χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????paulos charalambous wrote:χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
καλλικα!! χαχαχα
Ετω εκαμες τζαι εσυ μια φορα το τραπεζι στους φιλους σου και να το πει τζε ο κ..ος σου χαχαgeorge87d wrote:KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????paulos charalambous wrote:χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
καλλικα!! χαχαχα
![]()
![]()
Ρε κοπέλια πέτε μας και εμάς τι ψάρκα επιάσετε στον Πωμόgeorge87d wrote:KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????paulos charalambous wrote:χαχαχαχα!!! ναι ρε φιλουι μου εν για να σε τραβω εσενα που να την πιαω καλο εν να μπου ενωμσες?¨george87d wrote:Ο φιλος μοθ ο παυλοσ χαραλαμπουσ λαλει οτι θελει να γορασει τσι τσινοσ καμερουα του βυθου να τον τραβο αλλα λαλο του αφου ψαρι εν θα πεξει να με τραβα τσινοσ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
καλλικα!! χαχαχα
![]()
![]()
Giorkos wrote:για να ανεβάσεις στο γιουτιουμπ κάμε εγγραφή και μετά απλά πατάς το κουμπί και κάμνεις upload.
το μόνο, είναι να έβρεις το καλύτερο συνδυασμό (ποιότητα-μέγεθος) για να μεν ξημερώνεσαι να τα ανεβάζεις και να μεν σου τα κάμνει κακκά το γιουτιουμπ.
καλύτερα επεξεργάστου τα βίτεο με κανένα πρόγραμμα και κάμνε τα save me H.264 format . καλύτερα ανέβαζε τα και στο rapidshare , έτσι θα κατεβάζουμε μέγιστη ανάλυση !!!
περιμένουμε βίτεο...
ok.....NIKOLAS HARRIS wrote:
![]()
![]()
επειδη ειμαι πολλα οικειος με την τεχνολογια εκαταλαβα τα ουλλα που εξηγησες ρε γιωρκο μου
![]()
![]()
ασε θα σου στειλω πμ να τηλεφωνηθουμε να μου τα εξηγεις την ωρα που εννα τα καμνω γιατι αλλιως.....δυσκολα!
Ετω εκαμες τζαι εσυ μια φορα το τραπεζι στους φιλους σου και να το πει τζε ο κ..ος σου χαχαgeorge87d wrote:KΑλλικας??????????????? Νομιζω αθιμασε στον πομο η στο καβο γκρεκο??????![]()
![]()
ειδες τον σειρα? πρεπει να ηπιε τα ουζακια του με ετσι οχταποθκια που επιαεgeorge87d wrote:Mια φοτογραφια απο τον σειρα του παυλου τον Φιτο!!!!