hmm kathari nuxta..krustallo to nero ke kamposo fegari... eidanikes sinthikes gia mourmourous sto laidis mile popse... ta arpaxtika enna minoun sto pelagos
file marie epies jame p eipa?
HEHE eides a...
dokimase garida .... den tha xaseis !!!
j monodoli....
ate gmt molis irta sto panepistimio j thwrw ta j piannei me i pellara!!!
sifu-nas wrote:file marie epies jame p eipa?
HEHE eides a...
dokimase garida .... den tha xaseis !!!
j monodoli....
ate gmt molis irta sto panepistimio j thwrw ta j piannei me i pellara!!!
Στο περίπου φιλε μου γιατί δεν τα έβρισκα να παο στον τόπο που μου είπες. Πάντως πρέπει να ήμουνα πολύ κοντά από την παραλια που ανάφερες..από δολώματα δοκίμασα ακροβατη, γαρίδα, μάνα και μονοδολι μονο στα δυο τελευταία πήρα ψάρι.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
e.. ate eskeftoumun to na ta suro pisw, esura alles fores kati twn 50 gr alla pou tin alli gmt!! Esxi pu tin arxi tou kalojerku en egeftika psari.. Je efkiken o kolos mu me to spinning kathe nuxta.. etsi apofasisa na gemisw to piato mu gia popse
Greg wrote:e.. ate eskeftoumun to na ta suro pisw, esura alles fores kati twn 50 gr alla pou tin alli gmt!! Esxi pu tin arxi tou kalojerku en egeftika psari.. Je efkiken o kolos mu me to spinning kathe nuxta.. etsi apofasisa na gemisw to piato mu gia popse
αφησε τιποτε και για εμας , παντως εχω πληροφοριες οτι ο μουσουπετης και το κωλουην επιασαν λαγοκεφαλους στο σπινκ σημερα του 1.5-2 κιλων και καμνη ο ενας το τραπεζι του αλλου