wrote:
Ma en je ime kanas mastros re file.. En ke thema tuxis llio polla na ktipisi to psari dioti apla prepei na tuxei na perna, i na tugxenei na esxei tholoura i thalassa gia na ktipisi ktl diafores sunthikes. egw upologise paw sxedon 2 fores ti mera spinning. tin wra pou diei o ilios ke tin wra pou anatelei..ke maxoume wste na pofkaltei to sxeri mu..(en arwskia tounto prama ) :roll: ..

File sea-hunter.. to kalami mu en ena dam limeno stameno 12 xronon kotsino fiber glass psussomeno.. Itan 1.80 kapote alla espase je en pas to 1,70 twra :p.. surnei metaksu 30-60 gr. Areskei mu ena mitsi kalami gia spinning dioti volefkei se simeia pou exei mlkies... alla piustefko en jeros na piasw kana dispasto!
ok re file thnx.. :D oso gia perioxes, pezi rolo o vi8os :?:

Greg

Post by Greg »

double post
Last edited by Greg on Thu Sep 27, 2007 5:28 pm, edited 1 time in total.
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

sea-hunter wrote:
ok re file thnx.. :D oso gia perioxes, pezi rolo o vi8os :?:
Apla dokimase spinning se ena topo pou ise sigouros oti exei arpaxtika i einai perasma
Esox Lucius

ps1xas

perioxi mazotos

Post by ps1xas »

1 sorko 850gr isia me tin piatela ...!!!

Costas

Re: perioxi mazotos

Post by Costas »

ps1xas wrote:1 sorko 850gr isia me tin piatela ...!!!

Bravo - tha itheles na mas peis pou, pote kai pws? :P :P

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”