Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
- theodoulos
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
το πιο πανω βαζεις τιμη .... και βαζει και αλλος
αυτο το αγοραζεις
http://cgi.ebay.co.uk/15-X-READY-MADE-S ... 3:1|294:50
αυτο το αγοραζεις
http://cgi.ebay.co.uk/15-X-READY-MADE-S ... 3:1|294:50
-
Σάβ Ιαν 26, 2008 4:10 pm Aνοιξα τούτο το τόπικ με πολλή ενθουσιασμό
Τελικά κατέληξα ότι το θαλάσσιο σπίννινγ στην Κύπρο εν έχει υπόθεση,αν εξαιρέσουμε κανένα λαύρακι (με λίο παραπάνω διάβασμα) ,σπάνια καμια σφίρνα αξιόλογη και ακόμα πιο σπανια λίτσα ... για μινέρι ακομα εν μπορώ να εκφρασω γνώμη (αλλά και παλε μια στις 100 να πιαστει και μινέρι)
Βασικά λεφτα του αέρα,χρόνος πολλής του αέρα και η υπομόνη εξαντλημένη
Κάποιος μπορει να το διαβάζει και να λαλεί ... τζιματε πάνω του τουτος,εγώ φκαλλω πολλή ψάρι ...
Βλέπω με να ξεκινώ τα κλασσικά ψαρέματα για κέφαλους,αντενούα,με ζωντανο και σπίννινγ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς
Τελικά κατέληξα ότι το θαλάσσιο σπίννινγ στην Κύπρο εν έχει υπόθεση,αν εξαιρέσουμε κανένα λαύρακι (με λίο παραπάνω διάβασμα) ,σπάνια καμια σφίρνα αξιόλογη και ακόμα πιο σπανια λίτσα ... για μινέρι ακομα εν μπορώ να εκφρασω γνώμη (αλλά και παλε μια στις 100 να πιαστει και μινέρι)
Βασικά λεφτα του αέρα,χρόνος πολλής του αέρα και η υπομόνη εξαντλημένη

Κάποιος μπορει να το διαβάζει και να λαλεί ... τζιματε πάνω του τουτος,εγώ φκαλλω πολλή ψάρι ...
Βλέπω με να ξεκινώ τα κλασσικά ψαρέματα για κέφαλους,αντενούα,με ζωντανο και σπίννινγ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
ρε φιλε εγω εξεκινισα σπινινγκ πριν μια εφτομαδα με μια εξορμιση το σαββατο ,τιποτε αλλα νταξει εχω παραπανο ελπιδες στο σπινινγκ παρα στο καστινγκ για ψαρια αφου καστινγκ εχει 6 μηνες γ@μοτο να πιαω ψαρι σε καθαροαιμο καστινγκ
συνεχιζο μαζοχας ... 

- konstantinos kalogir
Εν ασχολήθηκα ποτέ μου με το σπίννικγ. Βαρκούμε...εν έχει action.... Το κάστινκ κάτι λαλεί, ακόμα και τα βίαια τσιμπήματα που μεγάλα ψάρια να λείπουν, βλέπεις κανένα τσίμπημα μέσα μέσα περνά η ώρα σου. Και στην χειρότερη των περιπτώσεων 'τσιμπάς' και καμιά βκιόλα και νιώθεις κανένα τράβηγμα. Τωρά σπίννιγκ πόση ώρα να τραβάς ψαρούι και να μεν τσιμπά τίποτε. Έτω αν πιαστεί κανένας κούνελλος κάτι γίνεται. Τωρά στα φράγματα αλλάζουν τα δεδομένα......
- (CyBasser)
Το spinning εν έχει action ρε Κωνσταντίνε? Χίλιες φορές φίλε να κτυπήσει μια λίτσα μισό κιλό στο ψεύτικο παρά 50 μούρμουροι κιλίσιμοι στο casting! Η έκκριση αδρεναλίνης μπορεί να σε αφήσει στον τόπο! Βρε μόνο το ρίξε-τράβα, ο πειραματισμός με τις χιλιάδες των τεχνητών, και η συνεχής κίνηση για να εντοπίσεις τα ψάρια κάτι αξίζει! Μην με παρεξηγάς, ξέρω ότι εσύ προτιμάς το casting και ξέρεις ότι ειδικά κάποιες καλοκαιρινές νύκτες πάω και γω σε σταθερά ψαρέματα. Αλλά να μου λες ότι το spinning δεν έχει action????konstantinos kalogir wrote:Εν ασχολήθηκα ποτέ μου με το σπίννικγ. Βαρκούμε...εν έχει action.... ......

Τωρά μιλάς, αλλά αυτό ανήκει σε άλλες ενότητεςkonstantinos kalogir wrote:Τωρά στα φράγματα αλλάζουν τα δεδομένα......

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- AggelosLRK
k
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:18 pm, edited 1 time in total.
Άγγελε πολλά σωστά τα είπες. Ο καθένας έχει τον δικό του αγαπημένο τρόπο ψαρέματος είτε πιάνει είτε εν πιάνει ψάρια. Το σημαντικό είναι να πιέννεις τζιαμέ τζε να χαλαρώνεις, είτε βλέποντας το δόλωμα σου στο spinning να το ακολουθούν τέρατα είτε να βλέπεις το καλάμι του surfcasting να διπλώνεται
.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
κωνσταντινε μου εγω εβαρεθηκα τουντοkonstantinos kalogir wrote:Εν ασχολήθηκα ποτέ μου με το σπίννικγ. Βαρκούμε...εν έχει action.... Το κάστινκ κάτι λαλεί, ακόμα και τα βίαια τσιμπήματα που μεγάλα ψάρια να λείπουν, βλέπεις κανένα τσίμπημα μέσα μέσα περνά η ώρα σου. Και στην χειρότερη των περιπτώσεων 'τσιμπάς' και καμιά βκιόλα και νιώθεις κανένα τράβηγμα. Τωρά σπίννιγκ πόση ώρα να τραβάς ψαρούι και να μεν τσιμπά τίποτε. Έτω αν πιαστεί κανένας κούνελλος κάτι γίνεται. Τωρά στα φράγματα αλλάζουν τα δεδομένα......

''surf casting'' A way of Living
-
Νομιζω
Μια ειναι η Διεξοδος
ΚΟΥΝΕΛΟΙ

ΚΟΥΝΕΛΟΙ

- konstantinos kalogir
Μια είναι η διέξοδος : Jigging !!!!!!EVANTHIS LOIZOU wrote:Νομιζω![]()
![]()
Μια ειναι η Διεξοδος
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΥΝΕΛΟΙ![]()
![]()
Εγω παλε εκαμα το αναποδο.Αφου στα υπολοιπα δεν εισιε υποθεση εγυρισα το στο σπιννινγκ.Συγκριση με το casting που εν το αγαπημενο μου κατι γινεται.fISHANDCHIPS wrote:Σάβ Ιαν 26, 2008 4:10 pm Aνοιξα τούτο το τόπικ με πολλή ενθουσιασμό
Βασικά λεφτα του αέρα,χρόνος πολλής του αέρα και η υπομόνη εξαντλημένη![]()
Σε γενικες γραμμες ομως "οκκα τετρακοσια".
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
-
AggelosLRK wrote: ειναι αρρωστια δεν μπορεις να το νικησεις ειτε ειναι casting/surfcasting/spinning/match.
Πάντα θα είναι η αγαπημένη μου μέθοδος για ψάρεμα το σπίννινγ,απλά επειδή με εκφράζει περισσότερο που ούλλα τα άλλα
Μακάρι να σου φκεί σε καλό,το σπίννινγCASTING wrote:Εγω παλε εκαμα το αναποδο.Αφου στα υπολοιπα δεν εισιε υποθεση εγυρισα το στο σπιννινγκ.Συγκριση με το casting που εν το αγαπημενο μου κατι γινεται.
Σε γενικες γραμμες ομως "οκκα τετρακοσια".
Απλα εμένα ο ενθουσιασμός και οι φαντασιώσεις μου (γιατι περι φαντασιώσεων πρόκειτε

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Τη πρωτη 2κιλη σφυρνα μου την επιασα με το εγγλεζικο και με ενα ψαρουι που δεν ξερω και γο πως εβρεθηκε μεσα στο κουτι μου...μετα που τουτο αγωρασα καλαμι, ενα κουτι με τεχνητα, δευτερο, τριτο...κλπ Εκαμα 1 μηνα να ξαναπαρω τσιμπια...μια μερα σε μια μπουκα λιμανιου που δεν εξερα τι αλλο να δοκιμασω εβαλα πανω ενα Yozuri 27gr 14cm οι πραγκρολες σαν τες αγκυρες πανω του... ελεγα που μεσα μου τι σκατα εν να τσιμπησει τουτιν τη τορπιλλη...ετσιμπησε ομως και παρολιγο να μου πιαει το καλαμι αφου δεν ελπιζα και δεν ειμουν ετοιμος...να μεν πω 10 λεπτα...5-6 λεπτα κυριολεκτικα μαχης μετα απο το φευγιο το πρωτο που ηταν ατελιωτο, αλλα με 250 μετρα μισινα ενιωθα ασφαλης (ταχα), ενιωθα τα βουβα του κεφαλια πολυ μακρια...εκοπσεν μου τα...
Ουτε ξερω τι ειταν γιατι μονο σφυρνες επιασα στο σπινινκ και μπορω πλεον να καταλαβω τα κτηπηματα τους...παντως εν νομιζω να ηταν σφυρνα.
Το θεμα ειναι οτι εν μια τεχνικη που εν πας για ποσκολιο...αμαν εν να τσιμπιση (κατι καλο)...τα πραματα εν σοβαρα...
Το μεγαλυτερο μου τροπαιο ειναι μια σφυρνα 3300 που ετσι αγρια μαχη δεν ειχα ξαναζησει μεχρι τωρα...
Το σπινινκ ειναι σιγουρα μια συναρπαστικη τεχνικη που ειτε την λατρεβεις ειτε τη μισας...δεν ειναι για ποσκολιο
Ουτε ξερω τι ειταν γιατι μονο σφυρνες επιασα στο σπινινκ και μπορω πλεον να καταλαβω τα κτηπηματα τους...παντως εν νομιζω να ηταν σφυρνα.
Το θεμα ειναι οτι εν μια τεχνικη που εν πας για ποσκολιο...αμαν εν να τσιμπιση (κατι καλο)...τα πραματα εν σοβαρα...

Το σπινινκ ειναι σιγουρα μια συναρπαστικη τεχνικη που ειτε την λατρεβεις ειτε τη μισας...δεν ειναι για ποσκολιο

I d rather be fishing!!!
Εεε αυτό ξανα πες το!!!!!SiliS wrote:...δεν ειναι για ποσκολιο

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- AggelosLRK
b
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:19 pm, edited 1 time in total.