Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

chrysanthos9

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by chrysanthos9 »

Με τι τεχνικη αν επιτρεπεται?
Rememper always someone waiting for you at home

DUKDUK

Post by DUKDUK »

Κυριακη - Μενεου 06.00-10.00- 1 τσιμπια - 1 μουρμουρα 10 εκ. c&r.
Multipliers were designed by the Devil!!

jack tar

Post by jack tar »

κυριακη απο 0500-1100 ζυγι 10 καλαμια surfcasting με δολωματα γαριδα, ακροβατη,καλαμαρι ...αποτελεσμα μια αθερινα
''surf casting'' A way of Living

SiliS

Post by SiliS »

Κεφαλοι και μελανες σε νυκτερινο ψαρεμα με ματσ και μπολο. Δολωμα πικατινι και ζυμες, ολες οι μελανες στο πικατινι και ολοι οι κεφαλοι στις ζυμες.
I d rather be fishing!!!

stylgeo

Post by stylgeo »

Ομορφη ο παρέα σας παιδιά, εν ήξερα οτι υπήρχεν τούντο φόρουμ.

Κάποιες τρομερές ψαριές μπράβο σε όλους
Εγώ επειδή σπουδάζω στο εξωτερικό έχει που το καλοκαίρι να πάω ψάρεμα (βασικά επήα μια φορά τα Χριστούγεννα, επιάσαμεν ένα κούνελλο μόνο, αλλα έν το λαλούμεν τούτο :shhh: ).

Θα προσπαθήσω να βάλω μια φώτο που την καλύτερη μου ψαριά το καλοκαίρι. Ήταν καλό καλοκαίρι ψαρευτικά για μένα και τον κολλητό μου που πάμε μαζί. Η φώτο εν που την καλύτερη ψαρευτικά μέρα των διακοπών μου. Είχα ριγμένα μέσα 2 πολυάγκιστρα με την μυστική συνταγή του παρέα μου για δόλωμα, και εποσκολιούμουν και με την αντένα ταυτόχρονα. Έιχα κανένα μισόκιλο ψαρούθκια στην αντένα (κεφαλούθκια, σαλπούες, κουρκούνες) και με το πολυάγκιστρο έφκαλα 3 κέφαλους καμιά 800 γρ. ο καθένας, ένα μισόκιλο λαυράκι, και τούντο τέρας που ήταν 78εκ. και 3.5κιλά.
Η φωτό είναι με κινητό, μόλις το έφκαλα που την απόχη, ζωντανό. Είναι το μεγαλύτερο λαυράκι που έπιασα ως τωρά, και αν δεν είχα και τον παρέα μου με την απόχη τζιαμέ κοντά θα το συζητούσα κόμα (θα το έκαμνα καμια 10αρια κιλά, τουλάχιστον 1.5μετρο, ξέρετε :lol: ). Επειδή εν επερίμενα πως υπήρχεν περίπτωση να έπιανα έτσι ψάρι, είχα πάνω αρκετά λεπτές μισίνες (25άρα μάνα, 22άρι παράμαλο), και πριν το φκάλω τούτο έχασα ακόμα ένα που πρέπει να ήταν γύρω στα 2 κιλά. Έκοψεν τα μόλις είδεν την απόχη.
Attachments
DSC00085.jpg
DSC00085.jpg (216.57 KiB) Viewed 5373 times

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

μπράβο ,πολλά ωραίο τρόπαιο 8-)
ε στο Λάτσι τούτο έννεν ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

stylgeo

Post by stylgeo »

Ναι φίλε μου, πάω κάθε χρόνο έτσι για 2 βδομαδούες και ηρεμώ. Ο τόπος πρέπει να σου κάτσει όμως για να δεις ψάρι. Μπορεί να περάσουν μέρες που να μην υπάρχει τσίμπος, και μέσα σε μια μέρα να γίνεται χαμός. Η αλήθεια είναι πως οι τουρκοκύπριοι φτυχούν τους κέφαλους με την αντένα, συγκεκριμένα ένας τύπος, ο Αλί, εμάθαν τον ούλλοι, εν μάστρος, εννά έρτει, να κάτσει έτσι 2-3 ωρούες, να πιάσει 4-5 έτσι του κιλού και να φύει. Επροσπάθησα και γώ με την αντένα, αλλά μόνο τα μωρά τους εκατάφερα να πιάσω, μόνο με πολυάγκιστρο τους καταφέρνω. Φέτος το καλοκαίρι, έν ξερω τι κακό έγινε, είχε γεμώσει ο τόπος ορφούς μιτσιούς, αλλα μιλούμε έτσι 200-300γρ. Αρπάζαν το δόλωμα, εβραχώναν και μετά εδιερωτάσουν τί έγινε. Εκαταντήσαμε να φκάλλουμε τα ψάρια ξερά με το φόβο πως ήταν ορφος και θα εβράχωνε. Εγέλασα πολλα, ο παρέας μου ετσίμπησεν του, και άρκεψεν και ετραβούσεν όπως τον ψυχοπαθή (έιχε χάσει 2-3 αρματωσιές ήδη εκείνη τη μέρα) και λαλεί, ωραία, έν εβράχωσεν, και έφκαλεν ένα λαυρακούι μισόκιλο. Λαλεί ξίκκο σου, με τράβημα ευχαριστήθηκα με τίποτε, ετράβησα το όπως το αρνί. :lol:

ANDREAS TSOKKOS

Post by ANDREAS TSOKKOS »

:lol: :lol: παρασκευη ορμιδια 1900-2300 ενα σαλιαρο τζια 2-3 κομμενα παραμαλλα που τα κουνελια :evil: :evil: :evil:
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΨΑΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ

evol12

Post by evol12 »

ψαρεμα που η ωρα 1500-2000 4 τσιπουρες 500-700 γρ περιοχη αρχιροδον δολομα λασπογαριδα

SiliS

Post by SiliS »

Δυο δυνατα κομματια το βραδυ του Σαββατου...catch and release 2 του κιλου. Τι catch and release δηλαδη αφου εγω ετρεχα με το κεφαλο στο χερι και πισω μου ο αδερφος μου να μου φωναζει "μα σε πελλος ρε?" και να πεταω το ψαρι στη θαλασσα για να μην το πιασει :D Μαλλον απο τες φωνες μας ακουσαν μας τα ψαρια και μετα το δευτερο "ξαπολημαν" δεν τσιμπουσε ουτε σαλλιαρος :lol: :lol: :lol:
I d rather be fishing!!!

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

παντα δυνατος ο silis μας :clap:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Ωραίος! Τον κέφαλο όμως πρέπει να τον ελευθερώσεις πολύ μακριά από το σημείο που θα τον πιάσεις γιατί διώχνει και το υπόλοιπο κοπάδι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν χάσεις κάποιο ψάρι...Ίσως για αυτό να εκόψαν μετά, ένας κέφαλος του κιλού μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή,πόσο μάλλον δύο. Αλλά μπορεί απλά να επέρασε και η ώρα τους...

MariosK

Post by MariosK »

Ρε Sillis με τα τέρατα που φκάλλεις εν να φοητσιάσεις τον κόσμο να μεν πιέννει θάλασσα το καλοτζέρι :lol: :lol: :lol:

:clap: :clap: :clap: :clap:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

MariosK wrote:Ρε Sillis με τα τέρατα που φκάλλεις εν να φοητσιάσεις τον κόσμο να μεν πιέννει θάλασσα το καλοτζέρι :lol: :lol: :lol:

:clap: :clap: :clap: :clap:
Άτε μακάρι, να μας αφήσουν τες παραλίες ήσυχες....!!! :D :D :D Να γεμίσουμε τες πόλεις αφίσες με καρχαρίες και...κέφαλους..!!! :D

SiliS

Post by SiliS »

konstantinos kalogir wrote:Ωραίος! Τον κέφαλο όμως πρέπει να τον ελευθερώσεις πολύ μακριά από το σημείο που θα τον πιάσεις γιατί διώχνει και το υπόλοιπο κοπάδι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν χάσεις κάποιο ψάρι...Ίσως για αυτό να εκόψαν μετά, ένας κέφαλος του κιλού μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή,πόσο μάλλον δύο. Αλλά μπορεί απλά να επέρασε και η ώρα τους...
Το ηξερα αυτο και επιτηδες τους πεταξα στο σημειο που ψαρευαμε γιατι μου ειπε "αν κσανασυρεις αλλο μεσα εν να σε σειρω τζαι σενα μαζι του" :lol: :lol:
Υστερα ομως που μιλουσαμε το καταλαβε οτι δεν υπαρχει λογος να κραταμε τους "μικρους" οταν μας χαριζουν απιστευτες μαχες τα μεγαλυτερα τερατακια. :wink:
Φυσικα οταν τους ειπαμε στο σπιτι οτι ελευθερωσαμε 2 του κιλου, δεν μας πιστευαν :lol: :lol:
I d rather be fishing!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”